sasiad_z_gorlic 19.04.04, 19:32 czy ktoś widział już z was budke w jakiej bedzie podawane w tym roku piwo w Gorlicach-fajoska ,nawet jak bedzie lało mozna sobie tam posiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
davidmen Re: Widzieliście ???? 19.04.04, 20:11 Ja jeszcze nie widziałem! ale zobacze! to chyba dzis dopiero ja ustawili ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dominux Re: Widzieliście ???? 19.04.04, 22:30 Ja jak byłem to stawiali konstrukcje. Ale ciekawie się to zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad_z_gorlic Re: Widzieliście ???? 02.05.04, 15:36 a ja już byłem tam na piwie i o dziwo cena jakaś normalna bo 4 zeta za pół litra piwa Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Widzieliście ???? 04.05.04, 02:12 a gdzie jest ta wasza budka?piwo 4 zety kosztuje u was? Odpowiedz Link Zgłoś
yannicks Re: Widzieliście ???? 04.05.04, 22:00 Przyjade w połowie maja. Czy jest tam Żywczak? Odpowiedz Link Zgłoś
dominux Re: Widzieliście ???? 05.05.04, 10:16 Ellenai ta budka jest na rynku w Gorlicach.U was jest więcej na ten temat. Jutro jadę do Gorlic to zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
patencik Re: Widzieliście ???? 05.05.04, 18:56 ta bylem tam na lanym wypas browarek-idealnie zmrozony,zero pianki,smak wypassiony.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad_z_gorlic Re: Widzieliście ???? 05.05.04, 22:37 dominux napisał: > Ellenai ta budka jest na rynku w Gorlicach.U was jest więcej na ten temat. > Jutro jadę do Gorlic to zajrzę. a ciekawe kto Cie odwiezie po tym piwie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad_z_gorlic Re: Widzieliście ???? 20.05.04, 19:21 dominux napisał: > Ellenai ta budka jest na rynku w Gorlicach.U was jest więcej na ten temat. > Jutro jadę do Gorlic to zajrzę. no i nie napisałes czy byles na tym piwie ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmen Re: Widzieliście ???? 21.05.04, 19:12 Opił sie i zapomniał nam napisać czy dał zarobić tej superowej budce LECHA!!!! mi się wydaje że to nie budka tylko bar w fajnym kształcie!!!! heheh Odpowiedz Link Zgłoś