Dodaj do ulubionych

dr Ewa Kostyk

14.03.07, 08:55
Witam, czy możecie coś napisać o dr Ewie Kostyk?
Obserwuj wątek
    • agak14 Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 14:54
      Witaj.
      Ja chodziłam ze swoim synkiem do niej ale mam mieszane uczucia. Leci na kasę -
      takie jest moje wrażeie. Poza tym wycofała mojejmu dziecku witaminę D3 i przez
      to ma zdeformamowane żeberka i zaczynał mieć krzywice. Wysyłałła nas do innych
      lekarzy (chyba swoich znajomych),, płaciliśmy słone pieiądze a dziecku nic nie
      było. Nie uważam jej za dobrego pediatrę, ale to jest moje zdanie. Ja zmieiłam
      lekarza, bo dr Kostyk przestałam ufać.
      • magaol Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 17:12
        To u nich chyba rodzinne...ja mialam doczynienia z jej mezem.Tylko pieniadze
        mialy znaczenie.Kiedys przyjmowali na Starowislnej i ile razy bylam tyle razy
        ona akurat tez przyjmowala malych pacjentow.Jakos tlumow nie bylo,wrecz pustki...
        Ona jest swietna jako genetyk (pracuje w nstytucie Pediatrii), ale pediatra to
        chyba nie bardzo.
        • kartoflanka Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 18:26
          mialam z nia do czynienie ale tylko w poradni genetycznej, moze jest fachowcem,
          ale tez zarozumiala i nieprzyjemna baba...
    • pmierzow Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 17:48
      Ja nie znam, ale znajoma chodzi do niej z dzieckiem - jest zadowolona, choc
      pani doktor podobno nieco nadmiernie "lubi" antybiotyki.
      • pipi65 Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 20:47
        A ile bierze ta pani za wizytę? i czy jeździ do domu?
        • agak14 Re: dr Ewa Kostyk 14.03.07, 20:50
          O przyjeździe do domu możesz tylko pomarzyć. Pół roku temu brała 80 zł za
          wizytę. Czy to się zmieinło -nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka