Gość: irenapodolak IP: *.* 01.03.03, 22:34 Czesc dziewczyny!Czy chodzicie na spacery do parku jordana??Zawsze było by miło spotkac sie gdzies na alejce.....Irena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulcik Re: Park Jordana IP: *.* 01.03.03, 23:13 Ja mieszkam na tyle niedaleko że z miłą chęcią podpisuję się pod Twoim postem ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaoleńka Re: Park Jordana IP: *.* 02.03.03, 19:36 My też tam bardzo często bywałyśmy, a ostatnio trochę sie w tych spacerach zaniedbujemy...Właśnie w tym Parku zaczęła się nasza bardzo fajna zażyła znajomosć z Adą mamą Vivi, Dorotą mamą Julki i Agnieszką mamą Maxymiliana.Zaczęło sie od spotkań w parku, potem wspólne jeżdżenie na basen, na wycieczki, wakacje, następnie wspólne obchodzenie pierwszych urodzin naszych maluchów. Mamy sie zaprzyjaźniły, a dzieciaki również...Pozdrawiam - Alex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona72 Re: Park Jordana IP: *.* 24.03.03, 08:17 CZEŚĆ mieszkam b.blisko parku ale nie znam zbyt wielu mam więc fajnie byłoby spotkać bratnie dusze.pozdrawiam.iwona mama 2.5letniej antoniny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: Park Jordana IP: *.* 24.03.03, 08:54 Jestem ZA !! to kiedy ??? się umawiamy???ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatakr Re: Park Jordana IP: *.* 24.03.03, 10:15 też chętnie umówimy się w parku jordana w piękny dzionek, miło nam będzie poznać nowe mamy i dzieciaczki.agata i Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKatarynka Re: Park Jordana IP: *.* 24.03.03, 09:40 Ja też jestem za !Poprzedniego lata bardzo dużo czasu spędzaliśmy z Patykiem w Parku Jordana. Młody tam zapoznał się z trawką... Łza mi się w oku zakręciła... MKatarynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: Park Jordana- może wtorek?? IP: *.* 24.03.03, 10:59 Co Wy na to ??Może jutro ten spacerek ???czekam na propozycje ulcikżądna spacerków w pięknym słoneczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka30 Re: Park Jordana- może wtorek?? IP: *.* 24.03.03, 16:37 Ulcik i Inni(e) Jordanowicze to gdzie? Przy karuzelach?Około 12?My będziemy; dwoma wózkami - zielonym z roczną Madzią i granatowym z 2 letnią Julką,do zobaczyska Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKatarynka Re: Park Jordana- może wtorek około południa?? IP: *.* 24.03.03, 17:05 Około południa? - nam pasuje Może koło okrąglaka - przy głównym wejściu od Błoń?Zdaje się, że teraz to się nazywa kawiarnia Jordanka?MKatarynka - już się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMisiek Re: Park Jordana- może wtorek około południa?? IP: *.* 24.03.03, 18:08 Będziemy koło południaTeresa i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aallaa Re: Park Jordana- może wtorek około południa?? IP: *.* 24.03.03, 20:46 My też bardzo chętnie Tylko w końcu gdzie koło wejścia od strony Błoń czy koło karuzeli(jeśli koło karuzeli to gdize one są)?? No i jak coś my możemy się spóźnić więć może jakaś rezerwowa godzina i miejsce np 12.30 ?? NO chyba że Ulcik będzie to poznam po wózeczku i dzieciaczkach (chyba ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszka30 Re: Park Jordana- może wtorek około południa?? IP: *.* 24.03.03, 20:41 "Dojedziemy do wersji" MKatarynki czyli do okrąglaka. Ja mam nadzieję spotkam się wcześniej z Ullą (też pierwzsy raz...) i dotrzemy tam razem,Też się cieszymy bardzoAga z Julką i Madzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irenapodolak Re: Park Jordana- może wtorek około południa?? IP: *.* 24.03.03, 21:46 No ja niestety nie moge jutro...a moze umowimy sie tez w sobote???!!!fajnie by było..Irena Odpowiedz Link Zgłoś