artek344 30.08.07, 14:27 TżEBA ZMIENIć PREZYDENTA,potrzebny jest dobry gospodarz a nie buc który myśli tylko o własnym interesie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mowa Re: prezydent do zmiany IP: *.chello.pl 31.08.07, 15:43 NATYCHMIAST do zmiany,tylko niech zapłaci za wszystkie wygłupy-z własnej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: prezydent do zmiany IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.08, 19:48 Ty zainteresuj się swoimi przodkami czy też byli nienormalni?? Widać że raczej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: prezydent do zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 16:39 A te pomniki to niech poustawia sobie w ogródku obok krasnali ogrodowych. Na 1km kwadratowym 4 pomniki pro-żydowskie - to jakaś paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fulwia Re: prezydent do zmiany IP: 77.223.216.* 08.09.08, 18:21 to najlepszy pomysł. dość igrzysk - czas na pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszszatan Re: prezydent do zmiany 24.02.08, 13:42 Może byś się bardziej rozpisał ? Rzucić hasło to każdy debil potrafi. Jakie masz zastrzeżenia do naszego Prezydenta ? Masz kogoś lepszego na oku ? Ja osobiście jestem zadowolony z Pana Lubawskiego. Nie mówię, że wprowadził do miasta cud gospodarczy, ale miasto coraz bardziej odżywa. Przede wszystkim wizualnie jest coraz lepiej. Nie ma już takiej szarości jak kiedyś. Miasto nabiera smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: prezydent do zmiany IP: 81.219.134.* 28.02.08, 10:16 ach tomasz...Zapomniałeś dodać ...bananowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: prezydent do zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 16:33 Jesteś zadowolony bo może to twój wujek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scyzoryk Re: prezydent do zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:46 Popieram znam tego buca osobiście to buc nad buce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: prezydent do zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 15:20 Ja też znam tego buca osobiście nawet oddałem na niego głos w ostatnich wyborach. Myslę że była to moja największa pomyłka.Jak On ma czelność być prezydentem jak był za likwidacją naszego województwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: prezydent do zmiany IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 21:29 Jestem za.Chyba się pomyliłem podczas ostatnich wyborów.Wychodzi na to że w tym kraju nie wolno pozwolić na rządzenie przez 2 kadencje bo zaczyna się za bardzo grzać głowa. Poza stadionem i halą przy ul.Bocznej- nic, ale to było w poprzedniej kadencji. A gdzie te kontakty zagraniczne, gdzie Ci zagraniczni inwestorzy i w końcu gdzie te miejsca pracy obiecane jeszcze w poprzedniej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek0474 Re: prezydent do zmiany 09.05.08, 19:54 też jestem za zmianą prezydenta! Kazimierz Wielki-zastał Polskę drewnianą a zostawił murowaną,to P.Lubawski zastał Kielce zielone a zostawi betonowe.Ma dosyć zieleni bo pośród niej mieszka to kosi w mieście co popadnie-Kolejny zielony i lubiany placyk w Rynku zamieni na ulubione betony.A fontannę można by po prostu zrobić jeszcze większą i okazalszą i wyjątkową by przyciągnąć turystów a tak...zasypie bo mu się nie podoba-może wody też nie lubi!!!!!!!Szkoda gadać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: prezydent do zmiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 15:30 Popieram w pełni.Wszystko co zaplanowano w remontach jest byle jakie pasuje do prowincjonalnego miasteczka z ubiegłego wieku. Jakość wszystkich remontów jest porażająca, jakby miała służyć tylko jednemu pokoleniu.Brak parków, zieleni, dużych monumentalnych fontan i ciekawej architektury budynków.W atrakcyjnych miejscach powstają budy (np. róg Piekoszowskiej i Jagiellońskiej, brak perspektywy w zabudowie,brak wyburzeń odrażających ruin ( np.przy ul.Ogrodowej).Bylejakość opanowała wszystkie poczynania pana prezydenta.W zamówieniach publicznych powinna być brana pod uwagę jakość wykonania a nie cena, która przy nieskończonych remontach nowych inwestycji przekłada się na niewyobrażalne kwoty.Trzeba karać inwestorów i inspektorów odbierających - w PRL był to sabotaż. Każde osiedle powinno mieć park, aleje spacerowe. Witkiewicz miał rację, przy takich władzach nie widzę szans na rozwój pięknych Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabetonowany Re: prezydent do zmiany IP: 77.223.220.* 19.05.08, 20:58 Kielce zaczynają mi się kojarzyć z fabrycznym placem,który ma służyć obsłudze interesu.Im większy plac,tym większe pole manewru.Drzewo,bajeczny krzew,fontanna- to scenografia z innej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prezydent do zmiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 11:41 ja się pytam gdzie jest lotnisko,gdzie gondole które miały słuzyc jako dodatkowa komunikacja,gdzie tunel dla rozwiazania korków,gdzie te nowe ulice,gdzie nowe autobusy mpk,gdzie jest nowy dworzec pkp,dlaczego ludzie są głodni przecież miał im dac jeść Lubawski to oszust zgarnia wszystko do swojej kieszeni.Prezydencie przestań z klickim robic interesy bo kazdy widzi kim jesteś,Jestes tchurzem,chodza pogłoski że bierzesz łapówki,daj już nam spokuj my cie tu niechcemy nawet niepróbuj brać udziału w wyborach ani niewystawiaj nikgogo bo się z kompromitujesz.Daj nam wreszcie ten ogród botaniczny który obiecałeś,i przestań dawać na kosciuł 65 procent narodu polskiego to bezwyznaniowcy katolicy są już na wyginięciu szkoda wogule gadać brzydze się oszustów ty jesteś jednym z nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca A ja się pytam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 23:58 gdzie myśmy byli pozwalając na wybór takiego nawiedzonego facia? Frekwencja była taka jaka była, do tego mohery, trochę platformersów i słaba kontrkandydatka lewicy. Oraz wiecznie włażacy w dupę, piastującym w danym momencie władzę, PeeSeLek. No i mamy to co mamy. Czyli speca od głupich, z księzyca ściągniętych planów (np:gondole, tunele, chińczycy itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: A ja się pytam IP: 77.223.220.* 14.06.09, 17:18 A dwór ? Już nawet dworować się nie chce. Jak mawia znany satyryk - ręce i spodnie opadają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Lubawski powinien odejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 13:28 Nie panuje nad swoim urzędem - to co wyprawia Wydział Architektury to zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś