dzastina2 30.04.04, 12:08 chętnie porozmawiam z mamami z tych stron. jestem mamą dwójki dzieci Patrysi (6.02.1997) i Dawidka (18.03.2002). jeśli mieszkacie blisko napiszcie do mnie. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 30.04.04, 14:13 ja jestem prawie z krzeszowic (tenczynek) chętnie pogadam a nawet spotkam sie... mam na imie patrycja i jestem mamą prawie rocznego marcelka pozdrawiam mój mail pacior_donald@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 30.04.04, 14:54 a ja już od czerwca będę w Krzeszowicach w wakacje i mam nadzieję na spotkanko ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 30.04.04, 19:57 jestem mamą Agusi lat 4, mieszkamy w Chrzanowie, uwielbiamy okolice Tenczynka i Puszczę Dulowską - chociaz nie możemy trafić na Niusię, a kiedy jeździłam sama na rowerze, ciągle ją widziałam. Ale za to wszystkie ambony są Agusi - na każdą sie wdrapać)). Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 04.05.04, 15:57 dzieki za twój list. ja też chętnie się spotkam. mieszkam właśnie blisko tęczynka , no jak to mówią rzut kamieniem. chrzanów znam dobrze, często właśnie tam jeżdżę na zakupy. pozdrawiam . Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 03.05.04, 15:41 no dzastina czekam na twojego maila pacior_donald@o2.pl napisz to chętnie sie spotkam na jakiś spacerek... Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 04.05.04, 15:01 nawet nie przypuszczałam że w tak krótkim czasie tyle osób mi odpisze , dzięki. podam Wam jeszcze mój nr gg 7140560 i moją stronę dzastina2@gazeta.pl napiszcie do mnie. znam Tenczynek dobrze mam tam rodzinę , a i w Chrzanowie też często bywam , możemy się spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 04.05.04, 16:14 dziewczyny, a może byśmy się spotkały na lodach w Krzeszowicach? Córa je uwielbia (ja zresztą też))) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 04.05.04, 22:38 suuuuuuuuuuuper pomysł!!! zwłaszcza ze taka piękna pogoda!!! ja w tym tyg dam rade w czwartek ok 14... no a w przyszlym tyg. to jeszcze nie wiem... dajcie znac!!! pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 05.05.04, 17:46 sowa ty jesteś z Tenczynka mam kuzynkę tam . jeśli chodzi o spotkanie to przez tydzień nie bardzo dam radę bo nie mam czym jechać, w niedzielę idę na komunię ,to może za tydzień.napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 05.05.04, 18:30 może być za tydzień, ale ja moge w tygodniu tak w godzinach popołudniowych (pracuję), ale całą sobotę mam wolną pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 05.05.04, 22:30 nooooo ja jestem z tenczynka a ty dżastina skąd jesteś??? ja w ten weekend nie moge - szkoła ale moze za tydzien nam sie uda...? dżastina napisz do mnie na pacior_donald@o2.pl moze znam kuzynke pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 06.05.04, 15:48 p0dam wam mój nr. gg 7140560. pisałam na twoją stronę ale nie chce mi wysłać nic. może dla odmiany podam moją . dzastina2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 13.05.04, 09:45 a ja próbowałam cie złapac na gg ale mi sie nie udało podaje mojego drugiego maila pbem@o2.pl pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 13.05.04, 15:08 sowa no wreszcie jesteś , myslałam że już się nie odezwiesz.podaj mi ty jeszcze swój nr.gg.Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 13.05.04, 15:31 8647857 to mój gg ale ja na gg rzadko jestem bo mój chłop caly dzień na kompie siedzi i roboli jak to sie mówi w slangu młodzieżowym hehe tak ze najlepiej moja droga na maila... moze sie w końcu spikniemy na tych lodach pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 18.05.04, 08:57 halo????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 18.05.04, 15:06 jestem , przepraszam że ci nie odpisałam ,a le jakos tak zleciało. będę w niedzilę na komuni w tenczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Krzeszowice i okolice Chrzanowa 19.05.04, 08:02 oj dzastina no ale na komunii to sie razczej nie zobaczmy hehe pozdrawiam ciepło!!! Odpowiedz Link Zgłoś