Gość: pawel www.mefisto.pl IP: 80.48.119.* 22.12.03, 10:54 Zobaczcie wystrój wnętrza. Zapowiada się fajny lokal w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Nowy klub w Kielcach 22.12.03, 14:01 Fajnie zrobiona stronka, i super oprawa muzyczna ! Zapowiada się świetnie. Tylko nie wpuszczajcie małolatów żeby nie zrobił sie camelot czy iguana. Wybieram się 26.12 ze znajomymi - będzie można wejść czy ta impreza będzie tylko dla zaproszonych gości a otwarcie dla wszystkich będzie 27 grudnia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Nowy klub w Kielcach IP: 80.48.119.* 23.12.03, 09:56 Zgadzam się żeby nie wpuszczać małolatów tak jak to jest w Novej. A z tym selekcjonerem to chyba podpatrzyli na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: ... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 14:40 "W każdy czwartek "VIPday" (karta klubowa, selekcjoner)" no cóż ale trzeba być "trendy"... Odpowiedz Link Zgłoś
rubens23 Re: Nowy klub w Kielcach 24.12.03, 22:53 hmmm ciekawi mnie czyja własnoscia jest ten klub słyszałem ze panów jagodzinskich z zagnanska jesli zeczywiscie jest ich to moja noga nigdy nie stanie tym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony_kapturek Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.03, 08:29 Dlaczego, kim są Jagodzińscy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Nowy klub w Kielcach IP: 69.156.224.* 26.12.03, 19:43 "Zobaczcie wystrój wnętrza. Zapowiada się fajny lokal w mieście." Ktokolwiek by nie byl wlascicielem tej knajpy, odpycha w niej tandeta dekoracji. Na jej przykladzie wyraznie widac nie polskie, obce elementy, trudno to nawet nazwac subkultur, raczej spelnione zapotrzebowanie chlopka na swiat fetyszy o ktorych kiedys wyczytal w jakims brukowcu. Smutne; knajpa zrobiona pod mlode pokolenie okradzione juz z rodzimych wzorcow estetycznych. Strasznie przygnebiajaca pustka. Nie uda sie do niej poeta Nie uda sie do niej literat Nie uda sie do niej artysta Bo straszna pustka w niej. Bo z niczym sie jej wnetrze im nie bedzie kojazyc. Do niczego sie odwolywac. Nikogo ciagnac za jezyk, nikogo przepytywac, Opowiadac . Ach jak trudno opowiadac ciekawie. A glupi mysla ze latwo. Ze kazda opowiesc to dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Nowy klub w Kielcach IP: 80.48.119.* 27.12.03, 19:07 Stary powiedz jaki temat paliłeś bo straszne brednie piszesz. To nie jest knajpa tylko dyskoteka i nie dla takich pokroju Ciebie tylko dla młodych którzy chcą sie zabawić. Wczoraj było tyle ludzi że nie dało się wejść. Zajebisty wystrój wnętrza i nagłośnienie. Byle więcej takich lokali w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Nowy klub w Kielcach IP: 69.156.224.* 27.12.03, 20:24 Bylo troche ludzi jak pisze mi kolega mieszkajacy w Kielcach, ale glownie z ciekawosci zobaczyc czy naprawde - to cos nowego. "Zajebisty wystrój wnętrza i nagłośnienie."- to nic mi nie mowi. Czy mlodziez na tyle stepiala ze nie jest w stanie opisac czegokolwiek. "Zajebiste" tam przesadzanie slowne czesto na okreslenie czegos zupelnie przecietnego. Czy na dyskotece naprawde mozna sie zabawic? A coz takiego tam zabawnego. ?...to monotonne upc,upc,upc. To falszywa zabawa sami do tego dojdziecie. Takie po pustym lbie upc,upc,upc. Odpowiedz Link Zgłoś
rubens23 Re: Nowy klub w Kielcach 28.12.03, 12:13 całkowicie sie zgadzam kolejny prosty klub w wiekszosci dla prostych ludzi a jak słysze ze to dla młodziezy zeby sie było gdzie wyszalec to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera. do nauki a nie do klubu ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skecz Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 14:35 popierdolony stary pierdziel. Kup se trumne sztywniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Nowy klub w Kielcach IP: 80.48.119.* 28.12.03, 17:27 Jeszcze raz wam to napisze. TO NIE JEST KLUB DLA TAKICH JAK WY(STARSZYCH WIEKOWO) TYLKO DLA MŁODZIEŻY. Nikt cię tam na siłe nie pcha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryk Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 17:51 wiek tu nie ma nic do rzeczy po prostu jestescie nastawieni na prymitywną, wieśniacką rozrywkę prymitywna dyskotekowa muzyka, błyskotki, prymitywny wystrój i takie samo towarzystwo a czasami młodzież lubi się pobawić niekoniecznie przy dresiarskiej muzyce ja tam nic nie mam przeciwko wieśniackiemu wystrojowi i subwooferom, ktore mozna spotkac we wszystkich dyskotekach ...ale dlaczego akurat jestes przekonany, ze mlodziez to lubi ? Moze to tylko mlodziez z okolicznych miejscowosci, a w miescie wypadaloby podniesc odrobine poprzeczke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Nowy klub w Kielcach IP: 80.48.119.* 28.12.03, 18:53 "dresiarska muzyka" - a to dobre, lubie hip-hop i techno więc jestem DRESEM - no uśwadomiłeś mnie kolego. Wieśniaki z okolicznych miejscowości nawet nie mają tam czego szukać - nie raz znajdą się wyjątki. A co masz na myśli podnieść poprzeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryk Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 21:03 > lubie hip-hop i techno więc jestem DRESEM ciekawe wnioski, moze jeszcze powiesz, ze to z mojego postu wynika ? Ja tam nie lubie ani hipu ani hopu ale dresem jestem. > A co masz na myśli podnieść poprzeczkę Wygladasz na niezwykle dumnego, a tak naprawde to otwarliscie kolejny lokal identyczny jak te wiejskie stodoly: świecidełka, wystrój jak z prowincjonalnego wesołego miasteczka, prymitywna muzyka typu łup, łup w metrum 4/4 ja zresztą lubie wiejskie stodoły - ale jak sie otwiera lokal w centrum miasta wojewodzkiego, to moze choc byłby jakis zespol na zywo ? Ja juz nie mowie o jakims ambitniejszym programie raz w tygodniu i kształtowaniu wiesniacko-dresiarskich gustów, ja nie mowie, zeby robic z tego Stodole czy Piwnice Pod Baranami (choc w Kielcach jest Nowicki, Opalko i paru innych kabareciarzy) ale zeby tak do konca schlebiac malolatom puszczajac to samo, co gra się po wsiach ? Żenujący brak wyobrazni - diabelskie klimaty to eksploatuja objazdowe karuzele, a nie porządne lokale - zero pomyslu. Nie masz z czego byc dumny kolego. Pusc tam chociaz tych amatorszczykow, ktorzy graja w MDKu - bedziesz mial prawdziwy uliczny hip-hop, a nie jakas zenade z CD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek 22 Re: Nowy klub w Kielcach IP: 80.48.119.* 01.01.04, 17:39 ludzie jestescie przykrzy!!!jak chcecie spokojne klimaty to uzbieraicie sobie kase i wybierzcie sie do patio albo gdzies do innego miasta tam moze znajdziecie cos dla siebie. a moze powinni otworzyc kolejny lokal w stylu galeona czy dziurki?ja lubie dobra zabawe i jezdze z kumpalmi do zajebistych dyskotek w polsce i jakos nikt tam nie narzeka na wystroj ani muzyke bo ludzie sie bawia a nie narzekaja.a moze powinniscie otworzyc swoj lokal!! ciekawe czy mlodziez by przychodzila?a co do tego jełopa co napisal o upc upc itp. to ciekawe co maja twoim zdaniem puszczac w lokalu w ktorym ludzie chca sie pobawic??moze takie utwory z waszych regionow czyli oj dana dana. jak sie komus nie podoba mefisto i inne dyskoteki to ludzie nie chodzcie tam i nie piszcie glupot bo sie osmieszacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 21:47 > wiek tu nie ma nic do rzeczy > po prostu jestescie nastawieni na prymitywną, wieśniacką rozrywkę > prymitywna dyskotekowa muzyka, błyskotki, prymitywny wystrój i takie samo > towarzystwo > a czasami młodzież lubi się pobawić niekoniecznie przy dresiarskiej muzyce Czy mozesz mi podac przyklad takiego lokalu w ktorym własnie nie byłoby "prymitywnej dyskotekowej muzyki, wieśniackiej rozrywki (...)" czyli ogólnie mówiąc lokalu z większą kulturą...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryk Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 21:58 > Czy mozesz mi podac przyklad takiego lokalu w ktorym własnie nie > byłoby "prymitywnej dyskotekowej muzyki po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 22:37 może dlatego, że też lubię większy spokój i chcę po prostu żebyś mi polecił, gdzie mogę się wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek_ Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 29.12.03, 14:20 Czy mozesz mi podac przyklad takiego lokalu w ktorym własnie nie > byłoby "prymitywnej dyskotekowej muzyki, wieśniackiej rozrywki (...)" czyli > ogólnie mówiąc lokalu z większą kulturą...? Np. Galeon, Karczma. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rubens23 Re: Nowy klub w Kielcach 29.12.03, 00:28 po pierwsze nie jestem " popierdolony " a napewno nie osamotniony w swoim stanowisku po drugie nie stary nie stukeła mi nawet 30 po trzecie uzywajac własnie takiego jezyka i takich argumentów gruntujesz moje zdanie o bywalcach takich klubów a szczegulnie o ich szacunku do "starszych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrt Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 29.12.03, 11:10 tryku co cie obchodzi ten klub?Powiedziałeś że ci sie nie podoba i skończ na tym.Jeśli ludziom się nie będzie podobało to nie będą tam chodzić i klub upadnie.A co mnie to interesuje że tobie się nie podoba?Nikt cie nie zmusza zebyś tam poszedł.To ma być dyskoteka ,powiedz czym ona się różni od dyskotek w Polsce?A ze ty byś chciał do ambitniejszego klubu?A ,to sobie go stwórz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryk Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 16:25 > tryku co cie obchodzi ten klub? a co ? z policji jestes ? > A co mnie to interesuje że tobie się nie podoba? Jak cie nie interesuje to po co czytasz ten wątek ? W tym wątku ludzie wyrażają swoje opinie o tym klubie. Moja jest jedną z nich. Chcesz to czytaj, a nie to idz pogadac z bramkarzami zamiast zadawac glupie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 20:13 ta klub jest własnościa Jagodzińskich, a żeby było lepiej na bramce stoją wąchacze spod bloku 30 na Stoku. Jako że zamknęli IGUANE to całe to towarzycho tam sie przeniesie. Nikt przy zdrowych zmysłach tam nie pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeluq Re: Nowy klub w Kielcach 28.12.03, 22:03 Gość portalu: bond napisał(a): > a żeby było lepiej na bramce stoją wąchacze spod bloku 30 na Stoku. kadeciarze hehe, to milej zabawy w klubie... mysle, ze za rok juz go nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 22:23 popularnie zwani GS'y (od OPEL KADET GS):-) Odpowiedz Link Zgłoś
zeluq Re: Nowy klub w Kielcach 29.12.03, 10:20 mysle, ze mAfisto to dobra nazwa na ten klubik :) Odpowiedz Link Zgłoś
rubens23 Re: Nowy klub w Kielcach 29.12.03, 00:35 hahaha ciekawe wogule kto im wynajoł ten lokal i dlaczego? ale zapewne sie przejedzie tak samo jak z ajentem hawany a to ze stoja tam chłopcy którzy łamali sobie palce zeby kupic te wspaniałe maszyny jest ponizej krytyki według mnie nikt szanujacy sie niezajzy tam nawet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Nowy klub w Kielcach IP: 69.156.224.* 29.12.03, 05:58 Jeszcze raz wam to napisze. TO NIE JEST KLUB DLA TAKICH JAK WY(STARSZYCH WIEKOWO) TYLKO DLA MŁODZIEŻY. Nikt cię tam na siłe nie pcha ________________________________________________________________________________ Cweluchna - Pawelku, skad wiesz w jakim jestem wieku i jakiej rozrywki szukam ? Jest mlodziez potwornie glupia i jest mlodziez inteligentna szukajaca konkretnych wartosci, a wiec brdziej sensownej rozrywki exkluzuwnych kulturalnych jej form a nie tepego walenia po pale upc, upc, upc. I choc bys bracie stawal na uszach ta mlodziez bedzie olewac wasza nore, ale twoj zakuty leb tego niepojmie. Luksusowe rozrywki mlodziezowe sa drogie poniewaz wymagaja duzego wkladu pracy starszej mlodziezy na ktorej dzialalnosc te pieprzone komuchy zadnych planow nie maja, srodkow i szczerych checi. Zatem bawcie sie tepaki, luje parkowe, pasery, swintuszki, wypierdki "MEFISTO" kreujcie ta "zajebista" rzeczywistosc polska zlodziej, zlobstaw hamstwa eseldowskiego, up, samobrony, Millerow, Lepperow - to cwele ostatnie. Kreujcie to dziadostwo. Wy z Mefisto jestescie przyszloscia kieleckiej prowincji. W nastempnym poscie napisz przyjacielu czy zawodowke skonczyles i co wiesz na temat kultury, ale prosil bym o cos wiecej niz tylko jedno slowo ; "zajebista" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 29.12.03, 11:18 Aha,zapomniałem dodać,że jestem właścicielem Camelotu.U nas to jest porządne towarzystwo nie to co w Mefisto.Zapraszam do nas a ich olejcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Nowy klub w Kielcach IP: 80.48.119.* 29.12.03, 15:53 Powiem Ci tak "inteligentny Filipku" - nie jestem w żadnym stopniu związany z tym klubem, to że napisałem że mi się podoba(w przeciwieństwie do wieśniackiego i lokalu dla małolatów-Camelotu)to moja sprawa. Młodzież z Kielc potrzebuje takich lokali tyle że większych. W sobote byliśmy w Epsilonie pod Krakowem - 2.000 ludzi i zabawa do samego rana, ludzie dziwli się że musimy przyjeżdżać 150 km. z kielce żeby się PORZĄDNIE zabawić. Więc nie pisz mi o jakiś dziadowskich Camelotach. p.s. mam 24 lata i wyższe wykształcenie, słucham hip-hopu i techno, lubie sie pobujać po mieście z głośnym basem w stylu BRX "Kręć mi dupą, kręć". To jest mój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
rubens23 Re: Nowy klub w Kielcach 31.12.03, 00:52 hahaha jestes płytki jak ten klub i jak wieksza czesc młodziezy a wyzszym wykształceniem niemasz sie co chwalic bo teraz kazdy moze je miec nawet goscie twojego pokroju a styl maz zaiste fatalny. a odnosnie młodziezy z kielc to predzej potrzebuje kuratora niz nowego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleh Re: Nowy klub w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 02:46 głupi jesteś jak but !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Nowy klub w Kielcach IP: 80.48.119.* 31.12.03, 10:30 To obraza dla buta żeby porównywać go z takim oszołami typu rubens i inni. Pewnie jesteś długowłosym śmieciam na którego widok ręka mi się zaciska Odpowiedz Link Zgłoś
zeluq Re: Nowy klub w Kielcach 31.12.03, 11:20 Gość portalu: pawel napisał(a): > Pewnie jesteś długowłosym śmieciam na którego widok ręka mi się zaciska myslalem, ze jestes hiphopowcem, ale patrzac na twoje teksty to ty zwyklym dresem jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Nowy klub w Kielcach IP: 80.48.119.* 31.12.03, 14:38 Nie no żartowałem, bo jak można nazywać ludzi którzy chcą sie zabawic na dyskotece pustakami i dresowcami. To że Ty czy gość o nicku rubens ma inny styl bycia nie upoważnia was do obrażania innych. Są młodzi ludzi chcący się dobrze zabawić i poszaleć a tu odrazu że są dresami lubiącymi wieśniacki wystrój dyskoteki. Dlatego są knajpy dla Was i dla Nas, nikt Was nie zmusza żebyście chodzili na dyskoteki. Tyle w tym temacie. Narka Odpowiedz Link Zgłoś
r_z Re: Nowy klub w Kielcach 29.12.03, 09:07 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34467,1837842.html Odpowiedz Link Zgłoś