Dodaj do ulubionych

dj na wesele

IP: 195.205.147.* 25.01.08, 15:20
witam!
szukam dobrego dj na wesele w kielcach
może ktoś może kogoś polecić wartego zatrudnienia
z góry dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Kielczanka. Re: dj na wesele IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.01.08, 15:57
      ....a ja szukam dj-a na pogrzeb, jak ktos cos wie to tyz dzieki.
      • Gość: 123 Re: dj na wesele IP: *.range86-133.btcentralplus.com 23.06.08, 21:47
        chyba masz niesmaczny zart w zwiazku z pogrzebem
        • Gość: Fazi Miś Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.08, 11:37
          jej bliski był komikiem... I co dalej ma płakać???
      • monikachr Re: dj na wesele 17.06.12, 22:03
        Ja mogę polecić Wodzireja Roberta Rózgę który współpracuje z DJ, grali u nas i goście bawili się znakomicie, mówili że w życiu nie byli na takim weselu. Można go znaleźć w hotelu zielone zacisze.
    • Gość: weselnik Re: dj na wesele IP: *.gprs.plus.pl 25.01.08, 18:09
      1) - DJ Piróg - grał na moim weselu, zarówno my, jako para młoda,
      jak i goście bawiący się byli bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem
      moge polecić. Ten człowiek był w pracy, nie przyszedł pić wódki,
      jeść, tylko zapracował na swoje honorarium, które było adekwatne do
      wykonanej pracy.

2) DJ Janusz - chyba w Zamkowej gra - podobno też potrafi dobrze
      prowadzić imprezę.

3) Jeśli naprawdę chcesz wybrać DJ'a, to idź na wesele i popatrz,
      jak się ludzie bawią, kiedy on prowadzi. Myślę, że nikt nie będzie
      robił problemów, jeśli przez 10 minut postoisz w lokalu gdzieś z
      boku. Warto wziąć też jakąś pokazową płytę tego DJ'a i zobaczyć jego
      styl. Ja tak zrobiłem i nie żałuję. Możecie zapytać też w lokalach,
      gdzie się organizuje imprezy weselne, kogo oni polecają - na pewno
      mają jakieś swoje typy.

Nie polecam natomiast DJ Ważki - taki z wielkim nosem - brak
      profesjonalnego podejścia do tematu, nie dotrzymywanie terminów,
      głupie tłumaczenia. Sory, ale taka jest prawda. RYNEK weryfikuje
      dzisiaj wszystko. Dziękuję, to tyle w tym temacie.

• Gość: mężatka Re: dj na wesele IP: 87.205.123.* 23.07.08, 00:45
        Gość portalu: weselnik napisał(a):

> 1) - DJ Piróg - grał na moim weselu, zarówno my, jako para młoda,
        > jak i goście bawiący się byli bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem
        > moge polecić. Ten człowiek był w pracy, nie przyszedł pić wódki,
        > jeść, tylko zapracował na swoje honorarium, które było adekwatne do
        > wykonanej pracy.

Zgadzam się z tym, u mnie na weselu też grał DJ PIRÓG. Polecam!!!
        • Gość: ala DJ Piróg IP: *.klc.vectranet.pl 24.07.08, 23:10
          Facet rewelacja. To było najlepsze wesele, na jakim byłam. Dobór
          muzyki - świetny; prowadzenie całej zabawy - bez zarzutu;
          • Gość: aga Re: DJ Piróg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 14:25
            Cześć!
            Możecie podać namiary na DJ Piróga?
            Piszecie że jest dobry ale nie mogę nigdzie zdobyć nr telefonu do
            niego :(
            Z góry dziękuję :)
          • Gość: Milena Re: DJ Piróg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 20:15
            czy może ktos podac nr telefonu do Dj Piróga?
            • Gość: kobieta30 Re: DJ Piróg IP: 213.158.221.* 17.11.14, 15:18
              Polecam DJ Jarek. Pelen profesjonalizm w prowadzeniu imprezy.
              • Gość: Anka Re: DJ Piróg IP: *.146.3.246.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.15, 23:05
                Potwierdzam dj Jarek Rak grał na moim weselu i było super
                • Gość: Pani mloda Re: DJ Piróg IP: *.146.3.246.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.15, 23:10
                  Dj Jarek Rak pełen profesjonalizm polecam z czystym sumieniem. Tel do niego 696461982.
      • weronika7190 polecam 07.04.09, 19:50
        Miałam wesele. Polecam ich (tu jest ich stronka) ww.130db.pl. Są świetni. robią
        super zabawy a i z
        muzyką nie ma problemu grają wszystko. Jest to duet dj oraz konferansjer
    • Gość: mialem wesele Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:57
      Jesli szukasz dobrego dja to prowadzil u mnie na weselu impreze dj Marty. Mlody chlopak ale naprawde widac ze sie zna. o jaka piosenke go sie nie zapytalo to posiadal i co do ceny tez sie mozna dogadac:) to jest jego adres hajjdi@gmail.com bedziesz zadowolony

pozdrawiam
    • Gość: ZIom z Kielc Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 21:58
      Mam kolege który gra na weselach muzyka bardzo fajba orowadzenie
      również super:) jeśli chcesz wiedzieć coś więcej napisz na 9888539.
      Pozdrawiam
      • Gość: zomen Re: dj na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.11, 01:08
        Mam namiar do dj, który gra za 600-800zł, nie jest w Kielc - z okolic, ale dojedzie wszędzie. Piszcie
    • Gość: kielczanin 1 Re: dj na wesele IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.06.08, 19:23
      godni polecenia-profesjonalisci- sołtyk, piróg, wsół - Ci goście -
      kolejnosc dowolna- na 100% poprowadza impreze z klasa - dostosuja
      sie do do gosci, do imprezy - to sa profesjonalisci - prawdziwi dj a
      nie jakies pomioty posiadajace automaciki do gry (sprwadz na jakim
      sprzecie graja - czy jakis mlodziak zagra dzis z czarnej plyty ???)
      • koko_ck Re: dj na wesele 13.07.08, 11:52
        hej,
        czy moglabym dostac jakies namiary na polecanych przez Ciebie dj,
        szukałam ich w necie, ale niestety nigdzie nic nie ma :(
      • Gość: Dj Re: dj na wesele IP: *.tktelekom.pl 04.08.08, 13:39
        A co ma do tego czarna płyta, myślisz ze jak grasz z Vinyli to masz 100%
        zadowolenia??? Człowieku, to czy ktoś gra z CD, laptopa czy tych Vinyli nie ma
        znaczenia, trzeba miec podejście do gości, duży repertuar i dobrą gadkę. Juz
        widzę takiego dj-a z vinylami i muzyka która tylko jemu sie podoba, bo tylko
        taka udało mu sie kupić na tym nośniku.
        • Gość: kielczanin1 Re: dj na wesele IP: *.klc.vectranet.pl 31.08.08, 19:45
          miałem nie odpowiadać :) ale się ubawiłem- jesteś meloman jak z koziej dupy
          trąba- jak chłopie nie słyszysz różnicy pomiędzy vinylem a płytą CD i np z mp3
          to nie odzywaj się już na temat muzyki :) - napisz mi tylko jak mocarny masz
          sprzęt w domu - ile ma "wat" a poźniej zapytaj kogoś kto się zna czy nie lepiej
          kupić lampowego - bo elektron w próżni raczej ni szum - niestety jesteś owcą z
          pastwiska. nie pozdrawiam:)
        • Gość: janniezbędny Re: dj na wesele IP: *.play-internet.pl 30.08.11, 10:02
          popieram - Dla mnie najważniejszy jest repertuar i sposób jego prezentacji. Chyba nie chciałbym żeby na moim weselu dj grał z winyli - no chybam, że na winylach ma kawałki które sprawdzają się na weselu... w co niestety wątpie.
          • Gość: Robert DJ na wesele Płock Mazowieckie IP: *.135.c92.petrotel.pl 05.09.11, 11:58
            DJ na wesele
            Płock, Włocławek, Warszawa, Łódź, Toruń.
            Profesjonalna obsługa imprez okolicznościowych (wesela, poprawiny, pikniki firmowe).
            Nagłośnienie, oświetlenie, prowadzenie, najlepsza muzyka.
            Wieloletnie doświadczenie, rzesza zadowolonych klientów.
            Robert Kowalski
            Tel. 604-846-350
            • Gość: gieniu1967 Re: DJ na wesele Płock Mazowieckie IP: *.elk.mm.pl 18.02.13, 10:46
              mhh- ja ci polecę tego, który grał ostatnio na imprezie w firmie u mnie: DJ Flesh z Flesh Agency. Naprawdę fajna zabawa była, a koleżanka mówiła, że mają wolne terminy praktycznie na cały rok, bo tam kilku dj'ów gra.
      • Gość: kiki Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.16, 21:55
        Bo mlodziak nie bierze za impreze tyle co stary wyjadacz. A niekiedy poprowadzi wszystko 3 razy lepiej. Zorientuj sie ile kosztuje granie na "czarnych" plytach. Pozdrawiam
    • Gość: DJ Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 10:37
      Witam widze ze pan poszukuje dj, ja zajmuje sie juz graniem oklo 4
      lat gralem rozne imprezy rowniesz wesela uwazam ze w zupelnosci
      sobie poradze posiadam swoj sprzet i sowoje plyty jeli pan jeszcze
      nikogo nie znalazl prosze ok na gg 8133225
    • aga1100 Re: dj na wesele 05.08.08, 08:19
      Mirek Piróg - jest najlepszy. Grał u nas na weselu, byłam na
      weselach gdzie również grał - ze szczerym sercem mogę polecić.
      Znkomicie umie dostosować się do gości. Jest miły, sympatyczny a
      przede wszystkim słowny.
    • Gość: DJ QUADRAPHONIC Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 17:06
      Witajcie!
      Nieskromnie polecam siebie i zapraszam na moją witrynę;

quadraphonic.eu.interii.pl/
      • Gość: agnostyk11 Re: dj na wesele IP: *.chello.pl 30.08.08, 18:19
        A ja polecam mojego starego kolegę, jeszcze z czasów komsomołu
        Andriuszę Czesnakowa, który w nowej wersji zapoda Ci stare i
        wypróbowane przeboje - Czastuszki, Wołga Wołga i Razcwietali Jabłoni
        i Gruszy.
    • Gość: monika DJ Paweł IP: 193.24.202.* 12.09.08, 11:48
      ja osobiście gorąco polecam dj Pawła Salamona, gral u nas na weselu
      i zabawa była świetna az do rana, poprostu rewelacja, konkursy tez
      swietne i ze smakiem i humorem takze jeszcze raz polecam, oto namiar
      501-793-583
      • Gość: Sympatyk FOKI Re: DJ Paweł IP: *.klc.vectranet.pl 23.01.09, 21:45
        DJ Paweł Salamon ma pseudonim FOKA i polecam go gorąco. Słowny, kulturalny, z
        poczuciem humoru, zabawa na poziomie, umie dostosować się do gości i atmosfery,
        a co najważniejsze nie jest najdroższy!!!
        • Gość: klient Re: DJ Paweł IP: *.59.128.035.cobra.net.pl 14.05.15, 18:49
          DJ Paweł Salamon ( foxon) jeden z najsłabszych DJ jakich słuchałem , porażka nie wydajcie na niego kasy bo szkoda, mniemanie o sobie ma wysokie a umiejętności żadne
      • Gość: Informatyk Re: DJ Paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 12:20
        jak tak dobrze prowadzisz imprezy to dlaczego robisz sobie taka reklame? Tez
        szukem DJ ale nie lubie jak podszywa sie ktos pod inne osoby i pisze o
        sobie!!!!! Podałes 2 swoje reklamy z tego samego IP i innym imieniem. OSZUST!!!!!!

Osobiscie polecam
        DJ Kamil 501897104 (grał u mnie na weselu i na poprawinach)
        DJ mario 889193616
    • Gość: gosc Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.08, 11:34
      u mnie grał na poprawinach Dj Marty i musze powiedziec ze bylo spoko. bylo mlode towarzystwo i dopasowal tak repertuar zebysmy sie dobrze bawili. I dla starszych tez cos bylo:) i swiatła mial fajne :) jego nr to 889-362-033
      • Gość: kropka Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 16:47
        szukam dja na wesele w kielcach 1 sierpien 2009, jesli jestes zainteresowany pisz! kropex_88@o2.pl
        • Gość: Gosiassa Re: dj na wesele IP: 193.24.201.* 24.10.08, 18:41
          luuuudzie !
          co Wy piszecie o Dj Mirku,
          totalna porazka, bylam na weselu z jego udzialem i kompletnie mi sie nie podobalo :/ naglosnienie - tragedia a i utwory jak nie na wesele. lokal, obsluga znakomita, muzyka - tragedia. pozdrawiam
          • Gość: nina Re: dj na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 14:12
            Witam! Co do dj'a Mirka to się zgadzam! Byłam na weselu z jego udziałem! Istna
            masakra. Natomiast miałam okazję słyszeć dj'a Norbiego .. i było naprawdę
            fajnie.. wesele niezapomniane zarówno dla gości jak i dla pary młodej. Z tego co
            się też orientuję to stosunkowo mało woła sobie za usługi.. wiem bo sama się
            orientowałam dla siebie n przyszły rok.. jego nr tel to 695179986
    • quadraphonic Re: dj na wesele 16.03.09, 12:05
      djkielce.pl
      • quadraphonic Re: dj na wesele 16.03.09, 12:14
        quadraphonic.eu.interii.pl
        • quadraphonic Re: dj na wesele 16.03.09, 12:17
          quadraphonic.eu.interii.pl/
          • djnorbi2009 Re: dj na wesele 30.03.09, 18:51
            Zapraszam wszystkich na moją stronę:
            www.djnorbi2009.republika.pl
    • djnorbi2009 Re: dj na wesele 02.04.09, 23:45
      Witam. Zapraszam na moją stronę www.djnorbi2009.republika.pl
    • Gość: djnorbi Re: dj na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 22:38
      Witam wszystkich forumowiczów:) Zapraszam na moją stronę
      djnorbi2009.republika.pl. Usługi, które świadczę są bardzo wysokiej jakości i w
      niewysokiej cenie. Zachęcam do zapoznania się z ofertą. Pozdrawiam
    • Gość: paula Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 23:15
      dj mario 889193616 gosc ma pojecie polecam gral u nas paulina
      • Gość: dot Re: dj na wesele IP: 94.254.243.* 10.04.09, 10:07
        Polecam w 100% pana Janusza Wsóła (DJ Janusz). Byłam na weselu gdzie grał i była rewelacyjna zabawa - dlatego zdecydowałam się aby grał na moim własnym. Zachwycona nim była cała rodzina (o znajomych nie mówię). Potrafi dopasować muzykę do gości - tak, aby wszyscy świetnie się bawili. Co więcej, jako dobry i doświadczony DJ zapewnia świetne nagłośnienie no i co najważniejsze jest wodzirejem całej imprezy! Kazdego zacheci do zabawy;] Polecam !! ale uwaga - trzeba się zxapisywac z duuuzym wyprzedzeniem;]
      • Gość: Magda Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 15:47
        Zgadzam sie nam gral wesele w Lesnym Dworze na 120 osob Rewelacyjnie to zrobil a
        ja balam sie zaufac djejowi?POLECAM podaje zainteresowanym tel 889193616 cena
        1500zl DJ MARIO
        • Gość: gość Re: dj na wesele IP: 213.77.1.* 30.06.14, 09:28
          ja niestety nie polecam Dj mario - - duża większość gości niezadowolona!!!
    • macius261 Re: dj na wesele 10.04.09, 17:31
      Ja miałem bardzo fajnego - zapomniałem jak ma na imię (chyba Pan Marek Sarna),
      ale jest to osoba w średnim wieku, szanująca swoją pracę, dostosowująca się do
      gustu gości i pary młodej, po prostu poważny człowiek a nie szczyl.
      Muzyka była rewelacyjna - chcieliśmy dobrą taneczną muzykę z lat 80, 70, i to
      dostałem. tel. 608627395
      • Gość: Nutka Re: dj na wesele IP: *.netcity.pl 09.10.12, 23:22
        Potwierdzam!! Wspanialy człowiek, z klasą i taktem! Dziekujemy panie Marku za piekne chwile. :-)
    • Gość: Augustyna Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 14:38
      A ja polecam tego Pana: Dj Marjo. Grał
      u mnie na poprawinach, ale tak, że żałowałam że wzięłam orkiestrę na
      wesele (nie pije, kulturalny, słowny i nie drogo sobie liczy)
      • ajtb dj Janusz Wsół 12.05.09, 23:07
        jest naprawdę rewelacyjny, prowadził moje wesele i goście byli
        zachwyceni. Potem wielokrotnie byłam na imprezach firmowych
        prowadzonych przez niego i też było super. Profesjonalista. Ponadto
        przemiły człowiek, z tego co wiem ma mnóstwo chętnych więc trzeba
        zgłosić się do niego minimum pół roku wcześniej.
        • Gość: kk Re: dj Janusz Wsół IP: *.kielce.vectranet.pl 07.06.09, 09:31
          Bardzo prosze o kontakt do dj Janusza, a jeśli masz to do innych których polecasz
          • Gość: Patrycja Re: dj Janusz Wsół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 13:44
            Dj Kamil. Przed weselem pokaze Ci filmy z wesel na których grał. POLECAM grał u
            mnie na weselu w Castorze w Kielcach i jestem bardzo zadowolana!!! Oto nr do
            niego 501897104
          • Gość: E.... Re: dj Mariusz Nawrot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.10, 21:19
            Moge z czystym sumieniem polecic dj mario ktory nauczyl sie troche od
            najlepszych , na weselu potrafi rozbawic nawet dretwe towarzystwo jako
            wlascicielka jednego z lokali weselnych polecam tez Janusza Wsóla 602780632 i
            Piotra Kórowskiego 604973627 ale raczej maja zajete terminy.
            • Gość: dj Re: dj Mariusz Nawrot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.10, 22:48
              Witam postanowilem zabrac glos na tym forum poniewaz pojawia sie moje nazwisko
              Nawrot Mariusz lub pseldonim dj Mario dzieki za opinie te pozytywne jak i
              negatywne do zobaczenia na Imprezach tel kontaktowy : 889193616 pozdrawiam p.s
              pamietajcie dj graja zawsze podobnie , to goscie tworza klimat...
              • Gość: Agalala dj Norbi grał na moim weselu IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.10, 08:45
                Witam. Polecam Dj'a Norbi. Jestem 3 tygodnie po weselu:) .. dopiero teraz
                zdążyłam trochę dojść do siebie:). Zabawa była przednia. Dla zainteresowanych
                mogę podać kontakt. Pozdrawiam i polecam
          • Gość: Keisim73 Re: dj Janusz Wsół IP: *.centertel.pl 30.05.11, 17:31
            Tekst linka
    • Gość: kikunia Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:31
      polecam dj mario1 tel 889193616
    • Gość: pawel Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:38
      DJ QUADRAPHONIC widac nie masz chlopie grania jak siebie polecasz ! tu ludzie
      polecaja dj,
      • Gość: ewa Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 10:04
        Również polecam dj Janusza, prowadził wesele mojej córki - byliśmy zadowoleni. Z
        córką toczyłam boje, gdy oświadczyła, że na jej weselu nie będzie orkiestry
        tylko dj. Wydawało mi się, że wesele nie będzie miało klimatu, dj-a kojarzyłam z
        dyskoteką. Ale okazało się, że nie miałam racji. DJ Janusz to nie tylko dobra
        muzyka ale również super wodzirej.
        • Gość: BASIA Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:47
          Chcialam polecic kilku dj jak zwykle to prawda sprawdzaja sie wyzej wymienieni
          czyli dj Janusz , dj Mirek , dj Mario , dj Piotrek , z czysym sumieniem to
          zawodowcy reszta AMATORSZCZYZNA
        • Gość: niunia Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:52
          Ja polecam dj Mirek Piróg gral nam w Bohemie ma talent , poza tym mistrz polski
          w elektic bogi tel 604243144
        • Gość: Renia Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:55
          Zdecydowanie nie polecam dj wilku niepunktualny ,slaby glos , muzyka znosnie ,
          polecam Janusza gral na imprezie w polmo shl
    • Gość: Klaudia Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 22:09
      a ja polecam DJ Kamila. Miły kulturalny chlopak który na prawde potrafi dobrze
      poprowadzic wesele. Dla zainteresowanych nr tel 501897104
    • Gość: młoda męzatka Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:18
      z czystym sercem mogę polecić Mirka Piróga- profesjonalne podejście do
      wykonywanej pracy- nasi goście bawili się na parkiecie do końca wesela; sprawił,
      że nasze przyjęcie było niesamowitym przeżyciem dla nas i naszych gości.
      Mirek grywa w antrakcie także tam można go namierzyć.
      • Gość: Konrad Re: dj Mario1 IP: *.chello.pl 14.09.09, 12:43
        Polecam kolesia gral u nas na weselu pomimo ze ludzi mialem dretwych to i tak
        potrafil rozkrecic impreze , a bylo 80 osob tel byl podawany na wszelki wypadek
        889193616
    • Gość: kamila Re: dj na wesele IP: 193.24.200.* 22.06.09, 03:41
      a ja do teg grupy dołącze DJ'a Pawła, rewelka naprawde, pełna
      profeska 501 793 583
      • Gość: efekt Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 12:21
        jak tak dobrze prowadzisz imprezy to dlaczego robisz sobie taka reklame? Tez
        szukem DJ ale nie lubie jak podszywa sie ktos pod inne osoby i pisze o
        sobie!!!!! Podałes 2 swoje reklamy z tego samego IP i innym imieniem. OSZUST!!!!!!

Osobiscie polecam
        DJ Kamil 501897104 (grał u mnie na weselu i na poprawinach)
        DJ mario 889193616
        • Gość: magda Re: dj na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 11:46

Dj Kamik polecam 508329536
    • Gość: Marzena Kielce Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:34
      A ja polecam któregoś z tych panów:
      Dj Sławek 607305445
      Dj Marjo 604550702
      Grali u mojej siostry na weselu i poprawinach we dwóch, ponieważ tak
      sobie zażyczyła bo były dwie osobne sale ale na codzień grają osobno.
      Poważni ludzie: słowni, uprzejmi, wszystko można z nimi uzgodnić,
      było super.
      Prawdopodobnie już za rok zagrają także na moim weselu ;-)
      • Gość: kinia Re: dj na wesele IP: *.chello.pl 10.08.09, 17:57
        Witajcie wiele razy bylam z dj na weselu to prawda ze najlepsi sa mirek tylko
        nie lodowa on zaduzo gada , dj janusz , piotrek , mario, soltyk reszta naprawde
        sie stara chocby kriss ale daleka droga pozdrawiam
        • Gość: najlepsi Re: dj na wesele IP: 89.108.203.* 05.10.09, 20:53
          Soltyk,Pirog,Mario,Wezik, graja super na weselu tel byly juz podawane
          • Gość: moderator Re: dj na wesele IP: 94.254.240.* 06.10.09, 09:06
            www.najlepszewesele.pl
            • Gość: pentagram Re: dj na wesele IP: 79.139.11.* 19.10.09, 09:38

żeczywiscie fajny portal Najlepszewesele.pl mozna znalesc kontakt z dj
              • Gość: ck Re: dj na wesele IP: 94.254.229.* 22.01.10, 22:19
                a ja nie polecam DJ JANUSZ każdy tylko nie on... grał na naszej
                studniówce. A raczej pitolił ;-/ Dla niego Nowości to kawałki z 2000
                roku. Jedyna fajna zecz to kankan. po za tym bez reweli
                • Gość: Agnieszka Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 14:15
                  Zgadzam się z kolegą...
                  DJ JANUSZ może jest i dobry ale na dancingi, zupełnie nie potrafi
                  zabawic młodych ludzi. Na weselu pomimo naszych wielokrotnych prosb
                  grał tylko jakies smętne kawałki dla starszych osób.
    • Gość: sąsiad Re: dj na wesele IP: 94.254.229.* 22.01.10, 21:09
      ja polecam dwóch - Piotra Gładkowskiego (grał na weslu u znajomych)
      było bardzo fajnie, oraz DJrafi - grał na moim weselu, oraz na
      weselu brachola... Sprawdził się w 100% z tego co wiem będzie tez
      grał w tym roku u świadka mojego brata... także mysle ze nie tylko
      moim najbliższym się podobało
      • Gość: PORTO Re: dj na wesele IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 17:22
        Ja też mogę potwierdzić, że z Pana Kupisza tj Dj'a Rafi'ego jest nie tylko dobry DJ ale takze wyśmienity prowadzący i wodzirej !!! Zabawa z płetwami - SUPER !! Polecam wszystkim na swoje wesele!! (PORTO)
    • Gość: pani młoda Re: dj na wesele IP: 77.255.47.* 22.02.10, 11:00
      Cześć. Miałam wesele 23 stycznia 2010 roku. Grał u mnie dj norbi. Z całą
      pewnością mogę polecić jego usługi. Oprócz tego że "wyczuł" naszych gości pod
      względem muzycznym, to poprowadził fajnie całe wesele razem z oczepinami i
      zabawami na poziomie. Człowiek bardzo na poziomie i wszystko udało się z nim
      uzgodnić, tak jak tego chcieliśmy. Poza tym zapewnił nam też wyprowadzenie z
      akordeonistą. Jest godny zaufania i polecenia.Numer telefonu podam jak znajdę.
      Pozdrawiam
      • Gość: Marek Re: dj na wesele IP: *.kielce.vectranet.pl 01.03.10, 15:40
        Witam!
        Moje wesele prowadzil Dj Mateusz oraz Dj Piotrek. Z tego co wiem
        wesela itp. graja zawsze razem( co 2 glowy to nie jedna ;))
        naglosnienie oraz oswietlenie na wysokim poziomie , bardzo ambitni
        oraz sympatyczni mezczyzni. Oczepiny w 100% udane, lepszych sobie
        nie wyobrazalem. Sczerze sie zdziwilem gdyz bylo to wesele na jedyne
        40 osob a wypadlo lepiej niz nie jedne na 150. Polecam ich goraco,
        nr kontaktowy 668 977 875 Pozdrawiam
        • Gość: basia Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 17:56
          mam pytanie:gdzie Marku było wesele, nteresuje mnie mała sala do 50 osó w
          Kielcach lub pobliżu. Z góry dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka