18.10.11, 08:55

prosze o poloecenie miejsca na urodziny dla 9 latki.nie wchodzi juz w role zaden figloraj i manufaktura.
Obserwuj wątek
    • bell9 Re: Urodziny 18.10.11, 16:48
      robiłam w tym roku dla 8 latka urodziny w semaforze. wszystkie dzieciaki były bardzo zadowowlone, nawet 10 latka która na wszystko kręci nosem. Korzystałam z opcji podstawowej , bez dodatkowych atrakcji(szczudlarz itp.), 3h zabawy jak najbardziej nie nudza i dzieciaki nawet nie mają czasu zjeść, zleciało niewiadomo kiedy smile
      www.se-ma-for.com/pl/muzeum-bajki/muba-oferta/urodziny-w-muba
      miła odmiana po figlorajach smile

równiez ciekawa oferta urodzin jest w kręgielni :
      www.grakula.pl/lodz/urodziny
      • oliwija Re: Urodziny 04.11.11, 21:45
        jeszcze fajna jest baśniowa kawiarenka na Narutowicza.

www.basniowakawiarenka.pl/prasa.htm
    • bell9 Re: Urodziny 18.10.11, 16:55
      aha mój syn byl też na urodzinach na Fali. Fajna sprawa, dzieciaki sa pod opieką ratownika,mają różne konkursy, przy 10 gościach jubilat ma wejście za darmo,potem rodzice jubilatki zafundowali dzieciakom pizze i,wszyscy byli zadowoleni.
      mój syn marudzi aby mu urodziny zrobić własnie na Fali, może w przyszłym roku smile
      www.aquapark.lodz.pl/old/super_oferty/Urodziny_na_Fali__jubilat_gratis/
      www.aquapark.lodz.pl/old/cennik_fali/Imprezy_okolicznosciowe/
      interesowałam się równiez urodzinami w zoo, ale doszłam do wniosku że mało atrakcyje: musisz zapłacić za wynajem sali w zoo+ bilet dla każdego gościa, katering własny lub do ustalenia na miejscu z jakimś barem, w cenie oprowadzanie po zoo, no i pora roku, raczej nie zimą sad
      • qpiska Re: Urodziny 08.11.11, 10:09
        Moja córka była na urodzinach na Nowej Gdyni. Najpierw dzieciaki miały zajęcia na sali gimnastycznej, potem poczestunek, a na koniec szaleństwo na kręgielni. Rewelacja.
    • argentea Re: Urodziny 03.11.11, 13:22
      W Multikinie?
    • eliza_lodz Re: Urodziny 29.06.17, 23:29
      a może cotton mill? Mają mnostwo motywów tematycznych do wyboru, więc i starsze dziecko powinno się świetnie bawić smile cottonmill.pl/urodziny/
    • michal110022 Re: Urodziny 14.05.25, 16:08
      Na urodziny dla dzieci w Łodzi polecam Alfa Fun - np. zagadkowe urodziny. Dużo frajdy i łamigłówek. Poniżej link alfalaser.pl/zagadkowe-urodziny-w-alfa-fun/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka