davidmen 18.02.05, 21:47 Odwiedziliscie juz zakłady bukmaherskie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
davidmen Re: Liga Mistrzów rusza !!!! 18.02.05, 21:53 Ciekawe jak wypadnie Jacek Krzynówek ze swoim Bayerem Leverkusen w konfrontacjii z Jurkiem Dudkiem i jego Liverpoolem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
yannicks Re: Liga Mistrzów rusza !!!! 21.02.05, 19:00 Postawiłem 2:1 dla Bayeru. Fortuny pewnie nie wygram... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmen Re: Liga Mistrzów rusza !!!! 23.02.05, 20:39 Szkoda, ale bayer przegrał 3-1!! yannick nic z kasy! heheh Odpowiedz Link Zgłoś
davidmen Knfrontacja tytanów !!! 23.02.05, 20:41 A dzis mecz Fc Chelsea - Fc Barcelona !! Bardzo ciekawy mecz, ja stawiam na remis. Odpowiedz Link Zgłoś
yannicks Re: Knfrontacja tytanów !!! 25.02.05, 12:04 Ale strzeliłem z tym wynikiem. Liverpool jest po prostu nieprzewidywalny, tak zreszta jak nasz Jerzy D. Ale widze, że i ty davi nie trafiles ze swoim typem... A ktos z Przeworska wygral w niedziele 6 melonow w totku, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmen Re: Knfrontacja tytanów !!! 25.02.05, 22:00 Hehe, a no nie trafiłem, ale taka sumka jaką wygrał ten gosc, o którym pisałes to juz pieniadze!!! (chociaz jedna 10 z tej sumki wygrac). mazenia, ale zycze powodzenia!! pozdrowinka No i czekamy na runde rewanżową. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmen >REWANŻE< 07.03.05, 20:38 Jutro pierwsze mecze rewanżowe. moze tym razem komuś lepiej pójdzie w obstawianiu,a tak po za tym jak typujecie zwyciezce z walki dwuch polaków?? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmen Re: >REWANŻE< 10.03.05, 20:32 No i po rundzie rewanzowej!!!!!! Niestety Krzynówek nie przeszedł dalej ze swoim Bayerem, za to Jurek Dudek jest w 1\4 LM. Ale najbardziej pasjonującym meczem była rywalizacja Chelsea-y i Barcy> Super mecz , ale żal mi Katalończyków. ehhhhh szkoda ale przegrali. Odpowiedz Link Zgłoś