Dodaj do ulubionych

Catering na chrzciny-Kraków

28.03.11, 10:29

Dziewczyny czy możecie mi polecić jakąś sprawdzoną firmę cateringową w Krakowie.Muszę zorganizować chrzciny na ok. 15 osób a ceny w lokalu mnie powaliły więc stanęło, że w domu ale z cateringiem. Bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • politykaa Re: Catering na chrzciny-Kraków 28.03.11, 11:44
      malikowna napisała:

>
      > Dziewczyny czy możecie mi polecić jakąś sprawdzoną firmę cateringową w Krakowie
      > .Muszę zorganizować chrzciny na ok. 15 osób a ceny w lokalu mnie powaliły więc
      > stanęło, że w domu ale z cateringiem. Bardzo dziękuję.

Co znaczy z kateringiem? Wynajmujesz kucharza, który gotuje Ci w domu znaczy udostępniasz kuchnie? Czy mają przywieżć z restauracji w plastikowych naczyniach obiady czy osobno ziemniaki, kotlety itd? U nas skończyło się na restauracji nie znaleźliśmy sensownego kateringu, same kłopoty, albo nie dają naszyń (talerzy i takich tam) albo wszyski i tak trzeba podgrzewać w domu. Ceny i tak takie same jak w restauracji. Jedyne wyjście to wynająć kucharza i kelnerke, ale wtedy musisz udostępnić kuchnie a nie każda wytrzyma gotowanie na 15 osób (choćby brak tylu palników)
      • malikowna Re: Catering na chrzciny-Kraków 29.03.11, 09:00
        Chodzi mi właśnie o dowiezienie gotowego jedzenia tzn. mięso bo z ziemniakami sobie poradzęsmile jakieś surówki i zimną płytę na talerzach mi nie zależny mam serwis właśnie jak to wychodzi cenowo orientacyjnie oczywiście naprawdę nie ma różnicy z restauracją?
        • politykaa Re: Catering na chrzciny-Kraków 29.03.11, 09:27
          malikowna napisała:

> Chodzi mi właśnie o dowiezienie gotowego jedzenia tzn. mięso bo z ziemniakami
          > sobie poradzęsmile jakieś surówki i zimną płytę na talerzach mi nie zależny mam s
          > erwis właśnie jak to wychodzi cenowo orientacyjnie oczywiście naprawdę nie ma
          > różnicy z restauracją?

Zadzwoń po kontaktach podanych w wątku. W moim przypadku kosztowało to tyle samo co w restauracji, więc wybraliśmy na miejscu w restauracji. Myślę, że wielkiej różnicy w cenie nie będzie.
    • zablakanaowieczka Re: Catering na chrzciny-Kraków 28.03.11, 21:55
      Mieliśmy jedzenie z Trattori Rialto. Przystawki gotowe do podania, resztę w zbiorczych naczyniach, do rozłożenia, bo tak chcieliśmy.
    • sim14 Re: Catering na chrzciny-Kraków 28.03.11, 22:37
      Ja robiłam chrzciny synka z Catering5stars. Pełen profesjonalizm i co najważniejsze przepyszne jedzenie. Polecam!
      • meusus Re: Catering na chrzciny-Kraków 29.03.11, 14:18
        691777755 polecam gorąco
    • monolog30 Re: Catering na chrzciny-Kraków 30.03.11, 21:09
      polecam Grupa Manna 12 4312441
      Jak robilam chrzciny to przywiezli wszytko do domu, na eleganckich tacach, bylo pyszne smile Ale chrzciny były w lecie wiec nie bylo cieplych dań, ale maja takie w ofercie.
      • tatianeczka26 Re: Catering na chrzciny-Kraków 15.04.11, 14:39
        Ja polecam restauracje Noworolski w Krakowie. Fantastyczne miejsce i bardz dobre jedzenie. Robiłam tam chrzciny dla mojego gwiazdora rok temu i byłam bardzo zadowolona.
    • aga-wer Re: Catering na chrzciny-Kraków 22.09.11, 12:55
      tarasytynieckie.pl/
      polecam i w razie zainteresowania proszę o kontakt
    • mart-arz Re: Catering na chrzciny-Kraków 21.06.12, 14:09
      Ja organizowałam chrzciny z firma Chata Gieda i byłam bardzo zadowolona. Jeśli potrzbujecie cateringu na inne okazje też się tym zajmą.
    • apetytbistro Re: Catering na chrzciny-Kraków 17.08.12, 21:13

A’petyt Bistro

Poza obsługą gości indywidualnych oferuje także wszelkie imprezy okolicznościowe do 50 osób,
      podczas których goście posmakują specjalnie stworzonych specjałów i dań, co uczyni każdą uroczystość jeszcze bardziej wyjątkową!

WOLNE TERMINY NA ROK 2012 i 2013

A’petyt Bistro to spontaniczność gotowania, która tak bardzo potrzebna jest w kuchnii – codziennie nowe smaczki Szefa wypełniają oryginalne menu lunchowe oraz kolacyjne.

A’petyt Bistro to idealne miejsce na kameralne przyjęcia tj.
      chrzciny, komunie
      czy imprezy okolicznościowe.

Przepyszne jedzenie, miła obsługa oraz niepowtarzalna atmosfera sprawią, że przeżyją Państwo niezapomniane chwile w A’petyt Bistro.

Letni ogródek do dyspozycji Naszych gości .

Duży monitorowany parking przed lokalem .

Zapraszamy na

apetytbistro.pl

facebook.com/pages/Apetyt-Bistro/402684763121852

tel. 885 44 55 77
      12 29 00 444

• klaudyna_85 Re: Catering na chrzciny-Kraków 31.01.14, 11:02
      Ja organizowałam chrzciny ostatnimi czasy i tezz długo zastanawiałam się czy przygotowac sama czy zamowić catering. Z nadmiaru obowiązków zdecyddowałam się zamowic jedzenie od Michalskich i byam zachwycona. Pierwszy raz korzystałam z takich usług na wierkszą skalę i pozytywnie mnie zaskoczyli, takze polecam! wink
      • packa55 Re: Catering na chrzciny-Kraków 28.04.14, 13:02
        Robilismy z Mezem chciny Syna przy okazji Swiat Wielkanocnych, mielismy bardzo duzo dodatkowych obowiązków, wiec postanowiliśmy zamowic catering Michalskich. Cały stol zastawiony i wszystko smaczne! Polecam niezdecydowanym! wink
        • biankowamama Re: Catering na chrzciny-Kraków 06.10.15, 16:12
          A chcesz postawić na tradycyjne jedzenie czy coś bardziej i innych części świata? Bo wiem, że dobre jedzenie mają w tym cateringu scandale-catering.pl , jeżeli chodzi o wybór jedzenia to jest dość duży. Gotują smacznie i jeszcze chyba nikt się na nich nie zawiódł.
          • grooopd Re: Catering na chrzciny-Kraków 18.11.15, 14:46
            Ja polecam LaStrada Catering, są super profesjonalni i nie próbowali mnie naciągnąć na forsę. Do tego doradzają, co najlepiej wybrać, ile tego jedzenia zamówić. Tak, że pełen serwis za małą kasę. Przesyłam link gdyby ktoś chciał luknąć - lastrada.pl/
      • grzegorsew Re: Catering na chrzciny-Kraków 05.10.15, 14:06
        Polecam "Zalewjka" na kazimierzu albo jest to albo ul Wąska albo Jóżefa . Lokal milutki chociaż niezbyt duży , jedzenie smaczne , ceny raczej OK chociaż nie najniższe ! Ale też bez przesady . Polecam
    • steffer Re: Catering na chrzciny-Kraków 18.09.14, 11:35
      imprezy okolicznościowe świetnie organizuje GTS z NIepołomic pod krakowem - www.gastro-tour-serwis.pl - polecam jeśli zależy ci na sprawnej obsłudze i świetnej kuchni.
    • janulka22 Re: Catering na chrzciny-Kraków 08.05.15, 16:03
      Piri Piri - zarówno na chrzciny jako lokal, jak i sam catering! smile
    • ajejijeji Re: Catering na chrzciny-Kraków 06.10.15, 16:15
      tylko www.gastro-tour-serwis.pl/ - najlepsi
    • anecia6667 Re: Catering na chrzciny-Kraków 27.01.16, 23:59
      Jeżeli szukasz naprawdę dobrego cateringu w Krakowie, to mogę polecić www.utamary.pl.
      U nas było smacznie, na czas i za rozsądną cenę w stosunku do jakości. Moim zdaniem z lepszych cateringów w Krakowie!
      • 1michalk Re: Catering na chrzciny-Kraków 31.05.16, 14:31
        My jedzenie zamawialismy od krkcatering.pl. Pyszne jedzenie, i dostosowane do naszych wymagań. Świeże produkty i obsługa też bardzo miła
    • jarosm01 Re: Catering na chrzciny-Kraków 15.03.17, 21:13
      Bardzo dobry katering jest w Magillo. Wiem że organizują wiele imprez bo nie raz się z nimi spotkałam (kiedyś pobili nawet rekord guinnessa w jakieś potrawie). Ja ich wybrałam na komunie mojej córki i naprawdę było super wszystko zorganizowane. Jedzenie tez świeże i bardzo smaczne.
    • iwonas981 Re: Catering na chrzciny-Kraków 19.05.17, 11:36
      Zadzwoń do nich www.magillo.pl/. Mają dobra ofertę i spore doświadczenie. Do tego dobre dania i miła obsługę. Ja parę razy korzystałam z ich usług i byłam zadowolona
    • hebanowyzoladz Re: Catering na chrzciny-Kraków 09.06.17, 08:13
      Catering na chrzciny - Kraków mówisz? Ja mogę polecić KrkCatering - www.krkcatering.pl/ - co prawda miałem okazje jeść tylko ich catering weselny, ale jako że był bardzo smaczny śmiem twierdzić, że i na chrzciny ogarną dla Ciebie coś fajnego, a bankrutem po tej usłudze też nie zostaniesz bo ich ceny mieszczą się w granicach rozsądku. Pozdrawiam smile
    • evicia1 Re: Catering na chrzciny-Kraków 14.07.17, 14:05
      Cześć. ja mogę Ci polecić Magillo z Bieżanowa. Od kilku lat organizuje catering w mojej firmie i zawsze jest ok. Ja w zeszłym roku zamówiłam u nich usługę cateringową na garden party i tez byłam zadowolona. Mają sporo sprzętu i są przygotowani na każdą ewentualność. Jedzenie pyszne obsługa miła i nieinwazyjna (prawie ich nie widać). Polecam
    • xoxoxoxox Re: Catering na chrzciny-Kraków 08.02.18, 21:02
      Hej , najlepiej działa w krakowie fitme catering . zerknij na stronke bo maja bardzo atrakcyjne ceny i organizuja tzw party :0 mega opcja dla Ciebie . dietafitme.pl
    • katarzyna0824 Re: Catering na chrzciny-Kraków 15.05.18, 13:42
      www.facebook.com/fresh.regent/ ...zobacz fotki z chrzcin i komunii - Prądnicka - ciekawe miejsce, bardzo dobre jedzenie i odlotowy ZIELONY DACH - trawa, winoroślą, pergole, leżaczki, plus fotki na trawie z widokiem na kraków no i knajpa tylko dla Ciebie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka