Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc

27.11.03, 08:59
Wlasnie pisze preambule do Konstytucji Slaskiej Republiki Oszolomow pod
protektoratem Ligi Narodow Nieistniejacych i nie potrafie sobie poradzic z
nastepujacym problemem, a mianowicie: czy Malokonczanie i Wielkokonczanie to
tylko dwie grupy etniczne tworzace jeden narod, czy tez juz dwa odrebne
narody. I czy oba rzeczywiscie naleza do indozebrzydowskiej grupy jezykowej?
Obserwuj wątek
    • slezan Re: Prosze o pomoc 27.11.03, 09:17
      Wreszcie znalazłes gone siebie zajęcie. Sądzę, że tak jak pewien niespełniony
      malarz, dzieło swego życia powinieneś tworzyć w warunkach sprzyjających
      maksymalnemu skupieniu. Swoją drogą kilka fraz możesz przejąć od niego żywcem
      jako swoje ideowe credo.
      • piksel3 Re: Prosze o pomoc 27.11.03, 09:22
        Wiedzialem, ze zechcesz mnie wesprzec w tym trudnym dziele... Ale, ale. Czy
        godnosc prezeydenta, jaka przewidzialem dla Ciebie w SRO, jest w stanie Cie
        usatysfakcjonowac, czy moze sklaniasz sie ku monarchii? Mysle, ze rzady
        absolutne bylyby dla Ciebie wygodiejsze, co? Zamiast tworzyc pozory dialogu,
        moglbys swoich przeciwnikow od razu rozstrzeliwac...
        • slezan Re: Prosze o pomoc 27.11.03, 09:28
          Na razie z przyjemnością stworzyłbym Ci odpowiednie warunki pracy. Wypisz,
          proszę, formularz, do którego link podał Arnodt. Ułatwisz zadanie mnie i sobie.
        • piksel3 Re: Prosze o pomoc 27.11.03, 09:29
          Aha. Jeszcze jedno. Pozostawiam Ci wolna reke przy wyborze flagi, godla i hymnu
          dla SRO. Jakie masz pomysly w tej kwestii?
          • slezan Re: Prosze o pomoc 27.11.03, 09:36
            Myślałem o fladze korsykańskiej z taką miłą buźką - na rzeczonej fladze mógłby
            dla odmiany znaleźć się Twój profil. To odpowiadałoby charakterowi republiki.
            • piksel3 Re: Prosze o pomoc 27.11.03, 09:40
              Czulem, ze idea stworzenia w Cieszynie Slaskiej Republiki Oszolomow wprawi Cie
              w zachwyt i zainspiruje. Dalej wiec juz sam tworczo rozwijaj owa mysl. Wszak
              wierzysz, ze z wysianego ziarna, kiedys wzejdzie plon...
              • slezan Re: Prosze o pomoc 27.11.03, 09:42
                Tak myślałem, że kiedy przyjdize czas na ciężką pracę, zdezerterujesz. Ale
                miejsce w "Pałacu lęków i psychoz" oraz na fladze republiki masz zagwarantowane.
                Mam nadzieję, że znajdziesz wspólny język z Rajmundem Pollakiem. Pozdrowienia.
                • piksel3 Re: Prosze o pomoc 27.11.03, 09:53
                  No coz. Chciales autonomii, to ja masz. Dalej musisz radzic sobie juz sam...
                  • alex.stela Naprawdę jesteście fajni! 27.11.03, 09:57
                    Może umówicie się na piwo? Albo przynajmnie pogadacie telefonicznie? Bo widzę, że rozmowa bardzo Wam się klei...
                    • slezan Re: Naprawdę jesteście fajni! 27.11.03, 10:03
                      hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka