gereza 14.05.05, 08:59 Serdecznie proszę o informację nt. Przedszkola u Felicjanek na Smoleńsku-bo mam ogromny dylemat gdzie posłać dziecko. Dziękuję ogromnie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goelka Re: Przedszkole U Felicjanek 14.05.05, 14:41 Kiedyś też zadałam takie pytanie, niestety nie doczekałam się odpowiedzi. A chcesz żeby dziecko zaczęło uczęszcz.. od września 05? Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
gereza Re: Przedszkole U Felicjanek 16.05.05, 06:46 Tak ,chciałabym posłać dziecko od września.Ale mam dylemat-czy do Felicjanek czy gdzieś indziej. Nie wiem co będzie lepsze... Około 15.06 będzie tam "dzień otwarty". Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
goelka Re: Przedszkole U Felicjanek 16.05.05, 11:01 Zapisy do przeszkoli na rok szkolny 2005/06 skończyły się z końcem kwietnia. A przedszkola sióstr mają te same terminy przyjeć co przedszkola samorządowe. Odnośnie dnia otwartego, o którym piszesz, to bedzie to chyba dzień adaptacji dla dzieciaków już przyjętych, gdyż dni otwarte, z tego co wiem, są organizowane przed rozpoczęciem zapisów czyli w lutym/marcu. Odpowiedz Link Zgłoś