Dodaj do ulubionych

Poszukiwana opiekunka

IP: *.* 13.11.02, 14:23
Poszukuję opiekunki na os. Zacisze (opieka w domu). Chłopiec 6 mies. od stycznia. Jeśli macie jakieś wiadomości w tym temacie, to przoszę o kontakt.Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia29 Re: Poszukiwana opiekunka IP: *.* 12.12.02, 15:56
      Zauważyłam że sprzeczki i plany spotkań są domeną tego forum. Dlaczego nikt nie odpowiada jak wywiązuje się kwestja - problem? To pewnie i tak retoryczne pytanie...Miłego dnia.
      • Gość: lea Re: Poszukiwana opiekunka - troche inne pytanie IP: *.* 12.12.02, 18:05
        hej Gosiu :)nie bardzo wiem, o co pytasz... o sprzeczki ? zawsze były, i będą na każdym forum, bo co człowiech to inna opinia... ;)a jeżeli chodzi o spotkanie e-mam z Lubuskego - to chyba dobrze ,że chcemy się poznać :) tak uważam, no, a że nam narazie nie wychodzi.. trudno - ja jestem optymistką w takich sprawach i wierzę ,że nam się uda :)pozdrawiam ciebie Gosiu serdecznie -lea
        • Gość: gosia29 Re: Poszukiwana opiekunka - troche inne pytanie IP: *.* 13.12.02, 08:42
          Owszem forum jest po to żeby się wypowiedzieć. Chodziło mi o to, że królują dwa tematy "jak się rodzi" i "spotkajmy się". I niestety tylko one wzbudzają wiele entuzjazmu, a szkoda. Co do spotkania, to może się i uda chociaż nie wierzę w powodzenie, bo chyba jednak ludzie rozmawiaja przez internet pragnac zachować anonimowość - takie jest moje zdanie. Mimo że mam odmienne odczucia co do tego typu spotkań życzę żeby cel został osiągnięty i spotkanie doszło do skutku ;-) Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: lea Re: Poszukiwana opiekunka - troche inne pytanie IP: *.* 13.12.02, 17:11
            A dziekuję Gosiu :)Powiem Ci ,ze spotkala juz parę dziwczyn z forum w realu i radości nie było końca :hap:z Lubuskiego osobiście poznałam : Hage i iKasięa z poza : Bajbusa, Zilkę , Berka, patsi, Ewis, Hansa Klosa, Agnieszkę LO, Madzię 23, dalię, kww, Beatę6... mam nadzieję ,ze o nikim nie zapomniałam ;) tak więc jak widzisz - wiele dziewczyn pragnie sie poznac nie tylko wirtualnie :)Gosieńko... fajnie, że piszesz ;)papa pozdrawiam - lea
          • Gość: Bromba Re: Poszukiwana opiekunka - troche inne pytanie IP: *.* 14.12.02, 10:50
            gosia29 napisała/ł:> Owszem forum jest po to żeby się wypowiedzieć. Chodziło mi o to, że królują dwa tematy "jak się rodzi" i "spotkajmy się". I niestety tylko one wzbudzają wiele entuzjazmu, a szkoda. Dlaczego zaraz szkoda? Nie rozumiem dlaczego temat "spotkajmy sie" wzbudza Twoja niechec... Przeciez nie ma przymusu spotkan - jak Ci nie odpowiada taka forma kontaktu, to na spotkanie nie przychodzisz i tyle. ;) Inna sprawa to ta, ze faktycznie mozna bylo temat utrzymac w jednym watku a nie w kilku.Na podfurum "Lubuskie" jest w chwili obecnej 46 watkow z czego najwyzej trzy mozna podciagnac (i to ciagnac na sile) pod temat "jak sie rodzi", wiec nie jest to az tak bardzo krolujacy temat. Przejrzalam cale "Lubuskie" i znalazlam tam cale mnostwo tematow, poczawszy od nauki czytania czy jezykow, poprzez tematy dotyczace basenu az po neurologa, pediatre, przedszkole czy czytanie... Nie wypowiedzialas sie na zadnym z tych watkow... Z Twego postu zieje pretensja do nas forumowiczek, ze temat "Poszukiwana opiekunka" nie zdobyl aplauzu. :sarcastic: Moze sie myle, ale wlasnie tak zabrzmial Twoj post. Ja troche przwrotnie odwroce problem: dlaczego zatem nie odpowiedzialas Tysce na pytanie o endokrynologa? dlaczego nie odpowiedzialas na pytanie o pediatre? dlaczego nie odpowiedzialas na pytanie o przedszkolu? :what: No to z tego prawdopodobnie powodu rozniez Twoje pytanie pozostalo bez odpowiedzi... Ja po prostu nie znam nikogo, kto chcialby pilnowac dziecka, wiec sie na tym watku nie wypowiadalam - stad moje milczenie. Przepraszam, ze nikogo takiego nie znam... ;)Zacznij nowy watek, na jakis niezwykle ciekawy temat - z checia sie wypowiem :sol: , ale naprawde nie chce mi sie logowac na forum po to, zeby moc napisac "niestety nie wiem" albo "mnie to nie interesuje" albo "mnie to nie dotyczy" i tylko po to zeby robic na forum sztuczny ruch. Pozrawiam serdecznie zyczac wszystkim Lubuskim Forumowiczkom Wesolych Swiat, :bic:Bromba :hello:PS gosiu29 wciaz czekam na link ;)
      • Gość: Raczek74 Re: Poszukiwana opiekunka-trochę inne pytanie IP: *.* 13.12.02, 21:29
        Podziwiam Cię, Leo za ten optymizm.Jak mi go brakuje,Boże,Boże...
        • Gość: lea Re: Poszukiwana opiekunka-trochę inne pytanie IP: *.* 13.12.02, 23:08
          eeee no coś Ty Raczku kochany ;)Ja wcale nie jestem taką optymistką :lol: ja tylko staram sie nią być, i szukam we wszystkim dobra i sensu... zawsze.Nawet w bólu - bo potem umiem się cieszyć - kiedy ból mija.I staram się wierzyć w ludzi, ufać im - bo, chcę aby można było im ufać.Hej - Raczku uśmiechnij się :Dściskam Cię mocno ( bo tego Ci chyba troszeńkę trzeba ;) )lea
    • Gość: gosia29 Opiekunka sie znalazła ;-) IP: *.* 16.12.02, 13:41
      Dziękuję za zainteresowanie tematem i za wszelkie dobre chęci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka