margareta13 18.08.06, 19:13 jakie są plusy i minusy zajęć dla dzieci metodą Helen Doron? Zapisać czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetina Re: helen doron 21.08.06, 13:52 ogólnie - polecam więcej plusów niż minusów Odpowiedz Link Zgłoś
1970agat Re: helen doron 22.08.06, 08:48 My chodzimy od 3 lat (mały ma teraz 5 lat). jestem zadowolona. zna sporo słów, spiewa razem z płytą, podspiewuje też sam. Grupki małe i jest bardzo przyjaźnie i miło. Chodziliśmy na Zgierską. Jeszcze nie wiem czy zajecia w tym roku będą na Zgierskiej czy tylko na Kościuszki. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
smellson Re: helen doron 27.08.06, 20:02 najlepiej sprawdź sama z dzieckiem- we wzreśniu są bezpłatne lekcje pokazowe, możesz porozmwiać z lektorkami a przede wszystkim zobaczyć jak to wygląda na stronie HD www.british-centre.pl znajdziesz szczegóły ja z moją Małą z pewnością będę chodzić, niech no tylko skończy 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
gustus.pl Re: helen doron 08.09.06, 13:16 a czy ktoś wie czym ta metoda różni się od metody stosowanej w sieci szkół Abrakadabra i która jest bardziej warta uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś