Dodaj do ulubionych

Becikowe- Kraków

22.02.07, 11:21
Dziewczyny które nie wiedzą to informuje że prezydent dodał nam trzeci tysiąc.wiem że dużo osób o tym nie wie.macie rok od urodzenia na te pieniążki żeby jeszcze złożyć tym którzy już wzięli podwójne, mogą jeszcze złożyć na Stachiewicza.warunkiem jest meldunek jednego z rodziców od conajmniej roku w krakowie.wiem bo sama wzięłam
Obserwuj wątek
    • maniaska Re: Becikowe- Kraków 22.02.07, 14:14
      a moglabys napisac cos dokladniej, czy trzeba spełniac jakies warunki
      dochodowe? masz jakiegoś linka, szukam i nic. Wszedzie pisza o 2 becikowych a
      nie trzech...
      • aga330 Re: Becikowe- Kraków 22.02.07, 14:22
        Tak. Dostajesz 1tys za urodzenie dziecka drugi tysiąc jeżeli jesteś ty albo mąż zameldowany w krakowie od roku też 1 tys i świadczenie rodzinne jeżeli wasze dochody nie przekraczają 504zł na osobę jeżeli tak masz to dostaniesz na konto 3000zł.zadzwoń na Stachiewicza ale zadzwoń na info do telekomunikacji o telefon do urzędu miasta krakowa na ul Stachiewicza
        • aga330 Re: Becikowe- Kraków 22.02.07, 14:31
          Telefon,126165023
          • asiakal Re: Becikowe- Kraków 22.02.07, 15:34
            Ja wzięłam dwa ale o trzecim nie słyszałam. To czym się różni "drugie - tzw.
            gminne" od "trzeciego"?
            • aga330 Re: Becikowe- Kraków 22.02.07, 16:13
              Becikowe jest jedno dla wszystkich.potem można dostać jeszcze 1 tysiąc jako świadczenie rodzinne jeżeli dochody nie przekraczają 504 zł na osobę. Oraz w krakowie rodzic zameldowany od roku może dostać jeszcze jeden tysiąc.w sumie trzy tysiące.moje koleżanki też brały po 2 tysiące czyli od państwa i od prezydenta potem pojechały po trzeci tysiąc bo miały niskie dochody.mimo że po czasie to dostały
            • aga330 Re: Becikowe- Kraków 22.02.07, 16:15
              Wnioski wypełniaćie w sumie trzy.biały i biały z paskiem czarnym oraz niebieski duży formularz.
              • marmalada Re: Becikowe- Kraków 23.02.07, 12:45
                tak, ale trzeba byc zameldowanym dokladnie w krakowie. jesli ktos mieszka w
                przykrakowskiej wiosce to wyplata tego 3 tysiaca zalezy od tego czy gmina ma na
                to budzet. ja mam pecha bo moja gmina nie pomyslala o mamusiach i nie ma na to
                forsy. przynajmniej tak bylo jak sie o to pytalam - we wrzesniu.
                chyba ze cos sie zmienilo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka