lordess 05.06.06, 18:43 Witam serdecznie ! Szukam dobrego logopedy i psychologa dziecięcego w Krakowie . Czy moglibyście mi Państwo kogoś polecic ? Z góry dziękuję ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kszaszka Re: @@@ Logopeda i psycholog dziecięcy w Krakowie 05.06.06, 19:29 polecam z czystym sumieniem CENTRUM PSYCHOTERAPII na ul.Studenckiej 4, jak znajde telefon to napiszę. Tam pracują świetni psycholodzy i logopedzi dziecięcy. pozdrawiam kszaszka Odpowiedz Link Zgłoś
lordess Re: @@@ Logopeda i psycholog dziecięcy w Krakowie 05.06.06, 19:48 Będę bardzo wdzięczna ! ( czekam ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaha1 Re: @@@ Logopeda i psycholog dziecięcy w Krakowie 05.06.06, 20:44 psycholog dziecięcy w Krakowskim Ośrodku Terapii na miodowej, logopeda w poradni ul. Gertrudy (Anna Pasek) Odpowiedz Link Zgłoś
q_211 Re: @do kaha1 05.06.06, 20:56 kaha1 napisała: > psycholog dziecięcy w Krakowskim Ośrodku Terapii na miodowej, logopeda w > poradni ul. Gertrudy (Anna Pasek) > jeśli możesz to napisz czy pani Ania pracuje z małymi dziećmi przy opóżnieniu mowy(4latka ) Odpowiedz Link Zgłoś
kaha1 Re: @do kaha1 06.06.06, 08:06 zapytam jej. Ale kiedy chciałam przyjść do niej z moją 2 letnią córką nie widziała żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaha1 Re: @do kaha1 06.06.06, 21:23 chętnie przyjmie dziecko z nieznacznym opóźnieniem, ale jeśli chodzi o pracę z konkretnym problemem największe doświadczenie ma pani Paluch, która jest świetnym specjalistą Odpowiedz Link Zgłoś