alicjaso 12.05.03, 00:45 Cześć! Poszukuję dobrego, naprawdę dobrego!, dermatologa. Pomóżcie! Alicja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziecko_ulcik Re: dermatolog! 12.05.03, 08:52 Hej Polecam Ci dr Lis ( ul. Kielecka na samym początku ulicy (od Mogilskiej) po prawej stronie bodajze 2 -3 kamienica . Spróbuję dowiedzieć się o telefon i dam ci znac ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: dermatolog! 12.05.03, 09:50 a oto i nr telefonu do p. dr Lis 601462227 ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaso Re: dermatolog! 12.05.03, 11:41 Dzięki za namiary. Muszę iść na konsultację z czterolatkiem. Sprawa jest dość poważna, bo miał już dwa razy usuwane "narośle" na nosku. Nie chcemy trzeciego razu! Jak dotąfd nikt nie wie jak nam pomóc. W jakim wieku jest pani doktor? Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: dermatolog! 12.05.03, 11:54 po 30 -stce bardzo miła i fachowa ! poprostu dobry specjalista pozdrawiam ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
mkatarynka.edziecko Re: dermatolog! 12.05.03, 18:54 Ja byłam kiedyś z młodym u Marka Brzewskiego na Długiej 74. Przyjmuje we wtorki i w czwartki po południu, chyba od 16 do 18. Telefon 6331067. Wizyta kosztuje około 50 zł. Dr. Brzewski sprawia wrażenie kompetentnego a przy tym jest bardzo miły. Po wizycie zapisał mi maść do zrobienia dla Patryka i powiedział mi jeszce przy okazji co powiniem uzywać mój tato na swoje dolegliwości. Poza tym dał mi numer telefonu na komórkę i powiedział, że jakby się coś działo to mam dzwonić. Dodam, że w tym gabinecie jest napisane, że dr. Brzewski pracuje na jakieś uczelni ale ponieważ nie bardzo mnie to zainteresowało to nie pamiętam na jakiej. Wspominał mi też coś o klinice (nie na zasadzie, że się reklamował tylko przytaczał przykłady przypadków z kliniki podobnych do naszego) ale ja nie zapytałam czy to klinika na Kopernika czy jakaś inna. W zasadzie nie wnikałam w szczegóły bo i tak uważam, że jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
orfii Re: dermatolog! 14.05.03, 21:59 Cześć ! Co prawda ostatnio zwątpiłam w krakowskich dermatologów , to jednak jeśli kogoś miałabym polecić z całej rzeszy mi poznanych to dobrym lekarzem jest dr Markiewicz - przyjmuje na Ul. Stolarskiej (100 zł) lub może uda Ci się dostać do niego do szpitala na Kopernika. Pozdrawiam Anka ( jeśli będziesz zainteresowana to poszukam namiarów na stolarską) Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaso Re: dermatolog! 22.05.03, 11:38 Dzięki za namiary. Chciałabym zadać Ci parę pytań, ale nie wiem jak wejść na priva. Jak tylko "zgłebię" ten temat to się skontaktuję. Pozdrawiam, Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: dermatolog! 22.05.03, 12:23 Hej Priv czyli prywatny email pod tytulem postu jest email osoby która napisała dany post mozesz w niego kliknac i juz znajdziesz sie w poczcie ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaso Re: dermatolog! 22.05.03, 14:58 A co dalej? Jestem chyba jakaś zacofana, bo zupełnie nie wiem jak to zrobić. Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaso Re: dermatolog! 22.05.03, 21:56 Dzięki Ulcik, już wiem jak się wysyła bezpośrednio na emaila. Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: dermatolog! 28.05.03, 21:50 ja wiem, że pewne rzeczy łatwiej załatwia się prywatnie, ale skoro dyskutujemy o dermatologach, to czemu nie tutaj? pozdrawiam gorąco ania a przy okazji mój głos to ostrzeżenie przed panią Ewą Wiehler ze szpitala w prokocimiu. Dla niej istnieją tylko sterydy, nawet dla 3-miesięcznego dziecka!!!!!!!!!! A na sali szpitalnej zaraz po przywiezieniu dziecka informuje, że maleństwo musi być pod stałą opieką specjalisty i wręcza wizytówkę z adresem prywatnego gabinetu! Horror Odpowiedz Link Zgłoś
orfii Re: dermatolog! 09.06.03, 17:06 Cześć ! bo najłatwiej zastosować sterydy (szybkie efekty i pomagają przy wielu chorobach) napewno doustnie niewolno podawać dzieciom. A co do nieetycznego zachowania się pani doktor to niestety zdarza się to częściej , ale nie miałóam takiego doświadczenia z dermatologami.Anka Odpowiedz Link Zgłoś