anet1 06.11.08, 09:37 Witajcie, mam ogromną prośbę o namiary na prywatny gabinet prof. Mach gastrologa. Kiedyś przyjmował w przychodni na ul Szlak, od roku tam nie przyjmuje. Pozdrawiam, Anet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cui Re: prof Mach 06.11.08, 10:42 Prof. Mach przyjmuje w Medicinie na ul. Rzeźniczej www.medicina.pl/index.php?d=oddzialy&lang=pol Odpowiedz Link Zgłoś
anet1 Re: prof Mach 06.11.08, 19:31 Bardzo dziękuję za odpowiedź A tak przy okazji chętnie poznam opinie na temat pana profesora. Pozdrawiam, Anet Odpowiedz Link Zgłoś
cui Re: prof Mach 06.11.08, 21:48 Mój tato trafił do niego z powodu schorzeń wątroby. Był długo leczony w mieście, z którego pochodzi, choć właściwie leczeniem tego nazwać nie można... Z powodu fatalnie dobranych leków dwa razy skrajnie się odwodnił, w tym raz było naprawdę bardzo źle (śpiączka). Najpierw szukaliśmy pomocy u innego krakowskiego lekarza, potem u prof Macha. Do Mediciny udało mi się zarejestrować tatę z tygodniowym wyprzedzeniem (więc czas oczekiwania w porządku) i prawdę powiedziawszy od kiedy do niego trafił jego stan znacznie się polepszył. Teraz pozostaje pod opieką poradni hepatologicznej, choć nie pod bezpośrednią opieką profesora. Generalnie bardzo dobry lekarz, dzięki któremu po miesiącach błądzenia udało się właściwie zdiagnozować mojego tatę. Odpowiedz Link Zgłoś
anet1 Re: prof Mach 07.11.08, 10:25 U nas podobnie, dotychczasowi lekarze to porażka. Szukam specjalisty dla siostry, z powodu poważnych problemów jelitowych. Pozdrawiam, Anet Odpowiedz Link Zgłoś
cui Re: prof Mach 07.11.08, 11:05 Anet, grunt to szukać. Wiem, że to kwestia pieniędzy i czasu, ale w przypadku zdrowia naszych najbliższch nie liczymy ani jednego ani drugiego (oczywiście mówię o naszym własnym czasie, bo niestety w przypadku naszych bliskich czas działa zazwyczaj na niekorzyść). Mówię od razu, że nie mieliśmy żadnych znajomości, do profesora trafiliśmy prosto z ulicy. Spróbujcie się zarejestrować. Nawet jeśli profesor nie będzie w stanie Wam bezpośrednio pomóc to z pewnością skieruje Was do innego lekarza (my trafiliśmy do profesora właśnie w taki sposób - usłyszeliśy jego nazwisko u innego lekarza, u którego byliśy wcześniej). Zyczę powodzenia i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: prof Mach 07.11.08, 12:51 wspanialy lekarz, barzdio cierpliwy i mily czlowiek. dzieki za namiar, szukalabym w nastepnym tygodniu dla meza. Odpowiedz Link Zgłoś