IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 23:55
Coś niedobrego stało się z tym forum. Nudą wieje , zniknęli Ci z kórymi można
było rozsądnie popolemizować... Ciekawe dlaczego , zapewne "stary skład"
nadal czyta to forum tylko nie udziela się "czynnie"... Czy to aktywność
niektórych oszołomków wygoniła stąd rozsądnych ludzi ??????
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Re: nudzicie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 00:03
      Popolemizuj rozsądnie ze sobą.

Miłej polemiki ( a może polemizacji?)
      • Gość: iza Re: nudzicie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 00:06
        > Popolemizuj rozsądnie ze sobą.
        > Miłej polemiki ( a może polemizacji?)

Nie chciałam wymieniać , ale Twoja odpowiedź świadczy , że sam siebie uważasz
        za jednego z tych oszołomków...
        • Gość: Jakub Re: nudzicie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 06:00
          Głupi wniosek. Poza tym nieuzasadniony, bo z mojego postu nie wynika, iż uważam
          się za "oszołomka", a wręcz przeciwnie. (Nie uważam się za "oszołomka").

Iza chciałaby "popolemizować" z osobami mającymi dokładnie takie same poglądy i
          dokładnie takie samo zdanie jak ona! :)

Niech ktoś podeśle dziewuszynie zużyty słownik języka polskiego, byleby była w
          nim nie za bardzo podarta kartka z hasłami "polemika" i "polemizować". Niech
          ktoś też jej wytłumaczy, że w poważnej, a taką użyła, czyli nie żartobliwej
          polszczyźnie, nie powinno się używać dziwolągu "popolemizować", bo tu nie
          zachodzi relacja ze wzoru, na jakim oparło się dziewuszysko, "rozmawiać -
          porozmawiać".

No to popolemizujmy się! :D

Uważam, na podstawie skromnego doświadczenia życiowego, że Iza jest brzydka.
          Jeśli nie mam racji, niech Iza przyśle fotografię swojej twarzy, najlepiej bez
          kostiumu kąpielowego.

Miłego dzionka
    • Gość: BBB Czy ta Iza może kłamać? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 02:02
      Wielce Nadobna Izo!
      Jestem niewątpliwie oszołomkiem. Tęsknię za tym żeby ktoś potraktował mnie
      poważnie i rozsądnie ze mną popolemizował. Wiem jednak, że „stary skład” nie
      zniży się do poziomu takiego oszołomka jak ja.
      Tym niemniej chętnie bym się czegoś nauczył. Forum jest dość demokratyczne.
      Każdy może założyć interesujący wątek. Ja przyrzekam, że będę się uczył oraz
      czytał i słuchał jak świnia grzmotu.
      Załóż więc Wielce Nadobna Izo interesujący wątek!
      Pozostaję z głębokim szacunkiem
      jaja kobyły pajac
      BBB
      • Gość: Filip Re:Toronto 12:00 IP: *.look.ca 14.07.03, 06:29
        A u was pewnie 6:00 rano. To najlepszy czas dla BBB.
        Tak sobie mysle ze internet juz sie konczy. On jest ciekawy ale w tematach na
        okazje wyjatkowe. Wlasnie wrocilem z dystryktu rozpusty. Chlipiac spokojnie
        piwo tak sie zastanawialem; w tym wszystkim brak czlowieka.

Nie lubie niedzieli. Miasto o tej porze totalnie wymarle. Wszyscy juz chrapia
        by za kilka godzin wstac do pracy. Ale walesalem sie po dzielnicy
        rezydencjalnej. Ladnie to wyglada a nawet pieknie. Mnostwo kwiatow przed domami.
        W pokojach antyki i lekko sciemnione swiatla. Przed kazdym domem zwykle kilka
        samochodow w przewadze japonskie z migajacym czerwonym swiatelkiem alarmu na
        pulpicie rozdzielczym.
        Za ladnie ! za porzadnie, za spokojnie !
        No coz tak filtrujemy ten swiat poprzez siebie.

A jednak mi zal ze po Moskwie nie suna juz sanie,
        i nieba mizal.....
        • Gość: BBB Re:Toronto 12:00 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 08:12
          Coz Filipie!
          Co było nie wroci,
          I szaty rozdzierac by prozno...
          • Gość: Filip Re:Toronto 12:00...Kielce 6:00 IP: *.look.ca 15.07.03, 05:33
            Coz, kazda epoka ma wlasny porzadek i lad.
            A przeciez mi zal, ze tu w drzwiach nie pojawi sie Puszkin,
            Tak chetnie bym dzis choc na kwadrans na koniak
            z nim wpadl.
            • Gość: BBB Pamietasz Filipie? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 01:44
              Dopoki nam Ziemia kreci sie,
              Dopoki jest tak czy siak,
              Panie ofiaruj kazdemu z nas
              Czego mu w zyciu brak.
              Medrcowi darowac glowe racz,
              Tchorzowi dac konia chciej,
              Sypnij grosza szcesciarzom
              I mnie w opiece swej miej.
              • Gość: iza do Jakuba IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 23:35
                Gość portalu: Jakub napisał(a):

>Uważam, na podstawie skromnego doświadczenia życiowego, że Iza jest brzydka.
                >Jeśli nie mam racji, niech Iza przyśle fotografię swojej twarzy, najlepiej bez
                >kostiumu kąpielowego.

A ja uważam , że Jakub jest paskudnym pryszczatym facecikiem o cuchnącym
                oddechu dlatego zamiast z dziewczyną lub przyjaciółmi musi spędzac czas w
                internecie.
                Chciałabym Jakubie spełnić Twoje życzenie , ale podobno od masturbacji
                wyrastają błony między palcami więc nie chcę abyś potem za to winił moją
                skromną osobę.

• Gość: Filip Re: do Jakuba IP: *.look.ca 21.07.03, 05:28
                  A ja uważam , że Jakub jest paskudnym pryszczatym facecikiem o cuchnącym
                  oddechu dlatego zamiast z dziewczyną lub przyjaciółmi musi spędzac czas w
                  internecie.

Niekoniecznie; "Izotopie".
                  A jesli Jakub jest przystojnym meszczyzna ?...skromnym i niezwykle
                  higienicznym ?...niezwykle inteligentnym, z poczuciem humoru co juz dowiodl na
                  forum..to, to jakos nam do tej Polski nie pasuje, i najlepiej bylo by go oblac
                  pomyjami, nazygac na niego i podeptac. Slowem OBZYDZIC go czytelnikowi ?
                  Ale to jeszcze nic takiego.
                  Latami obserwowalem ta nienawisc do Polakow. Na uczelni w urzedach w ukladach
                  towarzyskich, jebano rowno kazdego Polaka ktory zdradzil sie w jakis sposob ze
                  jest uczciwy i ze nieda sie z niego zrobic aparatczyka.
                  Dzis obserwuje to z zewnatrz i dal Bog nikomu nic nie ukradlem, ani tam ani
                  tutaj zawsze o czystych rekach.
                  Ale to nic O.Ceberek Jakubowi i jemu podobnym to lepiej wyspiewa.
                  "Judaszowych srebrnikow dziwiek......"
                  ..a pozniej instrument wyje jak stado samotnych dzikich hjen.
                  Wyje bolesna prawde o Polsce. O hjenach z wiejskiej. Zaden inny utwor muzyczny
                  nie jest dzis bardziej aktualny niz ow O.Ceberka.
                  Ale wy nie nagradzacie katolikow, patriotow, ludzi honoru. Wam juz wyrosly blony
                  na oczach, bo uszy i ine czesci ciala to zawsze mieliscie brudne.

• Gość: poseł nowak Re: do Jakuba IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 05:38
                    Gość portalu: Filip napisał(a):

> A ja uważam , że Jakub jest paskudnym pryszczatym facecikiem o cuchnącym
                    > oddechu dlatego zamiast z dziewczyną lub przyjaciółmi musi spędzac czas w
                    > internecie.
                    > _______________________________________
                    >
                    > Niekoniecznie; "Izotopie".
                    > A jesli Jakub jest przystojnym meszczyzna ?...skromnym i niezwykle
                    > higienicznym ?...niezwykle inteligentnym, z poczuciem humoru co juz dowiodl
                    na
                    > forum..to, to jakos nam do tej Polski nie pasuje, i najlepiej bylo by go
                    oblac
                    >
                    > pomyjami, nazygac na niego i podeptac. Slowem OBZYDZIC go czytelnikowi ?
                    > Ale to jeszcze nic takiego.
                    > Latami obserwowalem ta nienawisc do Polakow. Na uczelni w urzedach w ukladach
                    > towarzyskich, jebano rowno kazdego Polaka ktory zdradzil sie w jakis sposob
                    ze
                    > jest uczciwy i ze nieda sie z niego zrobic aparatczyka.
                    > Dzis obserwuje to z zewnatrz i dal Bog nikomu nic nie ukradlem, ani tam ani
                    > tutaj zawsze o czystych rekach.
                    > Ale to nic O.Ceberek Jakubowi i jemu podobnym to lepiej wyspiewa.
                    > "Judaszowych srebrnikow dziwiek......"
                    > ..a pozniej instrument wyje jak stado samotnych dzikich hjen.
                    > Wyje bolesna prawde o Polsce. O hjenach z wiejskiej. Zaden inny utwor
                    muzyczny
                    > nie jest dzis bardziej aktualny niz ow O.Ceberka.
                    > Ale wy nie nagradzacie katolikow, patriotow, ludzi honoru. Wam juz wyrosly
                    blon
                    > y
                    > na oczach, bo uszy i ine czesci ciala to zawsze mieliscie brudne.
                    >
                    >
                    >
                    nic dodac, nic ujac!
                • Gość: Jakub Re: do Jakuba IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 23:13
                  No, no. Jeśli gotowa nawet jesteś, zdjąć dla mnie kostium kapielowy ze swojej
                  twarzy, to ty nie jesteś swoją skromną osobą. Tu masz rację. Bezpieczniej zejść
                  ci z drogi, niż cię potem winić.
                  Udanych zachwytów nad twoją skromną osobą
              • Gość: kiks Re: Pamietasz Filipie? IP: *.pool62211.interbusiness.it 21.07.03, 20:51
                Ciesze sie, ze (przez czysty przypadek) znalazlam jeszcze zyjacych koneserow
                Okudzawy. Pewnie jestesmy z tej samej epoki.
                Przeprowadzilam kiedys krotka ankiete wsrod znanych mi magistrow z bylego ZSRR
                i z Czech i Slowacji i nikt z nich nie mial pojecia o Okudzawie.

Gość portalu: BBB napisał(a):

> Dopoki nam Ziemia kreci sie,
                > Dopoki jest tak czy siak,
                > Panie ofiaruj kazdemu z nas
                > Czego mu w zyciu brak.
                > Medrcowi darowac glowe racz,
                > Tchorzowi dac konia chciej,
                > Sypnij grosza szcesciarzom
                > I mnie w opiece swej miej.
                • drs Re: Pamietasz Filipie? 21.07.03, 21:05
                  No i spłoszyliście Izę,a mogło być tak pięknie.Pozdrawiam.Jakuba też.
                • Gość: Jakub Ale kiks! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 22:50
                  To chyba kiks. Dziewczyna "z tamtej epoki" twierdzi, że (cytuję) "Gość portalu:
                  BBB napisał(a):
                  > Dopoki nam Ziemia kreci sie,
                  > Dopoki jest tak czy siak,
                  > Panie ofiaruj kazdemu z nas
                  > Czego mu w zyciu brak.
                  > Medrcowi darowac glowe racz,
                  > Tchorzowi dac konia chciej,
                  > Sypnij grosza szcesciarzom
                  > I mnie w opiece swej miej." (koniec cytatu).

A ja myślałem, że napisał to Okudżawa! Jak Kiks, to kiks. :)

:DDD
                  • Gość: Jakub Re: Ale kiks! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 22:55
                    BBB przepraszam, że myślałem, że to Okudżawa, a ja po prostu nie wiedziałem!
                    Przytrafił mi się kiks. Pardon.
                  • Gość: kiks Re: Ale kiks! IP: *.pool62211.interbusiness.it 22.07.03, 23:26
                    Jakub, daj sie wypchac, ja powaznie, a ty se jaja z Okudzawy robisz :)))
                    • Gość: Jakub Re: Ale kiks! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 09:24
                      Nie z Okudżawy, ale z sytuacji, bo zabawnie "wyszło". O Matko, żebym i BBB nie
                      zirytował, bo go też zamieszałem w sprawę - coś ostatnio milczy...
                      Nie gniewaj się. Pozdrawiam :)
                • kielcz Re: Pamietasz Filipie? 22.07.03, 11:33
                  Gość portalu: kiks napisał(a):

> Ciesze sie, ze (przez czysty przypadek) znalazlam jeszcze zyjacych koneserow
                  > Okudzawy. Pewnie jestesmy z tej samej epoki.
                  > Przeprowadzilam kiedys krotka ankiete wsrod znanych mi magistrow z bylego
                  ZSRR
                  > i z Czech i Slowacji i nikt z nich nie mial pojecia o Okudzawie.
                  >
                  >
                  > Gość portalu: BBB napisał(a):
                  >
                  > > Dopoki nam Ziemia kreci sie,
                  > > Dopoki jest tak czy siak,
                  > > Panie ofiaruj kazdemu z nas
                  > > Czego mu w zyciu brak.
                  > > Medrcowi darowac glowe racz,
                  > > Tchorzowi dac konia chciej,
                  > > Sypnij grosza szcesciarzom
                  > > I mnie w opiece swej miej.

A dlaczego miał mieć pojęcie? Okudżawa, wbrew pozorom bardziej znany był w
                  zupełnie innych kregach.
                  • Gość: Filip Re: Pamietasz Filipie? IP: *.look.ca 23.07.03, 01:15
                    A dlaczego miał mieć pojęcie? Okudżawa, wbrew pozorom bardziej znany był w
                    zupełnie innych kregach.

Nie to nie tak....poprostu gdzies zawieruszyl mi sie spiwnik i nie moge go
                    odnalesc...hihi.

Panie zielonooki moj
                    Boze jedyny spraw,
                    Dopoki nam Ziemia toczy sie
                    Zdumiona obrotem spraw,
                    Dopoki czsu i prochu
                    Wciaz jeszcze wystarcza jej,
                    Dajze nam wszystkim po trochu
                    i mnie w opiece swej miej.

Albo to;

A kiedy nie sposob juz plynac pod prad,
                    Nie sposob juz wyrewac sie z matni
                    Niebieski trolejbbus zabierze nas z tad,
                    Trolejbus ostatni.

Albo to;
                    Mozart po strunach starenkich przebiera,

albo to;

Uczylas, ojczyzno,
                    Ze zyc trzeba umiec i slyszec twoj glos....

I znow w zaukach buty, tupot nog

Pierwsza milosc z wiatrem gna, z niepokoju drzy.
                    Pierwsza wojna - pal ja szesc, to juz tyle lat.
                    Pierwsze klamstwo, myslisz: ech zazartowal ktos.

...ot spojrz - po linie idziesz sam.... !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka