Dodaj do ulubionych

Multibabykino :) było.......

IP: *.* 04.12.02, 15:31
było super :)Dzieci szalały :) i tak sie wyszalały że Michał po wyjsciu z kina zasnął a Karolina po przekroczeniu progu domu padła spać na ... ławie w przedpokoju :) Było ciekawie dzieci szalały Mamy w miarę możliwości ;) oglądały film siedząc na fotelach lub podłodze :)Multikino przygotowało przewijaki szt.2, chusteczki, pieluchy ( rozm.4 - Pampers).Moim dzieciom się podobało :)Tylko moim skromnym zdaniem następnym razem powinny być filmy weselsze :)ulcikps. Mamy zainteresowane zdjęciami proszę o kontakt na priva lub gg :)ps.2 a poniżej jedno ze zdjęć :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Katyk Re: Multibabykino :) było....... IP: *.* 04.12.02, 16:34
      My też tam byliśmy,"Ediego" ogladaliśmy (dla mnie BOMBA!!), colę piliśmy, popcorn jedliśmy i świetnie się bawiliśmy!!! Za tydzień idziemy znowu. Tym razem oglądniemy .... :) my wiemy ale to tajemnica ...buziaki Kasia
    • Gość: ulcik Re: Multibabykino :) było a za tydzień będzie !!! IP: *.* 04.12.02, 19:35
      8 kobiet :)ulcik
    • Gość: thessi Re: Multibabykino :) było.......- to my też idziemy za tydzień IP: *.* 04.12.02, 19:52
      Witam :)No to super :)Mam nadzieje, że do rzyszłego tygodnia pozbędziemy się katarku i pójdziemy z wami. :)A powiedzcie mi czym jechałyście?? No i w sumie jaki to koszt.Thessi mama MAteusza
      • Gość: mamaoleńka Re: Multibabykino :) było.......- to my też idziemy za tydzień IP: *.* 04.12.02, 20:30
        Słuchajcie, czy to prawda, że do kina można przyjść tylko z niemowlakami do 8-go miesiaca życia (tak było napisane w Gazecie Wyborczej, a z waszych zdjec wynika,że starszaki też są mile widziane).Prosze napiszcie coś wiecej, jak sie zachowywały dzieci i ogólnie jak było. Pozdrawiam - Alex.
        • Gość: ulcik Re: Multibabykino :) było.......- to my też idziemy za tydzień IP: *.* 04.12.02, 21:07
          Do 8 m-ca ...... dziwne żadne z moich się nie kwalifikuje <lol> moje mają 1 i 2 lata :) i bawiły się super :)Mieliśmy torbę z zabawkami i wszystkie dzieciaki się nimi bawiły :)Pytałam obsługi czy jest limit wiekowy powiedziano mi że chodzi o dzieci które za dużo nie rozumieją - czyli tak do 3 lat :)Było naprawdę extra :) Koszt : 10 pln za seans :) od dorosłej osoby - dzieci za darmo :)ufffffff !!jeszcze jakieś pytania :) :) :) jeśli tak piszcie chętnie odpowiem :)ulcik
          • Gość: ulcik Re: Multibabykino :) zobaczcie !!!! IP: *.* 05.12.02, 08:26
            http://www1.gazeta.pl/krakow/1,35798,1193716.htmlpozdrawiamy :)a z pierwszej strony wyborczej "uśmiechają się " Miki Katyka i z dali moja córcia :) Karolina :)ulcik
          • Gość: mamaoleńka Re: Multibabykino :) było.......- to my też idziemy za tydzień IP: *.* 05.12.02, 20:32
            Dziękuje bardzo za informacje. Już teraz dużo mi lepiej, bo z moją 13-to miesieczną Zuzanką czułyśmy się troche dyskryminowane, a tak już wiemy, że też możemy pójść. Zjawimy się w kinie jak tylko wyzdrowiejemy...Pozdrawiam - Alex
            • Gość: Vase Re: Multibabykino :) było.......- to my też idziemy za tydzień IP: *.* 06.12.02, 22:19
              O rany!! Juz chce byc w Krakowie!! :p
    • Gość: ulcik Re: Multibabykino :) będzie juto ............ IP: *.* 10.12.02, 07:20
      Kto idzie ???Ja TAK - a łatwo mnie rozpoznać bo będę z dwójką bąbli :)do jutro ulcik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka