towar-ostrowiec Krzemionki i Wietrznia dostaną miliony? 26.07.08, 09:04 No dobra oby tylko informacja była prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanka Krzemionki i Wietrznia dostaną miliony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 08:47 Coś mi tu nie gra - kiedy była kwestia posprzątania Wietrzni, to nie można było od nikogo wyegzekwować uprzątnięcia terenu, bo właściciele Wietrzni rozproszeni po świecie. A teraz ma powstać Centrum Geologiczne na cudzym (nie miejskim) terenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbój Łysogórski Kielczanka ma wątpliwości- ja też. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.08.08, 11:49 Dziennikarze GW- odpowiedź na nie by się przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdziwion Re: Kielczanka ma wątpliwości- ja też. IP: 77.223.220.* 20.08.08, 12:14 Niestety,kilka razy a moze nawet kilkanaście w mniej lub bardziej poważnych sprawach informacje magistrackie a nawet zwykle obliczenia /w obrębie 100zł/ nie były prawdziwe.W kilku przypadkach sytuacja wskazywała na brak wiedzy i inteligencji,a w pozostałych to arogancja i stronniczość zadecydowały o treści odpowiedzi.I pytam się,za co to ISO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe iso juz niema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 12:48 iso juz zdaje sie nie ma ... a ja dziwie sie wielce, ze nie pojawila sie rzesza spolecznikow wymyslajacych jak to moznaby lepiej wydac te pieniadze - te remonty przedszkoli ... drogi i kanalizacje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: iso juz niema IP: 77.223.220.* 20.08.08, 13:13 Sorry ale czy społecznik to zwierzę bezmózgowe ? Każdy chyba odróznia środki budżetowe, tzw. krwawicę od możliwości uzyskania "darowizny" i w dodatku na tak piękny cel..Kanalizację możemy "ważyć" na innej płaszczyżnie z innymi olśniewającymi pomysłami :))... Odpowiedz Link Zgłoś