Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta w Toruniu

19.12.03, 19:35
Dziewczyny czy możecie polecić mi dobrego stomotaloga w Toruniu?Takiego z
dobrym sprzętem i wiedzą.Pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • daga30 Re: Dobry dentysta w Toruniu 20.12.03, 12:36
      Ale dla Ciebie czy dziecka? Ja chodzę prywatnie do p. dr Lendzioszek i jestem
      zadowolona.Przyjmuje w Olimpie na pierwszym Rubinkowie i ceny ma całkiem
      umiarkowane.
      Pozdr
    • imzd Re: Dobry dentysta w Toruniu 17.02.04, 13:15
      Ja z czystym sumieniem mogę polecić dr Piszczek przyjmuje koło Notu tam gdzie
      są analizy medyczne ma dobry nowoczesny sprzęt , nie czeka się w kolejkach
      umawiasz się na godz. niedrogo bierze, jest miła i nic ale to nic nie boli
    • barbie-torun Re: Dobry dentysta w Toruniu 18.02.04, 10:16
      Polecam dr Beatę Mańkowską, przyjmuje w gabinecie na Stawkach ul. Powstańców
      Śląskich tuż za kościołem na ul. Hallera od 8-18, prywatnie i na ubezpiecz. a
      dzieci szczególnie za darmo, ja lakowałam 6 latce zęby stałe i leczyłam
      mleczaka. Koleżance dziecku również, pomimo ze ta nie wiedząc chciała kłaść
      kasę. Kolejki są ale można zapisać się wcześniej na daną godz. Nowoczesny
      sprzęt, rentgen na miejscu i nie drogo.
      • ochotka69 Re: Dobry dentysta w Toruniu 05.03.04, 22:01
        Daga a nie odnosisz wrazenia, ze pani Lendzioszek to troche taki niechluj,
        palenie w gabinecie fuj. Moze sie zmienila ja bylam u niej dobrych pare lat
        temu.
        • daga30 Dot. dr Lendzioszek 07.03.04, 08:58
          Ochotka ja nie mialam "przyjemności" wąchania dymu papierosowego od pani
          doktor.Nie mozesz jej z tego powodu nazywac niechlujem,bo brudna nie chodzi ani
          nie śmierdzi. Na to, że pali nic nie poradzimy, ale jeśli ma przerwę, a pali,
          to dlaczego nie ma tego robić???
          Nie wierzę,że paliła przy pacjenice, ale jeśli zdarzyło sie tak przy Tobie, to
          mogłaś kulturalnie zwrócić jej uwagę. To tyle na temat palenia pani doktor.
          Poza tym nie muszisz do niej chodzić są przecież inni stomatolodzy.
          • ochotka69 Re: Dot. dr Lendzioszek 13.03.04, 21:51
            Nie chciałam cie urazić. Pewnie ze kazdy moze sobie wybrac dentyste do ktorego
            moze chodzic. Myśle jednak ze na jej temat moge duzo powiedziec bo dlugo do
            niej chodzilam. I nawet myśle ze jest dobrym dentystą tylko to niechlujstwo
            mnie troche meczyło. Paliła przy mnie notorycznie, nie zakładała rekawiczek,
            pozatym wpychała bezpośrednio palce do buzi. Mnie to razilo. "Dzięki" niej
            nosze koronke bo przy borowaniu urwało jej się wiertło i pękł mi ząb.
            Powiedziała przepraszam, ale zęba nie mam.
            Niestety tak na dobrą sprawę trudno stwierdzic, czy dentysta do ktorego
            chodzimy jest specjalistą. Możemy to sprawdzić po paru latach. Osobiście szukam
            kolejnego dobrego stomatologa. Myślałam ze moją "metą" bedzie Staruch-Jasińska
            ale do niej też trace zaufanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka