przeciwcialo 19.04.04, 09:17 Jeżeli któras z was odwiedzi punkt Vichy na placu Inwalidów to proszę tutaj dac znać na czym rzecz polega. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziecko_ulcik Re: dni zdrowej skóry 19.04.04, 10:52 ja się umówiłam na wizytę na Kopernika - idę jutro potem napisze co i jak ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olgi Re: dni zdrowej skóry 19.04.04, 12:03 a ja jestem umówiona na dzisiaj na św. gertrudy na 13.40, napiszę jak było Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olgi Re: już wróciłam 19.04.04, 14:29 właśnie wróciłam i tak cała konsultacja trwała około 3min!!. Co prawda dowiedziałam się że mam inny rodzaj skóry niż myślałam i polecono mi dwa kremy z seri VICHY jeden do twarzy i jeden pod oczy ( dostałam tez ich próbki)ale m yślałam że poświęcą nam więcej uwagi no ale z drugiej strony też pewnie było dużo chętnych. Ogólnie spoko ale mogło być lepiej.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: dni zdrowej skóry 20.04.04, 17:00 byłam było miło dowiedziałam się że mam rumień i trądzik różowaty ( to się zgadza ) i że ... vichy nie ma dla mnie żadnych specyfików.. ale pani dr miła sympatyczna rzeczowa .. trwało to koło 20 minut ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
aga_76 Re: dni zdrowej skóry 20.04.04, 19:26 Ja tez bym się chetnie dowiedziała chociaż jakiego rodzaju skórę mam, jak się mozna tam umówić? Płaci się coś? Aga Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: dni zdrowej skóry 20.04.04, 21:11 Ja byłam dziś. Jeszcze jutro na Placu Inwalidów będzie możliwość konsultacji. Dzis było dwóch lekarzy. Trzeba przyjechać między 10 -17, wypełnić anonimową ankiete i ustawić się w kolejkę. Czeka się ok. godziny. Ja byłam z dzieckiem to mnie wpuścili szybciej. Polecam- Ela. Odpowiedz Link Zgłoś
akve Re: dni zdrowej skóry 20.04.04, 22:22 GDZIE na pl.Inwalidów? Moze bym się wybrała... Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: dni zdrowej skóry 21.04.04, 08:17 na samiuteńkim środku stoi namiot pozdrawiam ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
akve Re: dni zdrowej skóry 21.04.04, 08:32 Wielkie dzięki ulcik Bo ja taka niekumata i nic nie wiem. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś