ann32 26.07.06, 20:04 Witajcie dziewczyny. Jeśłi jest na forum ktos z Chorzowa proszę niech się odezwie. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabko Re: Mamy z Chorzowa:-)) 26.07.06, 20:34 Hej, jestem mamą 16 miesięcznej Oliwki. Z jakiej części Chorzowa jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 28.07.06, 22:35 jestem z Chorzowa centrum, lubie spacery np. na różanke a w te upały od rana siedze na kocyku z dzieckiem na plantach w zacienionym miejscu, pozdrawiam mamusie z Chorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
sja75 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 30.07.06, 18:03 kłaniamy sie z Chorzowa razem z prawie 3miesięcznym smokiem Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 do ann32 31.07.06, 22:01 odezwij się na gg, szukam fotelika samochodowego dla Tomka, pomyślałam o twojej małej moze masz do osprzedania? Odpowiedz Link Zgłoś
73malea Re: Mamy z Chorzowa:-)) 23.08.06, 16:51 Małgosia lat 33, mama 8 letniej Igi i miesiecznego Bruno, szukam mam chetnych do wspolnego spacerku i pogadania moj gg:7646864 Odpowiedz Link Zgłoś
miszkolc1 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 21.08.06, 22:32 Witam mamy z Chorzowa.Jestem mama 2 - letniej Agatki.Mieszkam w Batorym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabko Re: Mamy z Chorzowa:-)) 22.08.06, 11:20 hej ja jestem mamą 18 miesięcznej Oliwki i jak już wcześniej pisałam, za kilka tygodni przenosimy się właśnie do Batorego na Stare Osiedle. Szukam informacji na temat tej dzielnicy, tz jak się mieszka, czy są place zabaw, gdzie jest fajne przedszkole itp jeśli chciałabyś popisać zapraszam na priv albo napisz tu: sabko@go2.pl Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
73malea Re: Mamy z Chorzowa:-)) 23.08.06, 16:53 hej, jestm z centrum, kidys miszkalam w batorym, moja corka chodzila do przedszkola integracyjnego - bardzo dobre przedszkole,jelsi chcsz pogadac to zapraszam na gg 7646864 Odpowiedz Link Zgłoś
aga.emi Re: Mamy z Chorzowa:-)) 19.09.06, 16:30 Hej! Mieszkam w Chorzowie Batorym. Czy mogę prosić o namiar na przedszkole integracyjne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ann32 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 23.08.06, 12:56 Witajcie Bardzo się cieszę, że jesteście. Dzisiaj wróciłam z wakacji. Może zorganizujemy wspólne spotkanie? Moje gg8569205. Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Mam wielką nadzieję, że nawiążemy kontakt. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 witaj Aniiu zapraszam na spektakl do Parku Kulury 23.08.06, 14:16 Przesyłam tekst zaproszenia od kumpla. Ma ochote na ten spektakl iść ale co z małym? chyba w gre wchodzi babcia Mam takie zaproszenie dla was, oczywiście dla wszystkich waszych znajomych - gdybyście tylko chcieli obejrzeć taki spektakl ewangelizacyjny - Bramy Nieba Płomienie Piekła - to będzie on w najbliższy weekend w Wiosce Rybackiej w Parku Chorzowskim - sobota i niedziela 26-27.VIII godz 19:30. Wstęp wolny. Będę brał w nim udział, nie pamiętam czy wspominałem ci wcześniej o tym spektaklu, był już kilka razy wystawiany. Spektakl jest mocny w wrażenia dlatego chyba lepiej nie zabierać bardzo małych dzieci, wiesz tam właściwie wszysscy umierają w kilkunastu różnych scenkach no i potem stają w takim przedsionku nieba albo i piekła no i w zależności od tego czy za życia przyjęli Jezusa to idą do nieba a jeśli nie to do piekła. Jest muzyka, światło, dym , projekcje wideo, kostiumy. Całość robi wrażenie, myślę że warto np zabrać ze sobą znajomych do których taka forma przekazu ewangelii trafi lepiej , bo np inne zupełnie nie trafiają. To taka nowoczesna sztuka. ps. a co do spotkania w Chorzowie to jestem za! Zapraszam serdecznie i proszę o modlitwę o pogodę, to jeden z warunków powodzenia całej akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ann32 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 23.08.06, 20:17 Serdecznie dziękuję za zaproszenie, ale niestety nie mam z kim zostawić Agnieszki. Ale może na spacerek po Parku Kultury możemy się umówić? Miłego wieczoru i uśmiechu dla Wszystkich. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ulka271 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 29.08.06, 14:15 Witam jestem mama 3dzieciaczków Dawida lat6,Tomasza lat3 i Paulinki 6,5miesiaca mieszkam niedaleko minimala pogadam z mamusiamy ktore tez maja trójke dzieci pozdrawiam wszystkie mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 29.08.06, 20:43 ulka to blisko mnie mieszkasz ja troche wyżej ale lubie chodzic na skałke masz gg? wlasnie jutro ide tam po pieluchy haapy ciekawe czy sa tam duze paczki pozdrowionka dla gromadki Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 29.08.06, 20:45 ulka a zaglądasz na te forum rodziny wielodzietne tam znajdziesz fajne mamy trójeczek forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16714 Odpowiedz Link Zgłoś
ulka271 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 30.08.06, 16:46 kropka zagladam na forum rodzin wielodzietnych,dokladnie to mieszkam na wandy a ty?mam gg7738813ja jestem jak cos to do 14pozniej komp oblega maz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 30.08.06, 21:04 a to do skałki jeszcze troche trzeba sie nadreptac na wandy był kiedyś taki domek stary jednorodzinny z którego macocha mojego taty sprzedawała słonecznik z okna pamiętasz może? ten domek stał prostopadle do blok na Reymonta teraz jade w odwiedziny do rodzinki męża jak wróce to moze wybierzemy sie na spacer? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ann32 Spotkanie 02.09.06, 14:38 A może uda nam się spotkać (póki jeszcze pogoda dopisuje) i założyć Klub Chorzowskich Mamuś)? Serdecznie pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
beatamin Re: Mamy z Chorzowa:-)) 03.09.06, 21:56 Witam, mieszkam w centrum Chorzowa, naprzeciw Pałacu Ślubów i jestem mamą ponad 3-miesięcznego Szymka. Pozdrawiam chorzowskie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 może jutro wtorek 5.09. o 11:00 obok Żyrafy? 04.09.06, 10:41 jesli miałaby któras mama ochote to ja i koleżanka Sylwia tam bede jesli nie bedzie padac, chce tez pość na tą akcje z Pampersa ,,wiat widziany oczami dziecka" która jest w Parku od 11;00 do 17:00 (bedzie widoczny duzy obiekt) pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mika.j Chorzów :) 06.09.06, 21:47 Dziewczyny jak sie mieszka w Chorzowie??? Ja od urodzenia mieszkam w Katowicach a od października przyjdzie mi mieszkać w Chorzowie (ul.KOnopnickiej). Napiszcie. Jestem mamą 2 dziewczynek Majeczki 2 lata i 8 miesięcy i Dominiki 9 miesięcy.Pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociechy Przyszła Chorzowianka MOnika Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: Chorzów :) 07.09.06, 20:44 Czesc Moniko, mnie się mieszka całkiem dobrze w Chorzowie i prawie wszedzie chodzę pieszszo. Masz blisko szkołe podstawową 29, potem liceum katolickie po drugiej stronie tez fajnie. Jest zabytkowy kościółek ś, Wawrzyńca w środku pięknie pachnie tak ,,zabytkowo" od kosciólka w góre jest Piramida dyskoteka techno, danc. I obok zaczyna się ścieżka do parku na redenie w końcu scieżke wyremontowali i jest nowy plac zabaw stamtąd jest tylne po drugiej stronie parku wejscie do skansenu i zaczyna sie park kultury i blisko jest do Cerffura. Wokół jednym słowem dużo zieleni spokojne uliczki do spacerów. Jest tez blisko Kaufland. No i Teatr Rozrywki właśnie mam ochote isc z małym na spektakl Stuku Puku wszystko jest muzyką 13 wrzesniaw środe o 10:00 moze ty też/ albo któraś mama? dajcie znac pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: Chorzów :) 13.09.06, 22:42 niestety spektakl Stuku-Puku wszystko jest muzyka jest dla dzieci w wieku przedszkolnym preferowany, dorosły 20 zł dziecko 10 zł pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mardi Re: Chorzów :) 18.10.06, 21:41 Hej dziewczyny, bywacie tu jeszcze? Bo ja juz myslalam ze na zadnym forum nikogo z chorzowa nie ma Pozdrawiam mamy z chorzowa! Magda - mama za miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: Chorzów :) 20.10.06, 00:46 a no jestesmy, czesc , powodzenia i pomyślnego rozwiązania życze Odpowiedz Link Zgłoś
mardi Re: Chorzów :) 20.10.06, 23:13 A to sie ciesze ze ktos z chorzowa tez tu bywa Pozdrawiam i mam nadzieje szybko dolaczyc do grona chorzowskich mam Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: Chorzów :) 22.10.06, 00:41 udało mi się spotkać z Ulą (ulka271) na krótko, jej trójeczka jest słodka, ogarnąć taką gromadkę to jest sukces, gratuluje, wszystko sopiero przedemną, no i dzisiaj zaliczyłam w ten słoneczny deszcz plac zabaw obok pałacu ślubów jest tam nowa karuzela, taka dla sarszych bo mój mały jak siedział to ledwo dosięgnął tego kółka w środku ale frajde miał wilką! Odpowiedz Link Zgłoś
rylka Re: Chorzów :) 16.12.06, 14:52 Hej dziewczyny! Hej Mika! Ja takze mieszkam w Chorzowie i tez na ulicy Konopnickiej. Nasza ulica to bardzo spokojny rejon. Atrakcyjna okolica. Jest gdzie chodzić ze szkrabami. Pozdrawiam serdecznie i może uda nam się kiedyś spotkać na wspólnym spacerze? Pozdrawiam, Aneta. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 19.09.06, 22:23 Czesc Aga znalazłam Przedszkole Integracyjne nr 16 41-506 Brzozowa 9 246-30-38 pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
matubi warsztaty twórcze 24.09.06, 22:06 Polecam warsztaty twórcze dla dziecka MDK "Koszutka" Katowice Grażyńskiego 47 spotkanie org. 29.09 0 18.15. Warsztaty są rewelacyjne dla dziecka dziecko maluje, rysuje, gra tańczy. warsztaty są tak skonstruowane że uczą dzieci komunikacji, myślenia twórczego itp. Prowadzi je pedagog, arteterapeuta. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka271 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 01.01.07, 18:43 Witam chcialałbym wszystkim wam złożyć noworoczne życzenia aby ten 2007 był lepszy od poprzedniego aby speły się wam marzenia i aby dzieciaczki rosły zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 02.01.07, 23:27 dzieki ulka i nawzajem oj mój potrzebuje teraz duzo zdrowia walczymyz z zapaleniem oskrzeli, pozdrawiam twoje dzieciaczk, musimy sie kiedys spotkac na skauce jak bedzie snieg i zrobimy dzieciom kulig Odpowiedz Link Zgłoś
ann32 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 30.03.07, 18:49 Podwyższam wątek przesyłając serdecznie pozdrowienia wszystkim chorzowskim Mamusiom. Piszcie co u Was słychać? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 ja jestem chętna na spacerek 06.04.07, 22:29 napisz na maila kiedy bo mi najbardziej odpowiada Różanka Odpowiedz Link Zgłoś
claudynkaa Re: Żłobek w Chorzowie 02.04.07, 13:10 Ja co prawda nie jestem z Chorzowa, ale w Chorzowie pracuję. Mam do was pytanie - czy któraś z was może mi udzielić informacji o żłobku w Chorzowie? Od września chciałabym zapisać roczne dziecko do tego żłobka. Dlatego mam pytanie czy takie małe dzieci tam przyjmują i kiedy trzeba sobie zarezerwować miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamk79 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 06.04.07, 10:05 Hej dziewczyny!Nie macie odsprzedać taniego używanego łóżeczka??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulka271 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 10.04.07, 19:10 Witam i pozdrawiam serdecznie u mnie bez wiekszych zmian mala rosnie i daje popalic bracia od grudnia co 2 miesiace mala choruje na zapalenie ucha akurat znow jest dostaje zastrzyki tak mi jej szkoda mam nadzieje ze to jej ostatnie zapalenie uszka narazie papa Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 do ulki 12.04.07, 12:52 życze zdrówka dla twojej małej, powstało nowe forum rodzin wielodzietnych zaglądam tam sobie i jest super, może tobie też się spodoba? wielodzietni.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
ulka271 Re: do ulki 16.04.07, 18:17 dzieki serdeczne zadko zagladam teraz cieplutko jest to napodworku siedzimy jeszcze dostala antybiotyk mysle ze bedzie dobrze pa Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 a może spotkamy sie na aerobiku? 17.04.07, 15:21 Chodzę w pn o 20.15 się zaczyna a Klubie chorzowskiej Spółdzielni Mieszkaniowej koszt tylko 4 złote. Na sali ćwiczy sie bez butów jest drewniany parkiet, ja uważam to jako zalete wygodnie mi. Prowadząca Pani Basia nie ma mikrofonu wiec nie zostaje mi wgłowie raz dwa trzy cztery i jeszcze raz i każdy robi ćwiczenia w swoim rytmie Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi_77 a może jakaś mama spaceruje po Parku Róż ??? 24.04.07, 18:23 niedawno urodziłam córeczkę i sporo czasu będę spędzać w tym Parku - może ktoś szuka towarzystwa na spacerki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 Re: a może jakaś mama spaceruje po Parku Róż ??? 24.04.07, 20:28 gratuluję córeczki kiwi ciesz się swoim szczęściem. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi_77 Re: a może jakaś mama spaceruje po Parku Róż ??? 28.04.07, 19:45 dziękuję cieszę się bardzo, bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
annags Park Róż lub Chorzów Batory-spacerki 24.09.07, 12:47 Chetnie spotkam się z mamuskami spacerującymi po Parku Róż lub Batorym, mieszkam na Armii Krajowej, ale jezdzimy autkiem do parku. Moja córcia ma skończone 7 miesięcy, spcerujemy do południa, jak jest ładnie to po 16 również. Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: Park Róż lub Chorzów Batory-spacerki 25.09.07, 11:08 My spacerujemy od ok 14:30 do 16:00 - 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
annags Re: Park Róż lub Chorzów Batory-spacerki 25.09.07, 22:42 Chetnie się dołącze. Jesli zauwazysz mamę z czerwono-czrną spacerówką to odezwij się. Ja długie włosy w kucyku, okulary. Anna Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: Mamy z Chorzowa:-)) 06.05.07, 20:05 Czesc jestem mamą 4 miesięcznego Szymeczka. Często chodzę na spacerki do Parku Róż. Może ktoś ma ochotę dołączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi_77 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 07.05.07, 21:47 no wreszcie ktoś się odezwał jestem chętna ! jestem tam prawie codziennie w których godzinach tam jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: Mamy z Chorzowa:-)) 08.05.07, 11:56 Zwykle ok 13, 14, 15 spacerujemy po parku - oczywiście jak nie pada Moze sie iedyś spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi_77 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 08.05.07, 16:16 z chęcią się spotkam podam Ci mój rysopis i opis mojego czterokołowca na prywatny - Ty też mi poślij swój to gdzieś się tam wypatrzymy, w końcu ten Park nie jest duży z dziećmi trudno się umówić na godziny więc chyba tak będzie najlepiej - moja mała ma dopiero miesiąc i ciągle zmienia swój rytm dnia z tego powodu jesteśmy czasami w Parku między 11 a 13 a potem jeszcze między 14 a 16 choć zdarza się, że i między 12 a 15 to od niej zależy ale jak widać po godzinach na pewno jakieś nam się nałożą i się spotkamy to już Ci piszę maila Odpowiedz Link Zgłoś
kropka415 komis dziecięcy na ul. Chałupki 29.10.07, 21:43 w bloku, (okolice szkoły nr 13 na ul. Styczyńskiego)Pani przyjmuje ciuchy, wózki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia-1 Re: Mamy z Chorzowa:-)) 31.10.07, 19:39 czesc ja jestem ze świetochłowic czy moze być pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bede70 Hej 08.11.07, 13:33 Witam wszystkich,mieszkam na ul.gwareckiej i jestem mamą Paulinki urodzonej 31.01.2005 r. mam pytanie-czy macie jakieś informacje na temat Chorzowskiego Centrum Pediatrii.niestety, w listopadzie idziemy z Paulinka do tego szpitala na badania,na odział neurologiczny. pozdrawiam,bożena i paulinka Odpowiedz Link Zgłoś
asik1d Re: Mamy z Chorzowa:-)) 01.03.08, 18:17 Jestem mamą z Chorzowa, mam syna 4 letniego.Chętnie poklikam z innymi mamusiami, a także sie spotkam.Pozdrawiam.Moj nr.gg-3854454 Odpowiedz Link Zgłoś