Gość: Yahagi IP: *.kielce.tpsa.pl 22.12.01, 21:21 ...hehe... fajnie było... bardzo lubię 'słownych' ludzi ...:)) proponujecie jakąś _karę_ dla nieobecnych ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjarm Re: WWW - 2 22.12.01, 23:25 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > ...hehe... fajnie było... > bardzo lubię 'słownych' ludzi ...:)) > proponujecie jakąś _karę_ dla nieobecnych ??? zdecydowanie tak, bardzo nie lubie ludzi nieslownych Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: WWW - 2 22.12.01, 23:26 jjarm napisał(a): > Gość portalu: Yahagi napisał(a): > > ...hehe... fajnie było... > > bardzo lubię 'słownych' ludzi ...:)) > > proponujecie jakąś _karę_ dla nieobecnych ??? usprawiedliwiam rafiego!! wyslal smsa ze nie moze, praca!!! ale obiecal ze jesli jutro sa chetni na spotkanie z nim to on stawia piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: WWW - 2 IP: *.kielce.tpsa.pl 22.12.01, 23:41 .. kurcze... chętnie bym z nim to piffo wypił... tylko, że nie bardzo mogę....: (( buu....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosiek Re: WWW - 2 IP: *.kat.forthnet.gr 23.12.01, 00:56 a kex byl na spotkaniu? pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: WWW - 2 IP: *.kielce.tpsa.pl 23.12.01, 01:05 Był... kurde... z Grecji nadajesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosiek Re: WWW - 2 IP: *.kat.forthnet.gr 23.12.01, 09:19 a co w tym dziwnego yahagi ? ludzie zyja i poza kielcami. pozdrawiam kielce wasz ladny park, kadzielnie ,karczowke was wszyskich milych i wesolych swiat i duzo, duzo zdrowia. a tak na marginesie ten staw w parku oczyscili? i pozdrow tego lysola ktory mi zniknol od paru dni.<wiesz kogo mam na mysli?> Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: WWW - 2 23.12.01, 11:07 Gość portalu: tosiek napisał(a): > wesolych swiat i duzo, duzo zdrowia. > a tak na marginesie ten staw w parku oczyscili? > i pozdrow tego lysola ktory mi zniknol od paru dni.<wiesz kogo mam na mysli? czesc tosiek, chyba mielismy przyjemnosc na czacie pogadac:)) Kex byl na spotkaniu i dziekujemy MU za przyjecie, smakowitosci i w ogóle! KEX, DZIEKI:))!! Odpowiedz Link Zgłoś
jjarm Re: WWW - 2 23.12.01, 11:08 o tak! podziekowania dla KEX'a za prowiant ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosiek Re: WWW - 2 IP: *.kat.forthnet.gr 23.12.01, 16:51 czesc chlopaki dzieki za wiadomosci ! dm byc moze spotkalismy sie ale wybacz nie pamietam. jak bedzie jakas organizacja na piwko w tych dniach to sie wpraszam gdyz dzisiaj lece do polski mam namiary na kexa tak ze mysle ze mnie powiadomi otym . pozdrawiam i juz nie odpowiadam gdyz musze jechac do salonik skad bedzie lecial samolot do pl. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczusia Re: WWW - 2 IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 11:19 Chciałbym się wytłumaczyć, że mnie nie było w sobotę. Niestety nie mam w domu dostepu do internetu i dlatego nie miałem jak w sobotę odebrać informacji od Kex'a, że redakcja GW będzie udostępniona dla nas. Stąd też postanowiłem nie wybierać się na slepo do GW. Mam nadzieję, że mi wybaczycie moją nieobecność. Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: WWW - 2 24.12.01, 11:53 Gość portalu: Kaczusia napisał(a): > Chciałbym się wytłumaczyć, że mnie nie było w sobotę. Niestety nie mam w domu > dostepu do internetu i dlatego nie miałem jak w sobotę odebrać informacji od > Kex'a, że redakcja GW będzie udostępniona dla nas. Stąd też postanowiłem nie > wybierać się na slepo do GW. Mam nadzieję, że mi wybaczycie moją nieobecność. byla tak jak rafi wyslac komus z nas nr komorki. ech! kaczus......wiesz jak bylo odlotowo? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczusia Re: WWW - 2 IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 12:33 dm_ napisał(a): > byla tak jak rafi wyslac komus z nas nr komorki. ech! kaczus......wiesz jak byl > o > odlotowo? :-)) No właśnie ze mnie to jest gapa i terza jest mi szczególnie głupio, ze nie pomyslałem. Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: WWW - 2 24.12.01, 12:48 Gość portalu: Kaczusia napisał(a): > > No właśnie ze mnie to jest gapa i terza jest mi szczególnie głupio, ze nie > pomyslałem. gapa z ciebie:)) rzeczywiscie:) teraz nie wiadomo jeszcze kiedy nastepne:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczusia Re: WWW - 2 IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 12:51 dm_ napisał(a): > Gość portalu: Kaczusia napisał(a): > > > > > No właśnie ze mnie to jest gapa i terza jest mi szczególnie głupio, ze nie > > > pomyslałem. > > gapa z ciebie:)) rzeczywiscie:) > teraz nie wiadomo jeszcze kiedy nastepne:(( Czy coś konkretnego było ustalone odnośnie oceny stron www z województwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: WWW - 2 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 11:59 >Czy coś konkretnego było ustalone odnośnie oceny stron www z województwa? Yes, ustaliliśmy, że najlepszą stroną z województwa jest strona free.art.pl/makrofotografia/ bye, bye... Odpowiedz Link Zgłoś