Gość: Miles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 22:33 Jaki typ ludzi przesiaduje w Jazz Club ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SmurfMądrala Re: Jazz club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.08, 22:41 Tam tyle jazzu ile miejsca. Kukiełkowy,dziecinny,jazzikowy klubik. A ludek tam przesiadujący ma wyższy IQ niż śednia kielecka, nie widziałem tam nikogo w dresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jazz club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 23:43 nie byłam tam już cały rok bo myślałam, że klub nie istnieje, a tu proszę ! ktoś tam bywa ! pewnie te same gęby, towarzystwo wzajemnej adoracji Czy są tam jeszcze jakieś koncerty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebi Re: Jazz club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 09:53 Można tam spotkać wszystkie łazęgi moralne jakie tylko znajdziesz w Kielcach. Towarzystwo które mieni sie być elyta kielecką którzy nie znajac sie na jazzie łażą tam żeby sie w jakiś sposób dowartościować, jednym słowem pijak k... itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: Jazz club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 19:32 No widać, bebi, że weszłaś tam, żeby zobaczyć, czy koleżanki przyszły:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proper Re: Jazz club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 19:39 Wielka szkoda, że Artur olał Jazz, bo było to specjalne miejsce w Kielcach. Śmiem twierdzić, zupełnie wyjątkowe. Gdzie ludzie przychodzili, żeby się spotkać z prawdziwymi PRZYJACIÓŁMI, pogadać, posłuchać jazzu. Dziwi mnie bardzo, że Dorota to miejsce zupełnie zniszczyła. A zazdrośnicy i konkurencja... no cóż, zawiść zapanowała i trzeba pisać głupoty, prawda? Dawno tam nie zaglądałem, ale żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebi Re: Jazz club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 09:40 Co to za bełkot "prawdziwi przyjaciele" czy są nieprawdziwi ? to wtedy chyba nie są to przyjaciele.Tam po dwóch spotkaniach, po dwóch wypitych piwach i po jednej wspólnie przespanej pół nocy już sie nazywaja przyjaciółmi, pomyleńcy! Beczke soli trzeba zjeść żeby poznać drugiego człowieka i wtedy ewentualnie można mieć go za przyjaciela.Do psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: Jazz club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 11:16 Każdy osądza innych według siebie, biedny człowieczku, który po dwóch piwach śpi w pubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksklubowicz Re: Jazz club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 15:15 Wszystko się zgadza. Zapijaczeni starsi panowie udają intelektualistów. Koncertów nie ma, ludzi tez... Odpowiedz Link Zgłoś