Gość: net IP: *.chello.pl 22.07.07, 10:13 Szukam taniego internetu,telefonu i telewizji, jakiego operatora możecie polecić? Mogą być 3 w jednym lub pojedyncze w różnych firmach.Dziękuję za podpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiek Re: jaki operator IP: *.netcity.pl 22.07.07, 10:53 wyboru duzego nie masz. Vectra, upc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: jaki operator IP: *.chello.pl 22.07.07, 11:12 Dzięki,nic nie wiem na temat Vectry,może coś podpowiesz? Nie wiem czy w Kielcach są multimedia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Re: jaki operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 11:29 Jeśli chodzi o działanie NEOSTRADY nie mam zastrzeżeń żadnych, dostęp 0-202122 to była tragedia niedopuszczalna i skandal. Jak się da samą NEOSTRADĘ zainstalować to wal jak w dym do TP SA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: jaki operator IP: *.netcity.pl 22.07.07, 15:13 W Kielcach nie dziala multimedia. Co do vectry to poczytaj www.vectra.pl . Vectra i UPC nie dzialaja na kazdym osiedlu. Na niektorych osiedlach sa lokalne kablowki, w ktorych niestety z jakoscia jak i oferta kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś