Dodaj do ulubionych

Gdzie rehabilitacja niemowlaka?

15.11.06, 18:10
Dostałam skierowanie do poradni rehabilitacyjnej, bo mój trzy miesięczny synek jak okreslił lekarz jest "wiotki". Po przeczytaniu wątków na tym forum zapisałam się do neurologa pani Piotrkowskiej. Szukam jeszcze sprawdzonego, dobrego, lekarza rehabilitanta, który przyjmuje prywatnie, bo szczarze mówiąc nie chce spędzić całego dnia na Strzeleckiej, czy Prochowej, nie mając przekonania czy trafiłam do dobrego specjalisty. A tak na marginesie powiem, ze lekarz u którego byłam odradził mi kategorycznie Prochową. Będe niezmiernie wdzięczna za informacje. Bardzo się tym wszystkim martwie...
Pozdrawiam,
Anet
Obserwuj wątek
    • xb Re: Gdzie rehabilitacja niemowlaka? 15.11.06, 20:21
      wysłałam na priva
    • olinka77 Re: Gdzie rehabilitacja niemowlaka? 15.11.06, 20:42
      odpisalam na priv
      • joasia12 Re: Gdzie rehabilitacja niemowlaka? 15.11.06, 21:08
        witam!!!
        ja polecam instytut pediatri w prokocimiu. Naprawde warto długie teminy na
        wizyte u lekarza , ale warto czekac . Prochową takze odradzam
        • marzek2 Re: Gdzie rehabilitacja niemowlaka? 15.11.06, 22:00
          No tak, długi termin na wizytę lekarza to jest akurat najlepsza rzecz, która
          może się przytrarić dziecku, które potrzebuje szybko rehabilitacji... mogę Ci
          wysłać na priv namiary na super rehabilitanta, prywatnego, który przyjedzie do
          domu i pokaże Ci ćwiczenia właściwe dla dziecka.
    • olimama Re: Gdzie rehabilitacja niemowlaka? 15.11.06, 22:01
      jeśli jednak chciałabyś, to możesz się zgłosić państwowo-nie prywatnie tutaj:
      poradnia rehabilitacyjna dla dzieci,
      ul. Dygasińskiego 25, tel. 658 88 92, 658 08 14
      czynne po południu
      polecam
    • beataklaudia Re: Gdzie rehabilitacja niemowlaka? 15.11.06, 23:16
      ja jedyni odradzę Strzelecką - fatalne warunki, masa zajęć przepada, a lekarz
      prowadzący generalnie sie dzieckiem nie interesuje i nie widzi nawet potrzeby
      zaglądnąć na sale podczas ćwiczeń..my tam zmarnowaliśmy ponad rok, który teraz
      ciężko nadrobić sad
    • mamatrojaczkow Re: Gdzie rehabilitacja niemowlaka? 16.11.06, 11:49
      Witaj! Polecam prokocim i rehabilitantki stamtąd. W sprawie lekarza napisałam
      na priva. Szybciutko bierz sprawy w swoje ręce bo im szybciej zaczniecie
      pracować z maluszkiem tym efekt będzie szybszy i lepszy. Pozdrawiam. Agnieszka
    • steffan Re: Gdzie rehabilitacja niemowlaka? 16.11.06, 12:00
      ja polecam nowo otwarta placówkę przy al. kasztanowej. pracuje tam rewelacyjna
      rehabilitantka, która bardzo nam pomogla - przychodziła do nas prywatnie do
      domu, ale na kasztanowej przyjmuje w ramach nfz. niestety, nie pamietam jej
      nazwiska, jedynie imię - dorota. jezeli chcesz, podam ci na priv jej numer
      telefonu. bardzo nam pomogla po bezsensownych wedrowkach na strzelecka.
      • anet1 Re: Gdzie rehabilitacja niemowlaka? 16.11.06, 19:48
        Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc. Mam nadzieję, że rehabilitacja pomoże i już nie długo o wszystkim zapomnimy.
        Pozdrawiam,
        Anet
    • panna_dziewanna do anet1 21.11.06, 11:30
      Napisz proszę u kogo byłaś i czy jesteś zadowolona, bo ja też szukam lekarza.
      • anet1 Re: do anet1 21.11.06, 21:43
        napisałam na priv
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka