IP: 82.139.30.* 07.08.07, 13:33
Witam serdecznie. Mam wielką prośbę potrzebuje namiary na sprawdzonego
ortodontę dla dzieci. Z góry dziękuje bo obecnie jestem zapisana z dzieckiem i
już czekamy 2 lata na wizytę.
Pozdrawiam Aga-32-
Obserwuj wątek
    • Gość: kompromitejszen słabo mamo sie starasz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:52
      no mamo -nie pochwaliłaś sie tymi swoimi staraniami o lekarza dla
      swej pociechy.Kompomitacja na całego
      • Gość: agnieszka Re: słabo mamo sie starasz!!! IP: 82.139.30.* 07.08.07, 13:57
        Nie widzę w tym nic złego. Taka jest służba zdrowia.Nie moja to wina że trzeba
        czekać na lekarza 2 lata. Zapisałam dziecko i czekam, ma numerek 300. Zresztą do
        tej pory nie było potrzeby aż takiej bo dopiero wychodzą pierwsze stałe zęby.
        Nie widzę kompromitacji w swoim postępowaniu.
        Pozdrawiam
        • prawnik0 Re: słabo mamo sie starasz!!! 07.08.07, 13:59
          nie przejmuj się Agnieszko tutaj na forum pełno przygłupów...
          • Gość: półprawnik zapisz sie do prawnika!bez numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:39
            przyjmuje! idziesz i wchodzisz!w przeciwieństwie do innych
            prawników.Bo tamci sa stale zajęci,maja klientelę.Natomiast ten ma
            czas i cały czas na forum siedzi.Raczej z porad debila nikt nie
            korzysta. Bo tu jest pełno przygłupów! he! he!
            • prawnik0 Re: zapisz sie do prawnika!bez numerków 07.08.07, 15:01
              Uderz w stół a nożyce się odezwą..Jak mowa o przygłupach, to od razu zgłosił się
              Babet - przygłup z ulicy Leszczyńskiej... Babecie jak dzionek minął? Zresztą
              sorry, nie będę Ci przeszkadzał, dzień jeszcze młody ;-) a Ty esbecki kapusiu
              nie wypiłeś jeszcze denaturatu w bramie... PS. Mnie klientów nie brakuje, więc
              stać mnie na lepsze trunki;-)
              • Gość: Jaguś prawniku-tyś pojeb czy normalny? IP: *.tkdami.net 07.08.07, 15:17
                rany Julek! jak takich mamy w tym kraju prawników to ..! to chyba
                jakiś pojeb? prawdziwi prawnicy zabierzcie głos w tej sprawie,on
                wasz zawód kompromituje.
                • Gość: orzecznikZUS prawniku-tyś pojeb czy normalny?Jaguś kogo pytasz IP: *.icm.edu.pl 07.08.07, 15:23
                  jak można pojeba pytać czy normalny?to sprzeczne z logiką
                  • Gość: Agnieszka Re: prawniku-tyś pojeb czy normalny?Jaguś kogo p IP: 82.139.30.* 07.08.07, 15:39
                    wciąż nie na temat:(
    • Gość: pustaków moc Re: ortodonta-namiary na sprawdzonego..... IP: 66.90.73.* 07.08.07, 15:48
      Agnieszka-zanim znajdziesz sprawdzonego,sprawdź swoją główkę.Albo
      spytaj prawnika-dno on tu pobiera aplikacje na forum.jest sprawdzony
      przez niejednego "potylika"./polityka/
      • prawnik0 Re: ortodonta-namiary na sprawdzonego..... 07.08.07, 16:04
        Przepraszam Pani Agnieszko, za to że musi Pani to czytać, ale jak Pani widzi
        przygłupów i prymitywów tutaj nie brakuje...Jeśli chodzi o wpisy sygnowane przez
        ,,półprawnika" ,,Jaguś", ,,orzecznika ZUS", ,,pustaków moc" to ich autorem jest
        niejaki Fidos - dawniej występujący ze swoimi chorymi wpisami jako między innymi
        ,,babetka" który został przez nas (z niewielką pomocą Prokuratury) zdemaskowany
        i ośmieszony. Z tego powodu Pan Fidos czuje do mnie niejaką niechęć, co zresztą
        widać po poziomie i treści wpisów. Teraz pewnie będzie seria wulgarnych wpisów,
        ale tego można się spodziewać po takim chamie i prostaku. W kwestii ortodonty,
        niestety nie jestem Pani w stanie pomóc. Jeszcze raz Panią przepraszam za to, że
        musiała być Pani tego świadkiem. Sylwester Ślusarczyk
        • Gość: Agnieszka Re: ortodonta-namiary na sprawdzonego..... IP: 82.139.30.* 07.08.07, 16:12
          Bardzo dziękuję za tą wypowiedź. Mnie też się zdaje, że tutaj nikt mi nie
          pomoże. Jestem tu po raz pierwszy i nie miałam pojęcia że tacy mogą być ludzie.
          Pozdrawiam Agnieszka
        • Gość: postawa godna a nie mówiłem? to dobry adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:23
          aplikant nin.forum,a jednocześnie na wzór czaka norisa "strażnik
          forum". Pochwalam!
          • Gość: użytkownik rozumu Re: a nie mówiłem? to dobry adwokat! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 07.08.07, 23:42
            Przedstawiciel ustawowy może pobierać numerki do wszystkich
            specjalistów,już od chwili poczęcia swojej pociechy.Gdy po 2 latach
            numerek okaże się zbędny, można go zbyć lub podarować.Proste ?!
            • Gość: asia Re: sprawdzony ortodonta IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 08.08.07, 23:40
              Agnieszko moje dziecko korzystało z usług otodonty dr. Ewy
              Szydłowskiej która przyjmuje na ulicy Starodomaszowskiej.Jest bardzo
              dobra córka ma dziś piękne zęby. Nawet gdybyś musiała czekać na
              wizytę myślę że warto.pozdrawiam
              • prawnik0 Re: sprawdzony ortodonta 09.08.07, 08:42
                Pani Agnieszko, nie wiem czy Pani Szydłowska jeszcze przyjmuje na
                Starodomaszowskiej 30/42. Było ich tam kilku, ale podobno ortodonci przenieśli
                się ze Starodomaszowskiej na Klonową.
                • Gość: eseldekus ortodonci uciekli ze Starodomaszowskiej? IP: *.tkdami.net 09.08.07, 12:29
                  a to tylko dlatego ze sasiedztwo pewnego bydła ich przeraziło.Tak
                  sądzę
                  • prawnik0 Re: ortodonci uciekli ze Starodomaszowskiej? 09.08.07, 12:54
                    Zastanawiam się Panie Bogdanie Fidos, czy ktoś taki jak Ty posiada choć odrobinę
                    godności, żeby podpisać się własnym nazwiskiem? Chyba za dużo wymagam od kogoś
                    od ludzkiego szamba...
                  • prawnik0 Re: ortodonci uciekli ze Starodomaszowskiej? 09.08.07, 13:05
                    Autor: Gość: babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:09
                    Ja oczywiście jestem kieleckim bydłem
                    Tym niemniej pozostaję przy swoim zdaniu :)

.......................................................................
                    Właśnie Bogdanie Fidos - babetko, trudno nie zgodzić się z Twoim zdaniem...
                    • Gość: promnik prawnik,ty to musisz być bogaty! IP: 66.90.73.* 09.08.07, 13:29
                      kontynuuj dalej te ataki.Dobrze idziesz,przyspiesz kroku.
              • Gość: Agnieszka Re: sprawdzony ortodonta IP: 82.139.30.* 09.08.07, 17:56
                Witam serdecznie
                Bardzo dziękuję za odpowiedź.
                Pozdrawiam Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka