kurczaczek0303 14.03.07, 08:55 Witam, czy możecie coś napisać o dr Ewie Kostyk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agak14 Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 14:54 Witaj. Ja chodziłam ze swoim synkiem do niej ale mam mieszane uczucia. Leci na kasę - takie jest moje wrażeie. Poza tym wycofała mojejmu dziecku witaminę D3 i przez to ma zdeformamowane żeberka i zaczynał mieć krzywice. Wysyłałła nas do innych lekarzy (chyba swoich znajomych),, płaciliśmy słone pieiądze a dziecku nic nie było. Nie uważam jej za dobrego pediatrę, ale to jest moje zdanie. Ja zmieiłam lekarza, bo dr Kostyk przestałam ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
magaol Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 17:12 To u nich chyba rodzinne...ja mialam doczynienia z jej mezem.Tylko pieniadze mialy znaczenie.Kiedys przyjmowali na Starowislnej i ile razy bylam tyle razy ona akurat tez przyjmowala malych pacjentow.Jakos tlumow nie bylo,wrecz pustki... Ona jest swietna jako genetyk (pracuje w nstytucie Pediatrii), ale pediatra to chyba nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflanka Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 18:26 mialam z nia do czynienie ale tylko w poradni genetycznej, moze jest fachowcem, ale tez zarozumiala i nieprzyjemna baba... Odpowiedz Link Zgłoś
pmierzow Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 17:48 Ja nie znam, ale znajoma chodzi do niej z dzieckiem - jest zadowolona, choc pani doktor podobno nieco nadmiernie "lubi" antybiotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi65 Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 20:47 A ile bierze ta pani za wizytę? i czy jeździ do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
agak14 Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 20:50 O przyjeździe do domu możesz tylko pomarzyć. Pół roku temu brała 80 zł za wizytę. Czy to się zmieinło -nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś