sweetann5 15.02.07, 15:03 Szukam dobrego przedszkola w okolicach Woli Duchackiej lub Kurdwanowa, znalazłam przedszkole na Bujaka i na Przykopy, zastanawiam sie które lepsze albo czy wogóle są dobre ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: przedszkole Kurdwanów lub Wola Duchacka 15.02.07, 18:36 Cześć, 1,5 roku temu mój Kuba dostał się na Przykopy ale zrezygnowałam, bo wpisano mi 4 latka do grupy 3latków. Przedszkole bardzo chwalone, ciężko sie dostać. W środku tak jak w starym domu ale zabawki ok. Panie, nie wiem, bo my byliśmy tylko kilka dni na zajęciach adaptacyjnych. Zaletą dla mnie był piękny duzy ogród i cisza. na Woli czyli Sanocka? Znałam jedną z nauczycielek, spotykałyśmy się na spacerach. Przedszkole oczywiście chwaliła. Nie sprawdziliśmy, bo ogród bez grama cienia więc w lecie niefajnie. Ale słyszałam,że w przedszkolu jest ok. Nie wiem czy w czymś pomogłam ale tyle wiem Iza Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: przedszkole Kurdwanów lub Wola Duchacka 15.02.07, 19:47 Mój synek drugi rok chodzi do przedszkola na Bujaka i myslę że oboje jesteśmy zadowoleni , ja z opieki, a synek, chyba ze wszystkiego, chętnie chodzi, niechętnie wychodzi, to też o czymś świadczy. Napisz dokładniej co chciałabyś wiedzieć to postaram się odpowiedzieć . Odpowiedz Link Zgłoś
iberka To ja jeszcze dodam .... 22.02.07, 19:02 ...że odradzam"krasnoludki" w całej rozciągłości. Pisałam już kiedyś , na pewno wyszkiwarka pomoże iza Odpowiedz Link Zgłoś
cirrii Re: przedszkole Kurdwanów lub Wola Duchacka 16.02.07, 22:33 ja polecam przedszkole 51 z ul. Estonskiej. Stary budynek (dworek) ale remontowany, otoczony pieknym ogrodem z mnostwem drzew, daleko od ruchu ulicznego. Urokliwie i kameralnie, bo sa tylko 4 grupy dzieci, swietna kadra (nieskromnie powiem, bo sama do niej naleze!!)Rodzinnie, cieplo ale na wysokim poziomie edukacyjnym. Nauczycielki sa otwarte na propozycje rodzicow w sprawie zajęc dodatkowych, liczne spotkania ze specjalistami (pedagog, terapeuta, logopeda)polecam, anajlepiej przyjsc pod przedszkole i porozmawiac z wychodzacymi rodzicami, ale wez pod uwage ze co czlowiek to opinia, to co jednemu pasuje drugiego razi......pozdrawiam ja 9 Odpowiedz Link Zgłoś
igakinga Kurdwanow- Bujaka- filia 19.02.07, 21:51 Corka chodzi do filii na Bujaka. Ma 3,5 r. pod wzgledem ksztalceniowym jest w porzadku, opieka tez. Dziecko czuje sie tam super. natomiast ja mam zasadniczo jeden problem i jesli kiedys bedzie jakas ankieta lub mozliwosc wypowiedzenia swoich "za" i "przeciw" to sie brzydko mowiac przejade po jednym: za skandal uwazam to, ze od jesieni przez zime doslownie na palcach jednej reki policzyc mozna dni, kiedy dzieci byly na jakims spacerze, paniom zawsze pogoda nie pasuje. A w przedszkolu temperatura nawet w szatni chyba ze 25 stopni- duchota i upal - dzieci wiecznie zapocone i zakatarzone. uwazam, ze to niedopuszczalne. wygodnictwo i lenistwo pan nauczycielek. ogolnie polecam, jesli to o czym piszesz Ci specjalnie nie przeszkadza. Pzdr, Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinik Re: przedszkole Kurdwanów lub Wola Duchacka 22.02.07, 10:15 Polecam na estońskiej... co prawda moje tam nie chodziło ale koleżnek i bbbaaaarrrdzo chwaliły. Nie dość że Panie się starają to i zabawy , gry i często na polu. Jak dziecko ma problemy to od razu zgłaszają rodzicom ,a ich sugestię ( rodziców ) są zawsze brane pod uwagę. Balbinik Odpowiedz Link Zgłoś
balbinik Re: przedszkole Przykopy 22.02.07, 10:17 Dość rozreklamowane. Ale są małe sale i dziecko się nie wyszaleje jak jest brzydko na polu. Nauka jest świetna, dzieci w pierwszej klasie nie mają kłopotów. Organizują zielone przedszkole w 5-6 latkach. Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: przedszkole Przykopy 22.02.07, 10:39 mój chodzi do przedszkola Smerfy , uczucia mam mieszane ale mam najbliżej Odpowiedz Link Zgłoś
sweetann5 Re: wielkie dzięki 22.02.07, 13:04 Dziękuję za wszystkie sugestie; zdecydowanie łatwiej będzie mi wybierać kiedy znam Wasze opinie! Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
edytafg1 do bsl 23.02.07, 12:47 czemu masz mieszane uczucia? Moj pojdzie wlasnie od 1 marca do smerfow...- napisz prosze wiecje szczegolow.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia0803 Re: przedszkole Kurdwanów lub Wola Duchacka 06.07.16, 15:38 Witam. Przedszkole prywatne LENKOWO w Wrząsowicach zapraszana na turnusy wakacyjne. Jesteśmy czynni cały rok ! Mamy własną kuchnię duży ogród, codzienny angieslki, zajęcia tematyczne, zajęcia z Nativem. Polecam ! www.lenkowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś