Gość: Raczek74 IP: *.* 26.08.02, 20:56 E-mamy zielonogórzanki, tak bym sobie pochodziła gdzieś na aerobic.....ale nie wiem gdzie i nie za bardzo mam z kim..........jest parę kilo do zrzucenia.,moze ktos też ma ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agniesia1 Re: Aerobic-nie mam z kim........ IP: *.* 26.08.02, 22:25 Ja kiedyś chodziłam ale się zniechęciłam bo w zielonej nie spotkałam się jeszcze z "prawdziwym" aerobikiem.Wszędzie mówią aerobik a tak na prawdę to jest zwykła gimnastyka!!!Po prostu-płatne zajęcia z w-f. Ale będę trzymała kciuki i myślami będę z tobą.Choć u mnie też by się przydało zrzucić parę kilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia29 Re: Aerobic-nie mam z kim........ IP: *.* 05.09.02, 09:31 Polecam klub na Batorego (rejon ZINSTALu). Bardzo przyjemna atmosfera i jak się będzie miało szczęście do małolicznej grupki to można nieźle wypocząć (zalewając się jednocześnie potem). Trzy miłe instruktorki i szlone pomysły na ćwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek74 Re: Aerobic-nie mam z kim........ IP: *.* 05.09.02, 20:36 Tak, tylko ja mieszkam koło Politechniki i nie bardzo mam jak jeździć popłudniami czy wieczorem na Batorego. W okolicy coś by się pewnie znalazło, tylko problem jest jeden-NIE MOGĘ SIĘ ZMOBILIZOWAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luksemb Re: Aerobic-nie mam z kim........ IP: *.* 15.09.02, 14:39 Ja tez mieszkam niedaleko polibudy Odezwij sie Moze sie spotkamy. moj damianek ma 6,5 miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek74 Re: Aerobic-nie mam z kim........ IP: *.* 15.09.02, 19:20 Spoko, nie ma sprawy,bo nie ukrywam przydałoby się gdzieś pochodzić. A gdzie konkretnie mieszkasz? Bo może się spotkamy, ot,tak w tym tygodniu? Np.we środę albo w czwartek? Napisz, czy jest to możliwe.Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luksemb Re: Aerobic-nie mam z kim........ IP: *.* 18.09.02, 21:29 Mieszkam na Osiedlowej a co do spotkania jak najbardziej - moze czwartek? Napisz jakie masz dzieciatko i moze cos wiecej o sobie? Moj Damianek ma 7 miesiecy Ja studiuje na polibudzie i mam 23 lata. Czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek74 Re: Aerobic-nie mam z kim........-do luksemb. IP: *.* 19.09.02, 19:56 Ja mieszkam na Władka IV, czyli prawie obok, moja Olunia ma 3,5 roku i własnie zaliczyła 3 pierwsze tygodnie przedszkola; spoko możemy się spotkać, no nie wiem kiedy... zaproponuj coś , spróbuję się dostosować.Cóż jeszcze o mnie? Lat 28, nauczycielka,polonistka. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luksemb Re: Aerobic-nie mam z kim........-do raczek. IP: *.* 19.09.02, 20:43 Jesli bedziesz miala czas to moze kolo poniedzialku po poludniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek74 Re: Aerobic-nie mam z kim........-do luksemb. IP: *.* 24.09.02, 20:02 Sorry, nie miałam czasu żeby odpisać, a poniedziałek przeminął...A może np. sobota,lub piątek po południu? Odpisz, tylko nie za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luksemb Re: Aerobic-nie mam z kim........-do raczek. IP: *.* 25.09.02, 20:31 piatek po poludniu jak najbardziej gdzie i o ktorej ?pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek74 Re: Aerobic-nie mam z kim........-do luksemb.odp. IP: *.* 26.09.02, 17:52 np. 17,00 a gdzie? Nie mam pomysłu. Moze ty jakis rzuć, a ja sie dostosuję. Mi z Olą chyba łatwiej niz Tobie z małym dzidziusiem. Cyba ,że cos mi wpadnie do głowy to jeszcze dzis napiszę, ale późno wieczorem .Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luksemb Re: Aerobic-nie mam z kim........-do raczek.odp. IP: *.* 26.09.02, 22:15 Proponuje , no nie wiem, moze jakis plac zabaw? Albo boisko podstawowki nr 7 - tej na gorce. Mozna sie potem przejsc do lasu. Moj malec i tak bedzie w wozku wiec jemu wsio adno ale twoja corcia przeciez juz korzysta z hustawek?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek74 Re: Aerobic-nie mam z kim........-LUKSE M B-ODP IP: *.* 27.09.02, 09:15 niech będzie to boisko-np. 17. chociaż dzisiaj leje, ale może przestanie, a najwyżej uciekiemy gdzieś, może do mnie na kawę? Jesli ci nie odpowiada to odpisz do tej 17. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniap Do Raczka74 IP: *.* 20.09.02, 10:57 Witaj Jolu!!Ja trochę z innej beczki. Napisz proszę do którego przedszkola poszła Twoja córeczka. Ja stoję jeszcze przed wyborem, bo moja córeczka pójdzie dopiero w przyszłym roku ale już teraz zbieram wszelkie informacje na temat przedszkoli w Zielonej Górze.Pozdrawiam serdecznie.Gonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczek74 Re: Do Raczka74-odpowiedź goniap IP: *.* 24.09.02, 19:59 Przepraszam,że tak późno odpisuję, ale byłam zawalona pracą i nie miałam kiedy zajrzec na forum. Moja Ola chodzi do 11 na Zamenhofa. Jestem bardzo zadowolona, miła atmosfera, bardzo ciepła i przyjazna pani. Przedzkole jest czynne od 6,30 do 16,30. Maluszki maja bardzo ładną salę zabaw, osobną sypialnięi salę gimnastyczna, Mają rytmikę w formie zabawy z panią i przychodzi pan na gimnastykę korekcyjną. Dzieci nie sa siłą do niczego zmuszane. Moja Ola po pierwszym płaczacym tygodniu adaptacyjnym biegnie tam jak na skrzydłach i chyba jest lekko rozczarowana jak za szybko tj. ok.14 po nia przychodzę. W środku jest kolorowo i bardzo estetycznie.Córcia zrobiła juz tatusiowi w prezencie pamperka z kasztanów, jeżyka z masy solnej i laurkę. Ciagle cos kleją wycinają . Jestem bardzo zadowolona.Poczatkowo ,kierowana snobizmem , chciałam jązapisac na Braniborską, bo to takie"elitarne" przedzszkole, podobnie jak to na Partyzantów, ale mimo ,że zgłoszenie zaniosłam na drugi dzień, po tym jak ogłosili rekrutację(bardzo tego pilnowałam ,bo mi zalezało)to powiedziano mi,ze Ola nie jest przyjęta , bo nie spełnia kryteriów. Gdy grzecznie poprosilismy p. dyr. o przedstawienie nam wymogów, odparła,że pierwszeństwo mają samotne matki, a w ogóle to ich wewnętrzna decyzja. To było jawne kłamstwo , bo wsród dzieci przyjętych były dzieci naszych znajomych z normalnych, tylko bardziej niż my "kasiastych" rodzin. Po prostu ,jak siępóźniej dowiedziałm, nie dałam "w łapę", by przyjęli moje dziecko. Ale teraz mam ich w nosie razem z tym snobizmem. Na Zamenhofa jest bardzo , bardzo fajnie. Pozdrawiam Jola.P.S. Może się spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś