przyjaciele.przemka 12.06.08, 17:16 Po długiej walce z nagłą chorobą zmarł Przemek Śmiercz. Prawdziwy artysta i dobry człowiek. Niech jednak zostanie z nami. Jego przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BAI Re: Zmarł Przemek Świercz IP: 75.152.148.* 18.06.08, 22:05 Przemek, Tyle niedokonczonych spraw, ale widocznie byles bardziej potrzebny tam gdzie jestes teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Re: Zmarł Przemek Świercz IP: *.subscribers.sferia.net 13.06.08, 14:48 Przemku.. było już tak dobrze.. nikt o Tobie nie zapomni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pocieszyciel Re: Zmarł Przemek Świercz IP: *.cust.tele2.pl 13.06.08, 18:01 Nadzieja Nadzieja bywa, jeżeli ktoś wierzy Że ziemia nie jest snem, lecz żywym ciałem I że wzrok, dotyk, ani słuch nie kłamie A wszystkie rzeczy, które tutaj znałem, Są niby ogród, kiedy stoisz w bramie Wejść tam nie można. Ale jest na pewno Gdybyśmy lepiej i mądrzej patrzyli, Jeszcze kwiat nowy i gwiazdę niejedną W ogrodzie świata byśmy zobaczyli Niektórzy mówią, że nas oko łudzi I że nie ma nic, tylko się wydaje Ale ci właśnie nie mają nadziei Myślą, że kiedy człowiek się odwróci, Cały świat za nim zaraz być przestaje Jakby porwały go ręce złodziei Czesław Miłosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Zmarł Przemek Świercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 07:30 czy wiadomo kiedy odbedzie sie pogrzeb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pappela szkoda,ale kim on był? IP: *.klc.vectranet.pl 15.06.08, 10:02 nie słyszałam o nim a na googlach nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciele.przemka Re: Zmarł Przemek Świercz 15.06.08, 16:51 Przemek kończył rzeźbę na wrocławskiej ASP, wrócił do Kielc, chyba tylko na chwile, może dlatego bardziej znany był nad Odrą. Googlami, ani Wikipedią się nie przejmuj. Jeszcze nie wiadomo kiedy będzie pogrzeb, raczej pod koniec tygodnia. Zaglądaj na forum damy znać, gdy tylko zostanie ustalony termin i miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciele.przemka Pogrzeb Przemka 16.06.08, 21:07 Szanowni Panstwo Pogrzeb Przemka odbedzie sie w kościele sw. Józefa w piątek o 11. Przy Prze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zombi Re: Zmarł Przemek Świercz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 14:18 <*>Fido<*> Przemek na zawsze pozostanie w naszej pamięci. Był WIELKIM CZŁOWIEKIEM i takim pozostanie w naszych sercach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CICHY Re: Zmarł Przemek Świercz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 14:32 Przemek FIDO Świercz. Zapamiętam go jako Człowieka z zawsze uśmiechnięta twarzą, wesołego i zawsze otwartego na ludzi. FIDO byłeś, jesteś i zawsze będziesz jednym z nas i wśród nas. FIDO[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanka Re: Zmarł Przemek Świercz IP: 88.156.66.* 18.06.08, 13:34 [*] ta choroba zabiera nam tylu młodych ludzi..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrzestna Re: Zmarł Przemek Świercz IP: 75.152.148.* 19.06.08, 19:44 Przemek, Byles szczesciem i duma dla calej rodziny. Najbardziej zal tych chwil nie spedzonych z Toba,gdyby tak mozna bylo wrocic czas..... Zegnaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zmarł Przemek Świercz IP: 62.253.224.* 20.06.08, 11:37 Przemo<Fido>tyle razem przezylismy, na zawsze zapamietam te chwile, przykro mi ze nie moge byc dzisiaj tam z toba...i z naszymi wspolnymi przyjaciolmi....ale ty wiesz ze jestem mysla z toba... Odpowiedz Link Zgłoś