Gość: Agnieszka IP: 82.139.30.* 07.08.07, 13:33 Witam serdecznie. Mam wielką prośbę potrzebuje namiary na sprawdzonego ortodontę dla dzieci. Z góry dziękuje bo obecnie jestem zapisana z dzieckiem i już czekamy 2 lata na wizytę. Pozdrawiam Aga-32- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kompromitejszen słabo mamo sie starasz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:52 no mamo -nie pochwaliłaś sie tymi swoimi staraniami o lekarza dla swej pociechy.Kompomitacja na całego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: słabo mamo sie starasz!!! IP: 82.139.30.* 07.08.07, 13:57 Nie widzę w tym nic złego. Taka jest służba zdrowia.Nie moja to wina że trzeba czekać na lekarza 2 lata. Zapisałam dziecko i czekam, ma numerek 300. Zresztą do tej pory nie było potrzeby aż takiej bo dopiero wychodzą pierwsze stałe zęby. Nie widzę kompromitacji w swoim postępowaniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik0 Re: słabo mamo sie starasz!!! 07.08.07, 13:59 nie przejmuj się Agnieszko tutaj na forum pełno przygłupów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: półprawnik zapisz sie do prawnika!bez numerków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:39 przyjmuje! idziesz i wchodzisz!w przeciwieństwie do innych prawników.Bo tamci sa stale zajęci,maja klientelę.Natomiast ten ma czas i cały czas na forum siedzi.Raczej z porad debila nikt nie korzysta. Bo tu jest pełno przygłupów! he! he! Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik0 Re: zapisz sie do prawnika!bez numerków 07.08.07, 15:01 Uderz w stół a nożyce się odezwą..Jak mowa o przygłupach, to od razu zgłosił się Babet - przygłup z ulicy Leszczyńskiej... Babecie jak dzionek minął? Zresztą sorry, nie będę Ci przeszkadzał, dzień jeszcze młody ;-) a Ty esbecki kapusiu nie wypiłeś jeszcze denaturatu w bramie... PS. Mnie klientów nie brakuje, więc stać mnie na lepsze trunki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaguś prawniku-tyś pojeb czy normalny? IP: *.tkdami.net 07.08.07, 15:17 rany Julek! jak takich mamy w tym kraju prawników to ..! to chyba jakiś pojeb? prawdziwi prawnicy zabierzcie głos w tej sprawie,on wasz zawód kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzecznikZUS prawniku-tyś pojeb czy normalny?Jaguś kogo pytasz IP: *.icm.edu.pl 07.08.07, 15:23 jak można pojeba pytać czy normalny?to sprzeczne z logiką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: prawniku-tyś pojeb czy normalny?Jaguś kogo p IP: 82.139.30.* 07.08.07, 15:39 wciąż nie na temat:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pustaków moc Re: ortodonta-namiary na sprawdzonego..... IP: 66.90.73.* 07.08.07, 15:48 Agnieszka-zanim znajdziesz sprawdzonego,sprawdź swoją główkę.Albo spytaj prawnika-dno on tu pobiera aplikacje na forum.jest sprawdzony przez niejednego "potylika"./polityka/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik0 Re: ortodonta-namiary na sprawdzonego..... 07.08.07, 16:04 Przepraszam Pani Agnieszko, za to że musi Pani to czytać, ale jak Pani widzi przygłupów i prymitywów tutaj nie brakuje...Jeśli chodzi o wpisy sygnowane przez ,,półprawnika" ,,Jaguś", ,,orzecznika ZUS", ,,pustaków moc" to ich autorem jest niejaki Fidos - dawniej występujący ze swoimi chorymi wpisami jako między innymi ,,babetka" który został przez nas (z niewielką pomocą Prokuratury) zdemaskowany i ośmieszony. Z tego powodu Pan Fidos czuje do mnie niejaką niechęć, co zresztą widać po poziomie i treści wpisów. Teraz pewnie będzie seria wulgarnych wpisów, ale tego można się spodziewać po takim chamie i prostaku. W kwestii ortodonty, niestety nie jestem Pani w stanie pomóc. Jeszcze raz Panią przepraszam za to, że musiała być Pani tego świadkiem. Sylwester Ślusarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: ortodonta-namiary na sprawdzonego..... IP: 82.139.30.* 07.08.07, 16:12 Bardzo dziękuję za tą wypowiedź. Mnie też się zdaje, że tutaj nikt mi nie pomoże. Jestem tu po raz pierwszy i nie miałam pojęcia że tacy mogą być ludzie. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postawa godna a nie mówiłem? to dobry adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:23 aplikant nin.forum,a jednocześnie na wzór czaka norisa "strażnik forum". Pochwalam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik rozumu Re: a nie mówiłem? to dobry adwokat! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 07.08.07, 23:42 Przedstawiciel ustawowy może pobierać numerki do wszystkich specjalistów,już od chwili poczęcia swojej pociechy.Gdy po 2 latach numerek okaże się zbędny, można go zbyć lub podarować.Proste ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: sprawdzony ortodonta IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 08.08.07, 23:40 Agnieszko moje dziecko korzystało z usług otodonty dr. Ewy Szydłowskiej która przyjmuje na ulicy Starodomaszowskiej.Jest bardzo dobra córka ma dziś piękne zęby. Nawet gdybyś musiała czekać na wizytę myślę że warto.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik0 Re: sprawdzony ortodonta 09.08.07, 08:42 Pani Agnieszko, nie wiem czy Pani Szydłowska jeszcze przyjmuje na Starodomaszowskiej 30/42. Było ich tam kilku, ale podobno ortodonci przenieśli się ze Starodomaszowskiej na Klonową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eseldekus ortodonci uciekli ze Starodomaszowskiej? IP: *.tkdami.net 09.08.07, 12:29 a to tylko dlatego ze sasiedztwo pewnego bydła ich przeraziło.Tak sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik0 Re: ortodonci uciekli ze Starodomaszowskiej? 09.08.07, 12:54 Zastanawiam się Panie Bogdanie Fidos, czy ktoś taki jak Ty posiada choć odrobinę godności, żeby podpisać się własnym nazwiskiem? Chyba za dużo wymagam od kogoś od ludzkiego szamba... Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik0 Re: ortodonci uciekli ze Starodomaszowskiej? 09.08.07, 13:05 Autor: Gość: babetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 10:09 Ja oczywiście jestem kieleckim bydłem Tym niemniej pozostaję przy swoim zdaniu :) ....................................................................... Właśnie Bogdanie Fidos - babetko, trudno nie zgodzić się z Twoim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promnik prawnik,ty to musisz być bogaty! IP: 66.90.73.* 09.08.07, 13:29 kontynuuj dalej te ataki.Dobrze idziesz,przyspiesz kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: sprawdzony ortodonta IP: 82.139.30.* 09.08.07, 17:56 Witam serdecznie Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś