weronka77 20.02.07, 16:04 Żyje.i jeden i drugi-ojciec i syn.Byłam w ubiegłą sobote to wiem To tak na wypadek gdyby znowu któs chciał zacytowac chore plotki o smierci któregokolwiek z nich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bomba001 Re: Spodaryk 20.02.07, 21:47 tak, starszy Pan po wylewie, ponoć już pacjentów nie przyjmuje, przejął syn. ale go widziałam w prokocimiu, ma się chyba oki. życze mu dużo zdrówka)) Odpowiedz Link Zgłoś
uffa1 Re: Spodaryk 20.02.07, 22:46 To bardzo sie ciesze ze z Nim wszystko w porzadku . Jest ogromnie sympatyczny, a kazda jego diagnoza trafiona w 100%. Co do przyjmowania i nieprzyjmowania... Nie mialam nigdy zadnych z tym problemow, zawsze gdy musze skorzystac z porady lekarza (zazwyczaj jest to weekend i moja przychodnia nieczynna) dzwonie do Spodaryka. Przyjmuje mnie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek0303 Re: Spodaryk 21.02.07, 09:25 Mogłabym prosić o numer tel do dr Mikołaja Spodaryka? Mam jeden numer, ale odbiera jakaś kobieta i mówi, że dr nowych pacjentów nie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: Spodaryk 21.02.07, 15:01 ta kobieta to żona,faktycznie jesli nie masz tam założonej karty to szanse są marne ale mnie sie udało tylko trzeba było umiejętnie pokierować rozmową. Odpowiedz Link Zgłoś