IP: *.* 16.01.03, 22:35
Gdzie w Krakowie można tanio kupic wszystko dla dzidziusia?Iwona i 32 tyg.synek
Obserwuj wątek
    • Gość: Urszula Re: zakupy IP: *.* 16.01.03, 23:49
      Tanio jest np. w Baby Trade (Ul. Centralna i inne; pełno ich ulotek przy gabinetach ginekologicznych)ale ubranka mają marne inne tzw. akcesoria w normie ale mały wybór. Ja, teraz najchętniej jeżdże na Hutę na al. Róż. Taki spory sklep w ciągu innych z charakterystycznymi czerwonymi kratami w oknach. Mają wszystko, w dobrej jakości i duży wybór. Robię tam zakupy dla wszyskich moich dzieci od ponad roku i jeszcze nie zmieniłam zdania. Pozdrawaim Ula
      • Gość: iberia Re: zakupy IP: *.* 17.01.03, 11:44
        a ja polecam Entliczka_petliczka na Kurdwanowie ul.wyslouchow 22 albo na UL.Wyki 5 bodajze,ten sam sklep.swietne rzeczy a cenowo nie najdrozej za to super jakosc i duzy wybor wszystkiego nie tylko ciuszkow.pozdrawiamiza
    • Gość: Ika Re: zakupy IP: *.* 17.01.03, 11:59
      Polecam hurtownię przy ul. Św. Kingi. Ceny znośne. Kiedyś było tak, że przy zakupach powyżej 200 złotych udzielano rabatu. Nie wiem, czy to nadal funkcjonuje, ale warto sprawdzić :) Wybór może nie jest oszałamiający, ale dość dobry, by coś znaleźć. Przynajmniej najważniejsze rzeczy. Drobiazgi zawsze można uzupełnić gdzie indziej. Przychylam się też do opinii o sklepie na Alei Róż. Nie pamiętam tylko, jak tam wygląda sprawa cen, bo zakupy tam robiłam tuż przed porodem i byłam mocno zakręcona :))))))Entliczka-Pętliczka polecam zdecydowanie bogatym - wyższe ceny są chyba tylko w Smyku. Chociaż jest tam mnóstwo ładnych rzeczy, niestety, wszędzie widzę tańsze i równie dobre, więc w Entliczku kupuję głównie kaszki i kosmetyki i tez raczej dlatego, że mam blisko. Na pewno nie kupiłabym tam całej wyprawki, chyba że byłabym bardzo bogata. Za to Entliczek ma naprawdę bardzo miłą obsługę :)A jeśli chodzi np. o foteliki samochodowe, to polecam sklep na Królewskiej - ceny chyba porównywalne z innymi, natomiast wybór mi bardzo odpowiadał. Inne rzeczy też mają, ale akurat na inne nie patrzyłam ;):hello:
    • Gość: aronka Re: zakupy IP: *.* 17.01.03, 17:53
      Iwonko, my robimy większość "hurtowych" zakupów w Tesco. Tam jest niedrogo i jakoś tak najprzyjemniej (to również opinia koleżanek z pracy). Jedzonko, Bebilon (zależy, czy używasz) najtańszy spotkałam właśnie tam. Podobnie Pampersy. Jeśli chodzi o sklep na Królewskiej, to raczej nie kupuję tam jedzonka. No, chyba, że sytuacja jest podbramkowa, a mieszkam prawie naprzeciwko. Natomias rzeczy typu body, śpiochy, kaftaniki, bluzeczki są od ok. 10 zł. Reszta droższa. Zwłaszcza buciki, dobre, markowe, ale ceny!... Polecam Ci komisy z ciuszkami. My jeździmy czasem na os. Kombatantów. Komis nazywa się chyba "Okrągły brzuszek i maluszek", czy jakoś tak. Są śliczne, niedrogie ciuchy dia dzieci w różnym wieku. Dużo oryginalnych, niepowtarzalnych. Ostatnio kupiliśmy tam córce prześliczną kurteczkę zimową, prawie nową. Podobny komis jest na Siemiradzkiego (ta sama firma), ale tam dawno nie byłam. Pozdrawiam!
      • Gość: ulcik Re: zakupy IP: *.* 17.01.03, 18:22
        Na zakupy :)1. hurtownia przy tandecie :) - jedna jedyna naprzeciwko wejścia - bardzo miła obsługa, ceny są bardzo ok 2. komisy krakowski ( poszukaj był już wątek o tym - znajdziesz masę adresów) 3. tesco :)nie polecam :1. sw. Kingi - drogo i jak dla mnie nie miła obsługa2. sklep na królewskiej - fakt wybór duży ale obsługa -... udzielne księżne jak dla mnie - a często tam bywam mieszkam prawie na przeciwko :( :)+ drogo !! i to bardzo wg mnie ulcik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka