Gość: kasiunia IP: *.* 30.11.02, 20:51 No nie wierzę, nie wierzę że nie chcecie się spotkać przy okazji seansu w środę?! wyszłam już z tą propozycją w wątku o Multibabykinie, ale nikt nie odpowiedział. pozdrawiam z nadzieją na spotkaniekasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MKatarynka Re: Multibabykino-Kraków IP: *.* 30.11.02, 21:05 Ja postaram się być ale to zależy od tego jaki film zaproponują na początek...Acha! Już sprawdziłam - Edi.Zatem będziemy z Patykiem niezawodnie chociaż do Multikina musimy jechać przez cały Kraków. Ale co tam. Jeździmy na razie autobusami i tramwajami daleko, daleko ale niedługo będę miała prawo jazdy (jak zdam egzamin he he) to będziemy sobie jeździć komfortowo samochodzikiem. Póki co będziemy z wózkiem trójkołowcem rudym z bebe confort. Ja jestem wysoką a od porodu ogólnie dużą kobitką. A w ogóle to zaraz wyślę na forum "Poznajmy się" zdięcie Patyka i już będzie wiadomo. To co, umawiamy się?MKatarynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: Multibabykino-Kraków IP: *.* 30.11.02, 21:39 Jasne!!!!!że my będziemy !!!!! i zbieramy pełno Mam z innych forum !!!!więc spotykamy się a dzieci się wybawią ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKatarynka Re: Multibabykino-Kraków IP: *.* 30.11.02, 21:49 Zdjęcie będzie na forum "zobaczcie" oczywiście. MKat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia Re: Multibabykino-Kraków IP: *.* 01.12.02, 16:28 Hej! fajnie! ja jestem ciemnowłosym chudzielcem, a Maja będzie w foteliku samochodowym i będzie miała żółty polarkowy śpiworek z kapturem. a może spotkamy się w jakimś konkretnym miejscu? np. koło kasy nr 1?k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniaskor Re: Multibabykino-Kraków IP: *.* 02.12.02, 07:40 Przybliżcie mi sprawę, bardzo Was proszę. Naprawdę nie wiem o co chodzi, a mieszkam parę kroków od Multikina. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Multibabykino-Kraków IP: *.* 09.12.02, 12:28 Witam!Czy to jeszcze aktualne? Czy to jakies cykliczne spotkania? Tez prosze o wiecej informacji, bo nie wiem o czym mowicie, a moja mala strasznie lgnie do innych dzieci i chetnie bym sie z Wami spotkala, tym bardziej, ze juz kiedys zastanawialam sie czy nie pojsc z nia do kina. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś