beata214 06.10.03, 10:55 Proszę o opinie na temat pani doktor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaolenka Re: dr. Ewa Sowińska 06.10.03, 16:15 Ja osobiście jej nie znam, ale moja kolezanka bardzo ją polecała (specjalizuje się chyba w chorobach płuc). Ja bardzo dobrze znam jej męża, bo to mój gin. Pozdrawiam - Alex Odpowiedz Link Zgłoś
doska76 Re: dr. Ewa Sowińska 28.10.03, 23:52 u mnie pani doktor ma minusa, narazie jednego, bo byłam u niej dopiero raz Na zaczerwienienie niewiadomego pochodzenia odrazu zapisała maść sterydową, bez żadnych dodatkowych pytań, badań. Może na chorobach płuc się zna, mam nadzieję, że nie będę musiała tego sprawdzać Odpowiedz Link Zgłoś
orfii Re: dr. Ewa Sowińska 30.11.03, 18:55 Wiesz, mojej córce nieodrazu przepisała maść sterydową ( najpierw Clemastin w syropie odczulający)- może w Waszym przypadku wystarczyło jej to, co zobaczyła. Uważam ,że jest to osoba konkretna, rzeczowa i myślę, że fachowa - jej rady zawsze okazywały się pomocne. Dla mnie również ważne jest to ,że nie jest to osoba , która odrazu podaje antybiotyki , ale sulfonamidy. Ostrożna w podawaniu leków w dużych stężeniach. Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
aniesiam2 Re: dr. Ewa Sowińska 30.12.03, 15:53 Prosze o kontakt do pani doktor, gdzie przyjmuje, jakas przychodnia czy tylko prywatnie? dzieki, Aniesia i 3 tygodniowa Nadia Odpowiedz Link Zgłoś
agniech30 Re: dr. Ewa Sowińska 22.01.04, 17:37 A moim zdaniem dr Sowińska podchodzi do małych pacjentów rutynowo, sztampowo, zeby nie powiedzieć olewająco. Ja osobiście przepisałam swoje dziewczynki (3,5 roku i 10 mies) do dr.Kowalskiej, która przyjmuje w tej samej przychodni przy Niemcewicza. Zupełnie inne podejście - szczegółowe badanie wszystkiego (co jest istotne zwłaszcza u niemowlaka, który przecież nie powie, co go boli), brak pośpiechu, autentyczne zainteresowanie i pamiętanie, co działo się poprzednio. Dr. Sowińska zawsze się spieszy (przynajmniej ja zawsze trafiałam na takie momenty), więc osobiście jej nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś