Dodaj do ulubionych

ranking lekarzy krakowskich

• asia9915 Re: ranking lekarzy krakowskich 02.06.04, 14:49
      Hej Mamo Oli!!! Zaintrygowała mnie Twoja negatywna opinia o dr Nowakowskiej. Ja
      do niej chodzę od 10 lat i do tej pory było wszystko OK.... Mogłabyś napisać do
      mnie na priva: asia9915@gazeta.pl. Ciekawa jestem Twojej opinii moze nie na
      forum, skoro nie chcesz tak publicznie podawać przyczyn. Pozdrawiam. Asia
      • olimama Re: ranking lekarzy krakowskich 06.06.04, 14:58
        Wysłałam maila na twój adres gazetowy. Pozdrawiam,
        Aśka
    • aganmami Re: ranking lekarzy krakowskich - Wrocławska 07.06.04, 13:16
      a ja szczerze polecam dr Marię Kapałę ze Szpitala Wojskowego na Wrocławskiej,
      kompetentna, zawsze wyleczy (100% trafień), w dodatku miła. Poza nią jeszcze
      pan dr Makulski, świetny lekarz, specjalista chorób płuc
      • staramama Re: ranking lekarzy krakowskich - Wrocławska 19.06.04, 23:39
        Polecam wszystkim mamom Oddział Chorób Zakaźnych w Szpitalu żeromskiego - mądre
        lekarki, z dużym doświadczeniem, nie straszą, ale też nie przegapią czegoś
        istotnego. Naprawdę super.
    • goshposh Re: ranking lekarzy krakowskich 22.06.04, 17:27
      Czy moze ktos doradzic mi dobrego ginekologa, ktory moze pomuc w rozwiazaniu
      problemow poporodowych?
    • todzio1 dr Radziszewska (+) i dr Trzaska (-) 28.07.04, 19:40
      Polecam gorąco pediatrę dr Kryj-Radziszewską z przychodni na ul. Bocheńskiej.
      Cudowna kobieta, a dziecko bada długo, porządnie, tak jak na prywatnej wizycie.
      Dr Trzaska to wielka pediatryczna pomyłka, miesięcznemu dziecku zapisała
      sterydy na buzię, kazała smarować dwa tygodnie, a po tym czasie stwierdziła, że
      ostatnio problem był z wagą a o sterydach nic.... A potem wymyśliła, że różne
      plamy na ciele mojej córki to normalne. Z pięć razy podczas wizyty na części
      dla zdrowego dziecka wychodzi do części dla chorych dzieci. Myli się, zmienia
      zdanie, królikuje się jej nieźle.
      Stare, głupie, przemądrzałe i sklerotyczne babsko. Mojego dziecka już nigdy nie
      dotknie!
      Chwała Ci Panie za dr Radziszewską, że jest i że mogłyśmy się tam przepisać.

Co do ginekologów, to ciekawa jestem, czy któraś z Was zna dr Bartłomieja
      Golańskiego z Rydygiera? Moją Martuśkę rodziłam z kimś innym, ale teraz
      zmieniłam właśnie na Golańskiego, bardzo miły facet i sympatyczny, ale czy ktoś
      ma z nim doświadczenia porodowe i w jakichś trudnych sytuacjach ciążowych?

Pozdrawiam!
      • wieczorynka2 ginekolog Żabińska Popiela 27.10.04, 20:12
        Dziewczyny jaką macie opinie o tej pani doktor,jestem spoza Krakowa polecono mi
        ja jako dobrego specjaliste i mila ,kompetentna osobe..Bardzo prosze o opinie.
    • cocosek1 Re: ranking lekarzy krakowskich 28.10.04, 10:18
      świetny pomysł z tymi lekarzami. To ja pojadę po pediatrach z przychodni na
      Krowodrzy. Dr Plata nie była zła ale na macierzyńskim, Dr Łazarek nie najgorsza
      ale bez rewelacji, Dr Miklasińska przyprawiła mnie o zawał serca, stwierdzając
      ciężką chorobę u mojego dziecka (nie przyjęli go do szpitala bo uzali że jest
      zdrowy i badania są super), a ona podobno zrobiła aferę na pół Krakowa z tego
      powodu. No i nie polecam pediatry ktora przyjmuje w scanmedie na galla (nie
      pamiętam nazwiska) ale ma takie podejście do leczenia i do dzieci że powinna
      chyba zmienić zawód.
      jeśli ktoś leczy dziecko na krowodrzy, dajcie znać.
      • ola07 Re: ranking lekarzy krakowskich 31.10.04, 00:11
        A co sądzicie o dr Sitko-Surówce?,to pediatra która przyjmuje w przychodni na
        ul.Nałkowskiego na Azorach.
    • amb25 Re: ranking lekarzy krakowskich 06.06.05, 10:40
      ja chodę do pani dr Pelc przyjmuje na Miłkowskiego, pediatra.
      Jestem zadowolona, bo bez potrzeby nie daje antybiotyków, bez problemu dostaję
      skierowania do specjalistów, czy na badania, ma podejście od dziecka, i jest
      fachowa. Wzbudziła moje zaufanie.
      • moni73 Re: ranking lekarzy krakowskich 06.06.05, 11:33
        My rowniez teraz bywamy na Milkowskiego - przyszlismy tam za pediatra - pani
        Iwona Ratajczak. Ja jestem bardzo zadowolona- juz kiedys pisalam o niej na
        forum
        • jessia Re: ranking lekarzy krakowskich 06.06.05, 13:16
          Moj typ pediatra: Teresa Pieła, przyjmuje Al. Pokoju 2 (centrum Promocji
          Zdrowia, NFZ). Super babka, uwielbia dzieci, nawet te krzyczace (np. moja
          córka - kiedys jak sie darla, Pieła powiedziala z prawie matczyna
          duma: 'patrzycie jaka silna dziewucha!') No i zawsze trafna diagnoza, cien
          watpliwosci i odsyla do specjalisty, zadne udawanie madrego... My jezdzimy do
          niej az z Wieliczki, za 3-4 tyg urodzi sie 2-ga corcia i tez bedzie jej
          pacjentka. Jedyny minus - chyba pol Krakowa tez ja lubi bo kolosalne kolejki,
          przymuje niby na godzine ale spokojnie mozna sie spoznic pol godz!
          Gin.: Franczak, wiem ze nie z typu "tiu tiu", ale jakos go lubie, chociaz
          raczej moje ciaze nie naleza do skomplikowanych.
          Pzdr
          jessia
    • ajko Re: ranking lekarzy krakowskich 06.06.05, 17:05
      Polecam:dla dzieci dr Maria Danielak,dla mam dr Ewa Glinka.Nie polecam dr Podsiedlik.
      • a_noa Re: ranking lekarzy krakowskich 12.06.05, 23:13
        ajko, napisz prosze dlaczego nie polecasz Podsiedlika, bo wlasnie dostalam do
        niego namiary i slyszalam duzo dobrych opinii.
    • indiaaa Re: ranking lekarzy krakowskich 14.06.05, 17:35
      Jeśli chodzi o ginekologa to TYLKO dr. Jacek Drzewicki! pracuje w Narutowiczu,
      przyjmuje pacjentki w prychodni na Pachońskiego a prywatnie na Prądnickiej i w
      Osteomedzie na Kazimierza Wielkiego. Facet podkreślam rewelacyjny. Co do
      pediatry to chodzimy do dr.Sitko-Surówki przyjmującej na Azorach.
      • agaw Re: ranking lekarzy krakowskich 16.06.05, 21:00
        Czy któraś z was rodziła ostatnio u Juszczyka. Prosze o info ile kosztuje
        poród. Może być na priva.
        Aga
    • ivka2 Re: ranking lekarzy krakowskich 18.06.05, 10:50
      Polecam dr.Janinę Bryk -pediatra, przyjmuje na Dywizjonu 303.Mogłabym z czystym
      sumieniem nazwać ją Krakowską Zaklinaczką . A jeśli chodzi o gin. to .
      Antoniego Marcinka- dyr. szpitala na Siemiradzkiego.Swietny, kompetentny
      fachowiec; kobiety traktuje z szacunkiem, wszystko tłumaczy i jest delikatny
      podczas badania.Pozdr
    • mama_szymonka Re: ranking lekarzy krakowskich 01.04.06, 22:35
      polecam dla mam drMacieja Kostyka - wspaniały lekarz . Z dzidziusiem chodzimy
      do dr Ewy Rompel na Strąkową - jesteśmy zadowoleni
      Nie polecam alergolog dr Cichockiej.
      • anulla1 Re: ranking lekarzy krakowskich 01.04.06, 23:07
        Dlaczego nie polecasz alergolog Cichockiej ona jest jednym z najlepszych
        specjalistów w krakowie?
        ANia
        • mama_szymonka Re: ranking lekarzy krakowskich 07.04.06, 21:58
          U mojego synka [ 7 letniego ] pani dr zastosowała niby nic , bo tylko flixonase
          [ ale zawsze to steryd ] w dawce 4 razy na dobe z mozliwoscia dodania w razie
          potrzeby [ lek zalecany od 12 roku życia ]. Dawka jednak okazała się za duża [
          pojawiła się grzybica na migdałach i gardle - pani doktor stwierdziła ,że
          dzieciak ma takie skłonności i trzeba mu zrobić badania immunologiczne .Dostał
          hipoglikemi - potrafił usiaść przy cukierniczce i łyzkami wcinać cukier-dostałam
          burę że to nie jest dieta dla dziecka ; w nosie miał bardzo ścieńczona śluzówkę
          i zaczęły mu się robić strupy - znowu dostałam burę ,ze dziecko drapie; miał
          zahamowany wzrost [ po roku chodził w sandałach z poprzedniego sezonu i wcale
          nie były małe ] A przeciez są to klasyczne symptomy przy przedawkowaniu sterydów
          i nie tylko najlepszy , ale najzwyklejszy lekarz powinien o tym wiedzieć.Lek
          podawany na śluzówki wchłania się do organizmu.W badaniach krwi też nic złego
          nie zauważyła , dopiero inny lekarz [ nie alergolog ] zwrócił uwagę na rozmaz i
          pierwszym pytaniem było :"czy dziecko dostaje sterydy?"
          Całkowitym brakiem zaufania obdarzyłam panią dr dopiero jak dzieciak
          zachorował.Dostałam od pani dr lek do ręki [ najprawdopodobniej z darów czy też
          od firmy do testowania - nie wiem ] był to antybiotyk w składzie taki jak
          dostępny u nas augmentin , czyli lek , którego nie mogłam zastosować ponieważ
          dziecko moje jest uczulone na penicylinę i w karcie to było
          zaznaczone.Zorientowałam się dopiero w domu po rozszyfrowaniu ulotki , która
          była po niemiecku.Ku mojemu zdziwieniu na następnej wizycie pani dr stwierdziła
          ,że przecież przepisała biseptol a nie żaden antybiotyk.Trochę mnie to zdziwiło
          , czy celem asekuracji siebie jeden z najlepszych specjalistów w Krakowie ma
          prawo pisać inną informacje w karcie pacjenta niż stosuje leczenie? W dodatku
          jest bardzo niemiłym człowiekiem i chyba przereklamowanym specjalistą .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka