Gość: kielczanin IP: 195.205.147.* 25.01.08, 15:20 witam! szukam dobrego dj na wesele w kielcach może ktoś może kogoś polecić wartego zatrudnienia z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kielczanka. Re: dj na wesele IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.01.08, 15:57 ....a ja szukam dj-a na pogrzeb, jak ktos cos wie to tyz dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: dj na wesele IP: *.range86-133.btcentralplus.com 23.06.08, 21:47 chyba masz niesmaczny zart w zwiazku z pogrzebem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Miś Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.08, 11:37 jej bliski był komikiem... I co dalej ma płakać??? Odpowiedz Link Zgłoś
monikachr Re: dj na wesele 17.06.12, 22:03 Ja mogę polecić Wodzireja Roberta Rózgę który współpracuje z DJ, grali u nas i goście bawili się znakomicie, mówili że w życiu nie byli na takim weselu. Można go znaleźć w hotelu zielone zacisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: dj na wesele IP: *.gprs.plus.pl 25.01.08, 18:09 1) - DJ Piróg - grał na moim weselu, zarówno my, jako para młoda, jak i goście bawiący się byli bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem moge polecić. Ten człowiek był w pracy, nie przyszedł pić wódki, jeść, tylko zapracował na swoje honorarium, które było adekwatne do wykonanej pracy. 2) DJ Janusz - chyba w Zamkowej gra - podobno też potrafi dobrze prowadzić imprezę. 3) Jeśli naprawdę chcesz wybrać DJ'a, to idź na wesele i popatrz, jak się ludzie bawią, kiedy on prowadzi. Myślę, że nikt nie będzie robił problemów, jeśli przez 10 minut postoisz w lokalu gdzieś z boku. Warto wziąć też jakąś pokazową płytę tego DJ'a i zobaczyć jego styl. Ja tak zrobiłem i nie żałuję. Możecie zapytać też w lokalach, gdzie się organizuje imprezy weselne, kogo oni polecają - na pewno mają jakieś swoje typy. Nie polecam natomiast DJ Ważki - taki z wielkim nosem - brak profesjonalnego podejścia do tematu, nie dotrzymywanie terminów, głupie tłumaczenia. Sory, ale taka jest prawda. RYNEK weryfikuje dzisiaj wszystko. Dziękuję, to tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka Re: dj na wesele IP: 87.205.123.* 23.07.08, 00:45 Gość portalu: weselnik napisał(a): > 1) - DJ Piróg - grał na moim weselu, zarówno my, jako para młoda, > jak i goście bawiący się byli bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem > moge polecić. Ten człowiek był w pracy, nie przyszedł pić wódki, > jeść, tylko zapracował na swoje honorarium, które było adekwatne do > wykonanej pracy. Zgadzam się z tym, u mnie na weselu też grał DJ PIRÓG. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala DJ Piróg IP: *.klc.vectranet.pl 24.07.08, 23:10 Facet rewelacja. To było najlepsze wesele, na jakim byłam. Dobór muzyki - świetny; prowadzenie całej zabawy - bez zarzutu; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DJ Piróg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 14:25 Cześć! Możecie podać namiary na DJ Piróga? Piszecie że jest dobry ale nie mogę nigdzie zdobyć nr telefonu do niego :( Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: DJ Piróg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 20:15 czy może ktos podac nr telefonu do Dj Piróga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta30 Re: DJ Piróg IP: 213.158.221.* 17.11.14, 15:18 Polecam DJ Jarek. Pelen profesjonalizm w prowadzeniu imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: DJ Piróg IP: *.146.3.246.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.15, 23:05 Potwierdzam dj Jarek Rak grał na moim weselu i było super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani mloda Re: DJ Piróg IP: *.146.3.246.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.15, 23:10 Dj Jarek Rak pełen profesjonalizm polecam z czystym sumieniem. Tel do niego 696461982. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika7190 polecam 07.04.09, 19:50 Miałam wesele. Polecam ich (tu jest ich stronka) ww.130db.pl. Są świetni. robią super zabawy a i z muzyką nie ma problemu grają wszystko. Jest to duet dj oraz konferansjer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mialem wesele Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:57 Jesli szukasz dobrego dja to prowadzil u mnie na weselu impreze dj Marty. Mlody chlopak ale naprawde widac ze sie zna. o jaka piosenke go sie nie zapytalo to posiadal i co do ceny tez sie mozna dogadac:) to jest jego adres hajjdi@gmail.com bedziesz zadowolony pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIom z Kielc Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 21:58 Mam kolege który gra na weselach muzyka bardzo fajba orowadzenie również super:) jeśli chcesz wiedzieć coś więcej napisz na 9888539. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomen Re: dj na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.11, 01:08 Mam namiar do dj, który gra za 600-800zł, nie jest w Kielc - z okolic, ale dojedzie wszędzie. Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin 1 Re: dj na wesele IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.06.08, 19:23 godni polecenia-profesjonalisci- sołtyk, piróg, wsół - Ci goście - kolejnosc dowolna- na 100% poprowadza impreze z klasa - dostosuja sie do do gosci, do imprezy - to sa profesjonalisci - prawdziwi dj a nie jakies pomioty posiadajace automaciki do gry (sprwadz na jakim sprzecie graja - czy jakis mlodziak zagra dzis z czarnej plyty ???) Odpowiedz Link Zgłoś
koko_ck Re: dj na wesele 13.07.08, 11:52 hej, czy moglabym dostac jakies namiary na polecanych przez Ciebie dj, szukałam ich w necie, ale niestety nigdzie nic nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Re: dj na wesele IP: *.tktelekom.pl 04.08.08, 13:39 A co ma do tego czarna płyta, myślisz ze jak grasz z Vinyli to masz 100% zadowolenia??? Człowieku, to czy ktoś gra z CD, laptopa czy tych Vinyli nie ma znaczenia, trzeba miec podejście do gości, duży repertuar i dobrą gadkę. Juz widzę takiego dj-a z vinylami i muzyka która tylko jemu sie podoba, bo tylko taka udało mu sie kupić na tym nośniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin1 Re: dj na wesele IP: *.klc.vectranet.pl 31.08.08, 19:45 miałem nie odpowiadać :) ale się ubawiłem- jesteś meloman jak z koziej dupy trąba- jak chłopie nie słyszysz różnicy pomiędzy vinylem a płytą CD i np z mp3 to nie odzywaj się już na temat muzyki :) - napisz mi tylko jak mocarny masz sprzęt w domu - ile ma "wat" a poźniej zapytaj kogoś kto się zna czy nie lepiej kupić lampowego - bo elektron w próżni raczej ni szum - niestety jesteś owcą z pastwiska. nie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janniezbędny Re: dj na wesele IP: *.play-internet.pl 30.08.11, 10:02 popieram - Dla mnie najważniejszy jest repertuar i sposób jego prezentacji. Chyba nie chciałbym żeby na moim weselu dj grał z winyli - no chybam, że na winylach ma kawałki które sprawdzają się na weselu... w co niestety wątpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert DJ na wesele Płock Mazowieckie IP: *.135.c92.petrotel.pl 05.09.11, 11:58 DJ na wesele Płock, Włocławek, Warszawa, Łódź, Toruń. Profesjonalna obsługa imprez okolicznościowych (wesela, poprawiny, pikniki firmowe). Nagłośnienie, oświetlenie, prowadzenie, najlepsza muzyka. Wieloletnie doświadczenie, rzesza zadowolonych klientów. Robert Kowalski Tel. 604-846-350 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gieniu1967 Re: DJ na wesele Płock Mazowieckie IP: *.elk.mm.pl 18.02.13, 10:46 mhh- ja ci polecę tego, który grał ostatnio na imprezie w firmie u mnie: DJ Flesh z Flesh Agency. Naprawdę fajna zabawa była, a koleżanka mówiła, że mają wolne terminy praktycznie na cały rok, bo tam kilku dj'ów gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.16, 21:55 Bo mlodziak nie bierze za impreze tyle co stary wyjadacz. A niekiedy poprowadzi wszystko 3 razy lepiej. Zorientuj sie ile kosztuje granie na "czarnych" plytach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 10:37 Witam widze ze pan poszukuje dj, ja zajmuje sie juz graniem oklo 4 lat gralem rozne imprezy rowniesz wesela uwazam ze w zupelnosci sobie poradze posiadam swoj sprzet i sowoje plyty jeli pan jeszcze nikogo nie znalazl prosze ok na gg 8133225 Odpowiedz Link Zgłoś
aga1100 Re: dj na wesele 05.08.08, 08:19 Mirek Piróg - jest najlepszy. Grał u nas na weselu, byłam na weselach gdzie również grał - ze szczerym sercem mogę polecić. Znkomicie umie dostosować się do gości. Jest miły, sympatyczny a przede wszystkim słowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ QUADRAPHONIC Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 17:06 Witajcie! Nieskromnie polecam siebie i zapraszam na moją witrynę; quadraphonic.eu.interii.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostyk11 Re: dj na wesele IP: *.chello.pl 30.08.08, 18:19 A ja polecam mojego starego kolegę, jeszcze z czasów komsomołu Andriuszę Czesnakowa, który w nowej wersji zapoda Ci stare i wypróbowane przeboje - Czastuszki, Wołga Wołga i Razcwietali Jabłoni i Gruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika DJ Paweł IP: 193.24.202.* 12.09.08, 11:48 ja osobiście gorąco polecam dj Pawła Salamona, gral u nas na weselu i zabawa była świetna az do rana, poprostu rewelacja, konkursy tez swietne i ze smakiem i humorem takze jeszcze raz polecam, oto namiar 501-793-583 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk FOKI Re: DJ Paweł IP: *.klc.vectranet.pl 23.01.09, 21:45 DJ Paweł Salamon ma pseudonim FOKA i polecam go gorąco. Słowny, kulturalny, z poczuciem humoru, zabawa na poziomie, umie dostosować się do gości i atmosfery, a co najważniejsze nie jest najdroższy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: DJ Paweł IP: *.59.128.035.cobra.net.pl 14.05.15, 18:49 DJ Paweł Salamon ( foxon) jeden z najsłabszych DJ jakich słuchałem , porażka nie wydajcie na niego kasy bo szkoda, mniemanie o sobie ma wysokie a umiejętności żadne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informatyk Re: DJ Paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 12:20 jak tak dobrze prowadzisz imprezy to dlaczego robisz sobie taka reklame? Tez szukem DJ ale nie lubie jak podszywa sie ktos pod inne osoby i pisze o sobie!!!!! Podałes 2 swoje reklamy z tego samego IP i innym imieniem. OSZUST!!!!!! Osobiscie polecam DJ Kamil 501897104 (grał u mnie na weselu i na poprawinach) DJ mario 889193616 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.08, 11:34 u mnie grał na poprawinach Dj Marty i musze powiedziec ze bylo spoko. bylo mlode towarzystwo i dopasowal tak repertuar zebysmy sie dobrze bawili. I dla starszych tez cos bylo:) i swiatła mial fajne :) jego nr to 889-362-033 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 16:47 szukam dja na wesele w kielcach 1 sierpien 2009, jesli jestes zainteresowany pisz! kropex_88@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiassa Re: dj na wesele IP: 193.24.201.* 24.10.08, 18:41 luuuudzie ! co Wy piszecie o Dj Mirku, totalna porazka, bylam na weselu z jego udzialem i kompletnie mi sie nie podobalo :/ naglosnienie - tragedia a i utwory jak nie na wesele. lokal, obsluga znakomita, muzyka - tragedia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: dj na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 14:12 Witam! Co do dj'a Mirka to się zgadzam! Byłam na weselu z jego udziałem! Istna masakra. Natomiast miałam okazję słyszeć dj'a Norbiego .. i było naprawdę fajnie.. wesele niezapomniane zarówno dla gości jak i dla pary młodej. Z tego co się też orientuję to stosunkowo mało woła sobie za usługi.. wiem bo sama się orientowałam dla siebie n przyszły rok.. jego nr tel to 695179986 Odpowiedz Link Zgłoś
djnorbi2009 Re: dj na wesele 30.03.09, 18:51 Zapraszam wszystkich na moją stronę: www.djnorbi2009.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
djnorbi2009 Re: dj na wesele 02.04.09, 23:45 Witam. Zapraszam na moją stronę www.djnorbi2009.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djnorbi Re: dj na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 22:38 Witam wszystkich forumowiczów:) Zapraszam na moją stronę djnorbi2009.republika.pl. Usługi, które świadczę są bardzo wysokiej jakości i w niewysokiej cenie. Zachęcam do zapoznania się z ofertą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 23:15 dj mario 889193616 gosc ma pojecie polecam gral u nas paulina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot Re: dj na wesele IP: 94.254.243.* 10.04.09, 10:07 Polecam w 100% pana Janusza Wsóła (DJ Janusz). Byłam na weselu gdzie grał i była rewelacyjna zabawa - dlatego zdecydowałam się aby grał na moim własnym. Zachwycona nim była cała rodzina (o znajomych nie mówię). Potrafi dopasować muzykę do gości - tak, aby wszyscy świetnie się bawili. Co więcej, jako dobry i doświadczony DJ zapewnia świetne nagłośnienie no i co najważniejsze jest wodzirejem całej imprezy! Kazdego zacheci do zabawy;] Polecam !! ale uwaga - trzeba się zxapisywac z duuuzym wyprzedzeniem;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 15:47 Zgadzam sie nam gral wesele w Lesnym Dworze na 120 osob Rewelacyjnie to zrobil a ja balam sie zaufac djejowi?POLECAM podaje zainteresowanym tel 889193616 cena 1500zl DJ MARIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dj na wesele IP: 213.77.1.* 30.06.14, 09:28 ja niestety nie polecam Dj mario - - duża większość gości niezadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
macius261 Re: dj na wesele 10.04.09, 17:31 Ja miałem bardzo fajnego - zapomniałem jak ma na imię (chyba Pan Marek Sarna), ale jest to osoba w średnim wieku, szanująca swoją pracę, dostosowująca się do gustu gości i pary młodej, po prostu poważny człowiek a nie szczyl. Muzyka była rewelacyjna - chcieliśmy dobrą taneczną muzykę z lat 80, 70, i to dostałem. tel. 608627395 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nutka Re: dj na wesele IP: *.netcity.pl 09.10.12, 23:22 Potwierdzam!! Wspanialy człowiek, z klasą i taktem! Dziekujemy panie Marku za piekne chwile. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustyna Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 14:38 A ja polecam tego Pana: Dj Marjo. Grał u mnie na poprawinach, ale tak, że żałowałam że wzięłam orkiestrę na wesele (nie pije, kulturalny, słowny i nie drogo sobie liczy) Odpowiedz Link Zgłoś
ajtb dj Janusz Wsół 12.05.09, 23:07 jest naprawdę rewelacyjny, prowadził moje wesele i goście byli zachwyceni. Potem wielokrotnie byłam na imprezach firmowych prowadzonych przez niego i też było super. Profesjonalista. Ponadto przemiły człowiek, z tego co wiem ma mnóstwo chętnych więc trzeba zgłosić się do niego minimum pół roku wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: dj Janusz Wsół IP: *.kielce.vectranet.pl 07.06.09, 09:31 Bardzo prosze o kontakt do dj Janusza, a jeśli masz to do innych których polecasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: dj Janusz Wsół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 13:44 Dj Kamil. Przed weselem pokaze Ci filmy z wesel na których grał. POLECAM grał u mnie na weselu w Castorze w Kielcach i jestem bardzo zadowolana!!! Oto nr do niego 501897104 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.... Re: dj Mariusz Nawrot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.10, 21:19 Moge z czystym sumieniem polecic dj mario ktory nauczyl sie troche od najlepszych , na weselu potrafi rozbawic nawet dretwe towarzystwo jako wlascicielka jednego z lokali weselnych polecam tez Janusza Wsóla 602780632 i Piotra Kórowskiego 604973627 ale raczej maja zajete terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: dj Mariusz Nawrot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.10, 22:48 Witam postanowilem zabrac glos na tym forum poniewaz pojawia sie moje nazwisko Nawrot Mariusz lub pseldonim dj Mario dzieki za opinie te pozytywne jak i negatywne do zobaczenia na Imprezach tel kontaktowy : 889193616 pozdrawiam p.s pamietajcie dj graja zawsze podobnie , to goscie tworza klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agalala dj Norbi grał na moim weselu IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.10, 08:45 Witam. Polecam Dj'a Norbi. Jestem 3 tygodnie po weselu:) .. dopiero teraz zdążyłam trochę dojść do siebie:). Zabawa była przednia. Dla zainteresowanych mogę podać kontakt. Pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keisim73 Re: dj Janusz Wsół IP: *.centertel.pl 30.05.11, 17:31 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikunia Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:31 polecam dj mario1 tel 889193616 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:38 DJ QUADRAPHONIC widac nie masz chlopie grania jak siebie polecasz ! tu ludzie polecaja dj, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 10:04 Również polecam dj Janusza, prowadził wesele mojej córki - byliśmy zadowoleni. Z córką toczyłam boje, gdy oświadczyła, że na jej weselu nie będzie orkiestry tylko dj. Wydawało mi się, że wesele nie będzie miało klimatu, dj-a kojarzyłam z dyskoteką. Ale okazało się, że nie miałam racji. DJ Janusz to nie tylko dobra muzyka ale również super wodzirej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASIA Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:47 Chcialam polecic kilku dj jak zwykle to prawda sprawdzaja sie wyzej wymienieni czyli dj Janusz , dj Mirek , dj Mario , dj Piotrek , z czysym sumieniem to zawodowcy reszta AMATORSZCZYZNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:52 Ja polecam dj Mirek Piróg gral nam w Bohemie ma talent , poza tym mistrz polski w elektic bogi tel 604243144 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:55 Zdecydowanie nie polecam dj wilku niepunktualny ,slaby glos , muzyka znosnie , polecam Janusza gral na imprezie w polmo shl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 22:09 a ja polecam DJ Kamila. Miły kulturalny chlopak który na prawde potrafi dobrze poprowadzic wesele. Dla zainteresowanych nr tel 501897104 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda męzatka Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:18 z czystym sercem mogę polecić Mirka Piróga- profesjonalne podejście do wykonywanej pracy- nasi goście bawili się na parkiecie do końca wesela; sprawił, że nasze przyjęcie było niesamowitym przeżyciem dla nas i naszych gości. Mirek grywa w antrakcie także tam można go namierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: dj Mario1 IP: *.chello.pl 14.09.09, 12:43 Polecam kolesia gral u nas na weselu pomimo ze ludzi mialem dretwych to i tak potrafil rozkrecic impreze , a bylo 80 osob tel byl podawany na wszelki wypadek 889193616 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: dj na wesele IP: 193.24.200.* 22.06.09, 03:41 a ja do teg grupy dołącze DJ'a Pawła, rewelka naprawde, pełna profeska 501 793 583 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efekt Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 12:21 jak tak dobrze prowadzisz imprezy to dlaczego robisz sobie taka reklame? Tez szukem DJ ale nie lubie jak podszywa sie ktos pod inne osoby i pisze o sobie!!!!! Podałes 2 swoje reklamy z tego samego IP i innym imieniem. OSZUST!!!!!! Osobiscie polecam DJ Kamil 501897104 (grał u mnie na weselu i na poprawinach) DJ mario 889193616 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dj na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 11:46 Dj Kamik polecam 508329536 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Kielce Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:34 A ja polecam któregoś z tych panów: Dj Sławek 607305445 Dj Marjo 604550702 Grali u mojej siostry na weselu i poprawinach we dwóch, ponieważ tak sobie zażyczyła bo były dwie osobne sale ale na codzień grają osobno. Poważni ludzie: słowni, uprzejmi, wszystko można z nimi uzgodnić, było super. Prawdopodobnie już za rok zagrają także na moim weselu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: dj na wesele IP: *.chello.pl 10.08.09, 17:57 Witajcie wiele razy bylam z dj na weselu to prawda ze najlepsi sa mirek tylko nie lodowa on zaduzo gada , dj janusz , piotrek , mario, soltyk reszta naprawde sie stara chocby kriss ale daleka droga pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepsi Re: dj na wesele IP: 89.108.203.* 05.10.09, 20:53 Soltyk,Pirog,Mario,Wezik, graja super na weselu tel byly juz podawane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moderator Re: dj na wesele IP: 94.254.240.* 06.10.09, 09:06 www.najlepszewesele.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pentagram Re: dj na wesele IP: 79.139.11.* 19.10.09, 09:38 żeczywiscie fajny portal Najlepszewesele.pl mozna znalesc kontakt z dj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Re: dj na wesele IP: 94.254.229.* 22.01.10, 22:19 a ja nie polecam DJ JANUSZ każdy tylko nie on... grał na naszej studniówce. A raczej pitolił ;-/ Dla niego Nowości to kawałki z 2000 roku. Jedyna fajna zecz to kankan. po za tym bez reweli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 14:15 Zgadzam się z kolegą... DJ JANUSZ może jest i dobry ale na dancingi, zupełnie nie potrafi zabawic młodych ludzi. Na weselu pomimo naszych wielokrotnych prosb grał tylko jakies smętne kawałki dla starszych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: dj na wesele IP: 94.254.229.* 22.01.10, 21:09 ja polecam dwóch - Piotra Gładkowskiego (grał na weslu u znajomych) było bardzo fajnie, oraz DJrafi - grał na moim weselu, oraz na weselu brachola... Sprawdził się w 100% z tego co wiem będzie tez grał w tym roku u świadka mojego brata... także mysle ze nie tylko moim najbliższym się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PORTO Re: dj na wesele IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 17:22 Ja też mogę potwierdzić, że z Pana Kupisza tj Dj'a Rafi'ego jest nie tylko dobry DJ ale takze wyśmienity prowadzący i wodzirej !!! Zabawa z płetwami - SUPER !! Polecam wszystkim na swoje wesele!! (PORTO) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani młoda Re: dj na wesele IP: 77.255.47.* 22.02.10, 11:00 Cześć. Miałam wesele 23 stycznia 2010 roku. Grał u mnie dj norbi. Z całą pewnością mogę polecić jego usługi. Oprócz tego że "wyczuł" naszych gości pod względem muzycznym, to poprowadził fajnie całe wesele razem z oczepinami i zabawami na poziomie. Człowiek bardzo na poziomie i wszystko udało się z nim uzgodnić, tak jak tego chcieliśmy. Poza tym zapewnił nam też wyprowadzenie z akordeonistą. Jest godny zaufania i polecenia.Numer telefonu podam jak znajdę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: dj na wesele IP: *.kielce.vectranet.pl 01.03.10, 15:40 Witam! Moje wesele prowadzil Dj Mateusz oraz Dj Piotrek. Z tego co wiem wesela itp. graja zawsze razem( co 2 glowy to nie jedna ;)) naglosnienie oraz oswietlenie na wysokim poziomie , bardzo ambitni oraz sympatyczni mezczyzni. Oczepiny w 100% udane, lepszych sobie nie wyobrazalem. Sczerze sie zdziwilem gdyz bylo to wesele na jedyne 40 osob a wypadlo lepiej niz nie jedne na 150. Polecam ich goraco, nr kontaktowy 668 977 875 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 17:56 mam pytanie:gdzie Marku było wesele, nteresuje mnie mała sala do 50 osó w Kielcach lub pobliżu. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś