Dodaj do ulubionych

A może Gliwice?

IP: *.* 07.11.01, 09:56
czy sa tu jakieś mamy z gliwic?jesli tak to prosze o kontakt.Pozdrawiam. Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 08.11.01, 14:44
      Hej, ja jestem mężem mamy z Gliwic!!! mamy wspaniałą 13-miesięczną córeczkę Dobrochnę. Pozdrawiamy.
      • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 08.11.01, 17:23
        W jakim rejonie miasta mieszkacie?Czy Twoja żona zagląda też na eDziecko?Pozdrawiam.
        • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 09.11.01, 20:43
          Mieszkamy w rejonie Radiostacji, ale korzystam z komputera tylko ja, gdyż mam dostęp do sieci tylko w pracy. Magda aktualnie szuka bezskutecznie pracy...Pozdrawiam,Student
          • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 10.11.01, 10:59
            Ale numer-my tez w rejonie radiostacji-konkretnie os.Sztabu Powst.Jestem z dziecmi w domu,prawdopodobnie do konca sierpnia.mamy stałe łącze.Szkoda,że Twoja żona nie ma mozliwosci korzystania z netu.Pozdrowienia dla Was.
            • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 12.11.01, 12:26
              My mieszkamy jeszcze bliżej (ul. Michałowskiego)Niestety na stałe łącze nie mamy szans (przynajmniej na razie) gdyż mieszkamy w domku jednorodzinnym (właściwie dwu)ja też nad tym ubolewam... cóż może kiedyś...Pozdrowienia!
              • Gość: Jo@sia Re: A może Gliwice? IP: *.* 05.02.03, 22:03
                Wiem że to stary wątek ale aktualna sprawa. Mieszkam na Grottgera (przy skrzyżowaniu z Warszawską i Lubliniecką). Dopiero teraz odpisuje na niego bo nas właśnie "okablowali" i wiem że ciągną kable też na domki więc jak jesteś zainteresowany to pisz na priva dam ci namiary.Pozdrawiam ciepło Joasia z 5 miesięcznym Bartulem
                • Gość: Bułeczka Re: A może Gliwice? IP: *.* 06.02.03, 12:43
                  A to mieszkasz calkiem blisko mnie. Pozdrowionka , Bozena i 2,5 letnia Wikusia - dzisiaj.
                  • Gość: Jo@sia Re: A może Gliwice? IP: *.* 06.02.03, 22:09
                    Witaj Bożenko ;) To pewnie co jakiś czas mijamy się na spacerkach pod radiostacją :) Sto lat dla Wikusi i dużo uśmiechu na codzień.Pozdrawiam cieplutko Joasia z Bartulem (w poniedziałek skończącym 5 miesięcy)
                    • Gość: Bułeczka Re: A może Gliwice? IP: *.* 07.02.03, 11:22
                      Czasem bladze pod radiostacja, wiec kto wie moze i widzialysmy sie .Pozdrawiam , Bozena
                • Gość: 110902 Re: A może Gliwice? IP: *.* 19.03.03, 22:54
                  Cześć, ja mieszkam na Mastalerza i mam 6.5 miesięcznego synka,Szymona, i córcię Olę,5 lat,. Ze spacerów to się na pewno nie znamy bo na spacery chodzi mój mąż. Przeczytaj post "do mam z Gliwic", jest tam propozycja spotkania i poznania się. Pozdrawiam radośnie i cieplutkoAla
                  • Gość: Bułeczka Re: A może Gliwice? IP: *.* 20.03.03, 10:33
                    Czesc , milo ze napisalas. mam nadzieje , ze dojdzie do gliwickiego spotkania i w koncu sie poznamy :))
                    • Gość: nucha Gliwiczanki- spotkanie 5 kwietnia!!! IP: *.* 22.03.03, 06:54
                      Spotkanie zostalo wyznaczone na 5 kwiecien godz. okolo 15.30, 16.00 Park Szopena. ZAPRASZAMYNiech dadza o sobie znac chetne mamy z Gliwic!
    • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 10.11.01, 21:59
      hej hej ja też jestem z gliwici też z rejonu radiostacjipozdrawiam
      • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 14.11.01, 08:41
        A ja jestem z Zabrza! Może być?
        • Gość: kowal Re: A może Gliwice? IP: *.* 18.02.03, 10:16
          Ja też jestem z Zabrza (ul. Sobieskiego) Mam 7 miesiecznego synka. Pozdrawiam
    • Gość: Bułeczka Re: A może Gliwice? IP: *.* 15.11.01, 17:02
      Czesc! Tez jestem z Gliwic,okolice radiostacji a dokladnie Tarnogorska.
      • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 15.11.01, 19:08
        Bożena,kolo radiostacji a więc Tarnogorskiej spaceruje niemal codziennie.W jakim wieku masz dzieciaczka?Jesli chcesz napisz na priva.
        • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 22.11.01, 16:22
          No co Wy wszyscy z tą Radiostacją? Ja jestem z Zubrzyckiego,chociaż kiedyś mieszkałam na oś.Obrońców Pokoju, a więc blisko Radiostacji.Czy są tu jacyś ludzie z oś.Zubrzyckiego?
          • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 22.11.01, 19:10
            A ja niedawno mieszkałam jeszcze na Zubrzyckiego, a teraz w Łabędach, może jest tu ktoś z Łabęd, a jeszcze się nie ujawnił;)))
            • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 23.11.01, 15:58
              Jesem z Labed, ale mama bede dopiero w styczniu.
              • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 23.11.01, 18:44
                WOW!Jest jeszcze ktoś z Łabęd!Cieszę się;)))Naprawdę nie przeszkadza mi, że mamą będziesz dopiero w styczniu, no chyba, że Tobie przeszkadza, że ja mamą i to podwójną, ale nie bliźniaków jestem już teraz...Na jakim osiedlu, w której części Łabęd mieszkasz?!
                • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 23.11.01, 18:45
                  Olu, kiedy się znowu zobaczymy, bo jakoś mailowanie Ci nie wychodzi to może chociaż tu się odezwieszwink))))))Jak Kacperek?
                • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 23.11.01, 21:35
                  Mnie z kolei nie przeszkadza, że jesteś podwójną mamą, nawet się cieszę, bo pewnie już nie długo będę miała wiele pytań do mam. Mieszkam w pobliżu komisariatu policji w Łabędach.
          • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 26.11.01, 07:31
            He, he, może być Zubrzyckiego!!! tam mieszkałem blisko 20 lat!!! a potem się przeprowadziłem pod radiostację!!!Student
          • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 29.11.01, 17:11
            Witaj, Mieszkałam na Zubrzyckiego przez jakiś czas, teraz zostałam Myśleniczanką, chociaż w moim dowodzie nadal figuruje Zubrzyckiego. Ale moja mama pracuje dalej w tych okolicach. Moja dzidzia ma na imię Julka, ma 7,5 miesiąca i właśnie słodko śpi na moich kolanach. W Gliwicach bywam dość regularnie, więc może kiedyś się gdzieś spotkamy? Maja
            • Gość: nucha Gliwice- PEDIATRA poszukiwany IP: *.* 10.02.03, 14:47
              Kto poleci dobrego pediatre, dr Groszko juz nie przyjmuje.Rzenia
          • Gość: TT Re: A może Gliwice? IP: *.* 28.01.02, 22:08
            Cześć! Ja piszę w imieniu żonki, która w Gliwicach mieszka od niedawna i jest nieco "samotna" - w związku z czym chętnie poznałaby jakieś mamy z najbliższej okolicy. My mieszkamy na "starym" Sikorniku - do Zubrzyckiego dwa kroczki. Może zorganizujemy jakąś nową grupkę poza tą "radiostacyjną". Jesteśmy rodzicami 4-mies. Małgorzatki.
    • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 20.11.01, 09:53
      Cześć :-))Jestem w 17 tygodniu ciąży. Mieszkam w okolicach Styczyńskiego. Czy są tu jeszcze jakieś "ciężarówki" z Gliwic? Miło by było mieć towarzystwo :-))PozdrowieniaIka
    • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 25.11.01, 21:56
      hej hej bożena i ola - ja też spaceruję niedaleko tarnogórskiej (lipowa, cmentarz, park) - może się umówimy z wózeczkami? :-)pozdrawiam
      • Gość: Bułeczka Re: A może Gliwice? IP: *.* 27.11.01, 10:52
        Czesc FasolkoJa na wspolny spacer chetnie sie zapisuje.Jesli chcesz napisz na priva.Pozdrawiam Bozena
      • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 27.11.01, 20:01
        Ja również bardzo chetnie,w przyszłym tygodniu przy sprzyjajacej aurze.Napisz na priva.Bożenka,pozdrawiam.
    • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 28.11.01, 21:59
      No nie było mnie na edziecko przez 4 m-ce no i w końcu tyle osób z Gliwic. My mieszkamy na Kujawskiej w Akademiku Karlik, ostatnio mieszkaliśmy na Kochanowskiego, więc blisko Zubrzyckiego. Może ktoś się do mnie odezwie!!!!!!!! Mam 15 m-czną córkę Madzie. Pozdrawiam wszystkich!
      • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 29.11.01, 13:25
        Cześć dziewczyny :-))Mam takie małe pytanko, gdzie są u nas jakiś sklepy z ubraniami ciążowymi. Widziałam jeden na Jagiellońskiej, ale wolałabym trochę większy wybór...Niedługo przestanę się mieścić nawet w spodnie męża, może coś poradzicie?PozdrowieniaIka z piłeczką :bounce:
        • Gość: Bułeczka Re: A może Gliwice? IP: *.* 29.11.01, 13:50
          Jest jeszcze jeden sklep na tej samej ulicy co hotel rojal(jak na zlosc nie moge sobie przypomniec jak sie ta ulica nazywa)Pozdrowienia Bozena
          • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 29.11.01, 14:43
            Bożena napisała/ł:> Jest jeszcze jeden sklep na tej samej ulicy co hotel rojal(jak na zlosc nie moge sobie przypomniec jak sie ta ulica nazywa)Jak na tej ulicy obok centum uslug przy malym ryneczku to juz go tam nie ma :-((To chyba jest Matejki, abo cos w tym stylu...PozdrawiamIwona
    • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 29.11.01, 18:59
      ola i bożenaprzepraszam, że nie odpisałam od razu ale, miałam mały mętlik i mój mały jest trochę chory, więc ze spacerkami muszę poczekać;odezwę się i napiszę o sobie coś więcej, ale na razie proszę o cierpliwośćpozdrawiam
      • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 29.11.01, 21:11
        Życzemia zdrowka dla maluszka,papa Ola
        • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 30.11.01, 06:34
          Olu to życzenia zdrówka możesz dołączyć i dla moich maluchówcrying((((Znowu są przeziębione.Napiszę, jak tylko znajdę odrobinę czasu...
          • Gość: guest Re: A może Gliwice? IP: *.* 30.11.01, 20:48
            Iwona,strasznie mi przykro-wzywaj dr Sokalska.trzymaj się Ola
            • Gość: nucha Pediatra z Gliwici okolic-homeopata IP: *.* 14.01.03, 11:10
              Kto z Was poleci dobrego pediatre z Gliwic lub okolic?Rzenia
              • Gość: nucha Re: Pediatra z Gliwici okolic-homeopata IP: *.* 14.01.03, 11:50
                Groszko juz nie przyjmuje
      • Gość: Bułeczka Re: A może Gliwice? IP: *.* 30.11.01, 11:31
        Zycze duzo zdrowka dla Twojego maluszka.Pozdrowienia Bozena
    • Gość: lidka21 Re: A może Gliwice? IP: *.* 12.03.03, 23:31
      Ja od nie dawna mieszkam w Gliwicach i szukam nowych znajomych :))Chetnie pogadam gg 4301795 zapraszam.Pozdrawiam serdecznie!
    • Gość: 22 Re: A może Gliwice? IP: *.* 18.03.03, 13:10
      Cześć jestem z Gliwic dokładnie z Wita Stwosza mam 18m córeczkę..Serdecznnie opozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka