Dodaj do ulubionych

Dobry Adwokat Łódź

29.05.14, 18:11
Chcąc bardzo podziękować za pięknie poprowadzoną sprawę rozwodową, gorąco reklamuje Panią Adwokat Burską www.adwokatweb.eu .Jeszcze raz Pani dziękuje. Bardzo solidna adwokatka
Obserwuj wątek
    • ej-za Re: Dobry Adwokat Łódź 05.11.14, 14:35
      Mnie w sprawie rozwodowej pomagał mec. Maciej Krakowiński i mogę śmiało go polecić. Pan mecenas był bardzo zaangażowany w sprawę i pomógł mi zrealizować właściwie wszystkie żądania wobec byłego męża. Nie chcę pisać tu szczegółów, bo nie chcę już do tego wracać, ale sprawa nie była łatwa i na pewnie nie udałoby mi się wygrać bez pana Macieja. Więc jeśli ktoś szuka adwokata do sprawy rozwodowej to polecam.
    • amadeo136 Re: Dobry Adwokat Łódź 14.12.14, 19:22
      W mojej sprawie prowadzili mnie mecenasi z Kancelarii Prawnej Grawalex i jestem zachwycona, bo miałam ciężką sytuację związaną z tym, ze ex małżonek był obcokrajowcem, Panie wszystko mi wyjaśniły, były zawsze po telefonem i zawsze służyły radą. Wszystko zakończone po mojej myśli smile polecam 507 514 444 naprawdę warto smile
      • maer1 Re: Dobry Adwokat Łódź 22.01.15, 22:35
        ja również korzystałam z kancelari grawalex i również polecam, bo są na prawdę skuteczni. Tacy sympatyczni i profesjonalni. Pracują z psychologami i biurem detektywistycznym, co bardzo mi pomogło w tym wszystkim. Ponadto czuje się tam taką fajną wieź między osobami które prowadzą sprawę a klientem. Dla mnie to było dobre rozwiązanie, bo była podłamana a oni pokazali mi światełko w tunelu.
        pozdrawiam
    • justysianna Re: Dobry Adwokat Łódź 05.04.24, 13:48
      Ja z mojej strony byłam zadowolona z kancelarii którą prowadzi pani adwokat Chróścielewska. Wszystko perfekt pod linijkę w trakcie sprawy i sukces pierwsza klasa.
    • justysianna Re: Dobry Adwokat Łódź 09.04.24, 11:52
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!! Tu sobie zobaczcie: www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka