Gość: iwosz IP: *.* 16.01.03, 22:35 Gdzie w Krakowie można tanio kupic wszystko dla dzidziusia?Iwona i 32 tyg.synek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Urszula Re: zakupy IP: *.* 16.01.03, 23:49 Tanio jest np. w Baby Trade (Ul. Centralna i inne; pełno ich ulotek przy gabinetach ginekologicznych)ale ubranka mają marne inne tzw. akcesoria w normie ale mały wybór. Ja, teraz najchętniej jeżdże na Hutę na al. Róż. Taki spory sklep w ciągu innych z charakterystycznymi czerwonymi kratami w oknach. Mają wszystko, w dobrej jakości i duży wybór. Robię tam zakupy dla wszyskich moich dzieci od ponad roku i jeszcze nie zmieniłam zdania. Pozdrawaim Ula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Re: zakupy IP: *.* 17.01.03, 11:44 a ja polecam Entliczka_petliczka na Kurdwanowie ul.wyslouchow 22 albo na UL.Wyki 5 bodajze,ten sam sklep.swietne rzeczy a cenowo nie najdrozej za to super jakosc i duzy wybor wszystkiego nie tylko ciuszkow.pozdrawiamiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: zakupy IP: *.* 17.01.03, 11:59 Polecam hurtownię przy ul. Św. Kingi. Ceny znośne. Kiedyś było tak, że przy zakupach powyżej 200 złotych udzielano rabatu. Nie wiem, czy to nadal funkcjonuje, ale warto sprawdzić Wybór może nie jest oszałamiający, ale dość dobry, by coś znaleźć. Przynajmniej najważniejsze rzeczy. Drobiazgi zawsze można uzupełnić gdzie indziej. Przychylam się też do opinii o sklepie na Alei Róż. Nie pamiętam tylko, jak tam wygląda sprawa cen, bo zakupy tam robiłam tuż przed porodem i byłam mocno zakręcona Entliczka-Pętliczka polecam zdecydowanie bogatym - wyższe ceny są chyba tylko w Smyku. Chociaż jest tam mnóstwo ładnych rzeczy, niestety, wszędzie widzę tańsze i równie dobre, więc w Entliczku kupuję głównie kaszki i kosmetyki i tez raczej dlatego, że mam blisko. Na pewno nie kupiłabym tam całej wyprawki, chyba że byłabym bardzo bogata. Za to Entliczek ma naprawdę bardzo miłą obsługę A jeśli chodzi np. o foteliki samochodowe, to polecam sklep na Królewskiej - ceny chyba porównywalne z innymi, natomiast wybór mi bardzo odpowiadał. Inne rzeczy też mają, ale akurat na inne nie patrzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aronka Re: zakupy IP: *.* 17.01.03, 17:53 Iwonko, my robimy większość "hurtowych" zakupów w Tesco. Tam jest niedrogo i jakoś tak najprzyjemniej (to również opinia koleżanek z pracy). Jedzonko, Bebilon (zależy, czy używasz) najtańszy spotkałam właśnie tam. Podobnie Pampersy. Jeśli chodzi o sklep na Królewskiej, to raczej nie kupuję tam jedzonka. No, chyba, że sytuacja jest podbramkowa, a mieszkam prawie naprzeciwko. Natomias rzeczy typu body, śpiochy, kaftaniki, bluzeczki są od ok. 10 zł. Reszta droższa. Zwłaszcza buciki, dobre, markowe, ale ceny!... Polecam Ci komisy z ciuszkami. My jeździmy czasem na os. Kombatantów. Komis nazywa się chyba "Okrągły brzuszek i maluszek", czy jakoś tak. Są śliczne, niedrogie ciuchy dia dzieci w różnym wieku. Dużo oryginalnych, niepowtarzalnych. Ostatnio kupiliśmy tam córce prześliczną kurteczkę zimową, prawie nową. Podobny komis jest na Siemiradzkiego (ta sama firma), ale tam dawno nie byłam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: zakupy IP: *.* 17.01.03, 18:22 Na zakupy 1. hurtownia przy tandecie - jedna jedyna naprzeciwko wejścia - bardzo miła obsługa, ceny są bardzo ok 2. komisy krakowski ( poszukaj był już wątek o tym - znajdziesz masę adresów) 3. tesco nie polecam :1. sw. Kingi - drogo i jak dla mnie nie miła obsługa2. sklep na królewskiej - fakt wybór duży ale obsługa -... udzielne księżne jak dla mnie - a często tam bywam mieszkam prawie na przeciwko + drogo !! i to bardzo wg mnie ulcik Odpowiedz Link Zgłoś