kubus2003 07.03.09, 22:25 Gdzie do dentysty z 5 latkiem ? Jak się leczy mleczaki u 5 latków? Proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Randki i umizgi Randki i umizgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 22:52 Randki i umizgi In cultures where dating or courtship is acceptable, dating can help youth develop friendships and eventually find an eternal companion. W kulturach, gdzie datowanie lub umizgi jest dopuszczalne, datowanie może pomóc młodzieży rozwijać przyjaźń i ostatecznie znaleźć wiecznego towarzysza. Youth in the Church are taught to wait until at least age 16 to begin dating and to date only those who have high moral standards. Młodzież w Kościele uczy czekać co najmniej do 16 roku życia do rozpoczęcia randkowa i do tej pory tylko tych, którzy mają wysokie standardy moralne. A young man and a young woman on a date are responsible to help each other maintain their standards and to protect each other's honor and virtue. Młody mężczyzna i młoda kobieta w dniu są odpowiedzialne, aby pomóc sobie nawzajem swoje zachowania norm i chronić siebie nawzajem honor i mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Randki i umizgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 10:36 puknij się w głowę człowieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cliopl Re: dentysta dla 5 latka IP: *.chello.pl 08.03.09, 22:43 Ja leczę u Pani Mazurkiewicz - kontrakt z NFI Przychodnia Na Stoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: dentysta dla 5 latka IP: 77.223.219.* 13.03.09, 22:30 polecam dr Adama Chęcińskiego przyjmuje na Żeromskiego na tyłach dawnego Peweksu .Ma super podejście do dzieci,chodzę z synem,który bardzo go polubił.Kupuję zawsze jakiś drobiazg,doktor go potem wręcz dzielnemu pacjentowi,który jest dumny ze swojej dzielności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dentysta dla 5 latka IP: 82.139.30.* 14.03.09, 08:56 A może pani Garbas na Czarnowie? Popytaj wśród znajomych, pewnie ci kogoś też polecą. Nie mam pojęcia, jak się leczy mleczaki u dzieci, ale najważniejsze dla mnie to, żeby mój misio się nie bał i lubił dentystę, a po wizycie nie trzeba było chodzić na poprawki. Odpowiedz Link Zgłoś