wojciech.domagala 11.11.03, 20:26 Zgłaszam się jako pierwszy do konkursu wierszy i poezji czytanej ;-)))) pozdrawiam serdecznie ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stel Re: Konkurs na najlepszą stronę WWW IP: *.fly.pl 11.11.03, 23:02 No bo twoja strona to na ten konkurs sie za bardzo nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Rozumiem, że masz lepszą stronę ;-))) 12.11.03, 07:36 Gość portalu: stel napisał(a): > No bo twoja strona to na ten konkurs sie za bardzo nie nadaje. Rozumiem, że masz lepszą stronę ;-))) -- pozdrawiam serdecznie ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/granaty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Re: Konkurs na najlepszą stronę WWW IP: 213.199.193.* 12.11.03, 16:48 widze wojtek że dodałeś swoja stronke na konkurs. moja też będzie:) www.bartekkielce.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Masz bardzo fajne tapety na stronie ;-))))) 12.11.03, 19:22 Gość portalu: CCC napisał(a): > widze wojtek że dodałeś swoja stronke na konkurs. moja też > będzie:) www.bartekkielce.republika.pl Masz bardzo fajne tapety na stronie ;-))))) O ! jedna jest nawet na moim pulpicie ;-))) -- pozdrawiam serdecznie ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/granaty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Re: Masz bardzo fajne tapety na stronie ;-))))) IP: 213.199.193.* 12.11.03, 20:09 Liczę na dobre głosy wojtek. Ja będe na twoją też głosował Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Życiorys M.C.Eschera.............................. 13.11.03, 07:22 Do 1 grudnia jeszcze jest czas żeby co nieco poprawić na stronie www. Chciałem dopisać trochę tekstu do reprodukcji Eschera ale materiałów nie ma w bibliotece wojewódzkiej w Kielcach tylko są w Warszawie lub Krakowie........... i co zrobić ? problem :-((( Muszę się zwrócić do kogoś z innego miasta o pomoc............ -- pozdrawiam serdecznie ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/granaty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie działa ? http://www.politechnika.kielce.prv.pl/ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 19:35 www.politechnika.kielce.prv.pl/ nie działa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działa? Re: http://www.politechnika.kielce.prv.pl/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 19:39 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: http://www.politechnika.kielce.prv.pl/ IP: *.fly.pl 12.11.03, 19:40 Raz dziala raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala moja strona się powiększy ;-))))))))))))))))))) 13.11.03, 18:59 Napisałem list do administratora serwera na którym jest moja strona z prośbą o powiększenie przestrzeni na serwerze. Otrzymam drugie tyle przestrzeni dyskowej co mam do tej pory na swoje zdjęcia ;-))) teraz moja strona będzie dużo większa...... będzie wiele tapet i jeszcze więcej humoru ;-)))) mam bardzo dużo miejsca ;-))) może nawet jakies mp3 uda mi sie wstawić - Vangelisa ?! albo odgłosy natury........... ale skąd to wezmę ?! ma ktoś na płycie albo mp3 odgłosy natury ?! -- pozdrawiam serdecznie ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie do wojtka Re: moja strona się powiększy ;-))))))))))))))))) IP: 213.199.193.* 14.11.03, 06:44 a tam jak wypełniam formularz zgłoszeniowy do konkursu to co mam wybrać -webmaster -właścieciel -internauta POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: moja strona się powiększy ;-))))))))))))))))) IP: *.fly.pl 14.11.03, 07:06 Gość portalu: pytanie do wojtka napisał(a): > a tam jak wypełniam formularz zgłoszeniowy do konkursu to co mam wybrać > -webmaster > -właścieciel > -internauta > - webmaster - jezeli jestes webmasterem zglaszanej strony, - wlasciciel - jezeli jestes wlascicielem strony, - internata - jezeli jestes internauta ktory chce zglosic strone, a nie jest jej wlascicielem czy webmasterem, Co prawda zdarza sie ze webmaster jest wlascicielem strony, to wtedy chyba lepiej wlasciciel zaznaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: moja strona się powiększy ;-))))))))))))))))) 14.11.03, 07:17 Właścicielem może być np... jakaś firma, która zleciła zrobienie strony. A webmaster nie musi być właścicielem. Webmasterów będzie się inaczej oceniało bo to oni są chyba najwazniejsi w tym konkursie - to sa twórcy stron. -- pozdrawiam serdecznie ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/granaty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Konkurs na najlepszą stronę WWW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:32 dobre to!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Konkurs na najlepszą stronę WWW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:35 Gość portalu: s napisał(a): > dobre to!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doss Konkurs jest cool. IP: *.fly.pl 20.11.03, 13:14 Ten konkurs to bardzo dobra sprawa. Wejdzcie na rekiny.maximum.pl/forum/ podyskutujemy o poziomie kieleckich stron! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Ale konkurs - rzecz ciekawa ;-))) 20.11.03, 17:49 Nie podchodzi mi to forum......... Ale konkurs - rzecz ciekawa ;-))) -- pozdrawiam serdecznie ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/granaty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Dobrze że to nie o ciebie chodziło;-) IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.11.03, 18:02 Uff... ulżyło mi, to chyba nie było o tobie;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=9120095&a=9170096 Pozdrawiam:D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Nie to nie o mnie............ jakaś pomyłka....... 20.11.03, 18:12 Nie....... to nie o mnie........ Ja tylko publikuję groźby karalne pod adresem znanych dziennikarzy......... czasami podłożę bombę....... rzucę jajkiem w polityka........ to fszystko ;-))) -- pozdrawiam serdecznie ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/granaty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Nie to nie o mnie............ jakaś pomyłka.. IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.11.03, 19:25 wojciech.domagala napisał: > Nie....... to nie o mnie........ Ja tylko publikuję groźby karalne pod adresem > znanych dziennikarzy......... czasami podłożę bombę....... rzucę jajkiem w > polityka........ to fszystko ;-))) Tylko tyle?:D To spox. Za takie pierdoły nie ścigają;-)) Co innego jakbyś wyniósł coś z Dużo-Tanio-.... bez paragonu to wtedy by dopiero listy gończe za tobą słali a może nawet Gazetka by zrobiła o tobie artykuł na 1/2 strony:D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Jada, jada misie... śmieją im sie pysie.......... 21.11.03, 07:35 > Co innego jakbyś > wyniósł coś z Dużo-Tanio-.... bez paragonu to wtedy by dopiero listy gończe za > tobą słali a może nawet Gazetka by zrobiła o tobie artykuł na 1/2 strony:D > Pozdrawiam Własnie ! ostatnio był taki problem. Wszedłem do Dużo-Tanio-Tesco i zobaczyłem misia. Misio mówi.: "jest mi smutno - przytul mnie Wojtku". To ja go wziąłem i zacząłem przytulać. Bardzo mocno go przytulałem aż przyszedł ochroniarz. Wtedy wpadłem w histerię i nie chciałem misia puścić. Aż czterech ochroniarzy musiało mi tłumaczyć, i zabierać siłą misia bo nie chciałem go puścić. Skończyło się bez interwencji Redaktor Drabikowskiej, która chodzi po Duzo-Tanio-Tesco i szuka ciekawych tematów na artykuł. -- pozdrawiam serdecznie ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/granaty.html Odpowiedz Link Zgłoś