Dodaj do ulubionych

Dobry Pediatra (NFZ) z rejonu Bronowic/Krowodrzy

07.11.09, 17:11
Witam, szukam sprawdzonego pediatry przyjmującego po linii NFZ w okolicach
Bronowic/Krowodrzy. Byłoby super gdyby miał też prywatną praktykę (na wypadek
świąt/weekendów) ale to nie wymóg.
Córcia urodzi się w styczniu i chciałabym świadomie od początku trafić pod
"dobre skrzydła" a nie do pierwszego lepszego pediatry w przychodni rejonowej.
Obserwuj wątek
    • ania-bell Re: Dobry Pediatra (NFZ) z rejonu Bronowic/Krowod 11.11.09, 15:56
      Ja z moją trójką chodzę zawsze do Pani doktor Tochman w przychodni
      Pabimed na ul. Królowej Jadwigi 203.
      Moim zdaniem super lekarka, zawsze ma czas dla dziecka co też ma
      wpływ na kolejki do niej ale uważam, że warto.
      Pozdrawiam. Ania
    • isma Re: Dobry Pediatra (NFZ) z rejonu Bronowic/Krowod 11.11.09, 19:16
      Moje dziecko ma owszem wszechmadra pediatre, ale ona nie przyjmuje na fundusz
      wcale. No i ma dosyc, hm, specyficzny sposob bycia, ktory nie kazdemu
      odpowiada. Ale ma ogromne doswiadczenie, a przede wszystkim SLUCHA co sie do
      niej mowi, i w miare mozliwosci uwzglednia. Nie zdarzylo sie, a dziecie jest jej
      pacjentka od drugiego roku zycia, czyli od pieciu lat, zeby sie kiedykolwiek
      pomylila: jak mowi, ze na trzeci dzien goraczka spadnie, po tygodniu dziecko sie
      bedzie nadawalo do pojscia do szkoly, chociaz koszmarnie kaszlec bedzie jeszcze
      przez nastepne dwa - to tak jest wink)). A jak mowi, ze trzeba do szpitala, bo
      sprawa jest sliska, to trzeba ;-(((.

Natomiast (bo domyslam sie, ze z funduszem idzie Ci glownie o szczepienia,
      skierowania itede) w sprawach blaho-papierkowych chodzi sie po prostu do
      przychodni rejonowej.
    • paszka30 dr Januś 12.11.09, 11:02
      Genialny pediatra,jednocześnie kardiolog dziecięcy.Ale facet zna się po prostu
      na wszystkim,jest dla mnie guru medycyny i zawsze jak coś niejasnego jest z moim
      dzieckiem walę do niego jak w ogień - to dr Januś,przyjmuje naprzeciwko Jubilata
      koło przejścia podziemnego, przy aptece.Niestety tylko odpłatnie,ale w
      sytuacjach ciężkich naprawdę warto! Na NFZ to on przyjmuje w prokocimiu,ale
      tylko na kardiologii.Ale gość po prostu zadziwia mnie za każdym razem jak u
      niego jestem. A z każdym dzieckiem obchodzi się jak z największym skarbem świata.
      • agysa Re: dr Januś 19.11.09, 18:09
        A ile bierze za wizytę?
        oraz czy długo się czeka na nią, mażesz podać jakieś namiary? Jak nie na forum
        to na priv agysa@poczta.onet.pl
        • e-zeberka isma 19.11.09, 19:41
          No to w takim razie skoro tak chwalisz to podziel sie namiarem na
          pediatre -o to w tym watku chodzilo chyba a nie o deklaracje kto ma
          dobrego pediatresmile
    • zablakanaowieczka Re: Dobry Pediatra (NFZ) z rejonu Bronowic/Krowod 19.11.09, 20:53
      Chodzę z synem do pani doktor Moniki Łazarek - na Krowodrzy w przychodni
      "Krowodrza" na Wyki 5. Bardzo fajna pani doktor, uśmiechnięta, z fajnym
      podejściem do dzieci, fachowa (wychwyciła w porę niebezpieczeństwo i wysłała nas
      do szpitala jak Kuba miał 3 tygodnie, dzięki temu uniknęliśmy duuuuuużo
      poważniejszych problemów).
      • zablakanaowieczka Re: Dobry Pediatra (NFZ) z rejonu Bronowic/Krowod 20.11.09, 10:09
        Sorry, nie na Wyki, tylko na Rusznikarskiej.
      • zirczik Re: Dobry Pediatra (NFZ) z rejonu Bronowic/Krowod 21.11.09, 23:33
        A ja niestety mam przykre doświadczenia z M.Lazarek- była niemiła, zero podejścia do dziecka- dwie błędne diagnozy i za każdym razem czułam się wyrodną matką - bo nie zgodziłam się na dodatkowe szczepienia, po dwóch wizytach miałam dość - zmieniłam na inną, nie polecam
    • magda.saw78 Re: Dobry Pediatra (NFZ) z rejonu Bronowic/Krowod 07.09.19, 13:45
      Polecam unimed na zlotym rogu. swietna przychodnia i super pediatra!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka