amy77 29.01.09, 14:09 Macie doświadczenia z którymś z tych miejsc? A moze jest w Krakowie jeszcze inne godne polecenia dla małych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agazuchwa [...] 30.01.09, 17:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna05_pl Re: Figa czy Kreatywka? 04.02.09, 17:24 Figa podobno świetna, szkoda że mieszkam daleko, bo w Hucie, a tutaj niestety nic się nie dzieje jeśli chodzi o matki z dziećmi, no prawie nic... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynabobak Re: Figa czy Kreatywka? 08.02.09, 01:00 Zuzanna w Hucie masz przecież genialne zajęcia Akademi Kreatywnej. akademia.aak.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mama.maja5 Re: Figa czy Kreatywka? 05.02.09, 21:27 Ja słyszałam dużo dobrego o Kreatywce - dwie znajome chodziły tam na zajęcia ze swoimi 3-latkami (dynamiczna dziewczynka i spokojny chłopiec) - i mamy i dzieci były bardzo zadowolone! Z tego, co pamiętam, to chodziły do Dworku Białoprądnickiego, albo gdzieś w tej okolicy. Ja sama nie dotarłam - bo w porach, w których koleżanki chadzały na zajęcia nie miałam dostępu do samochodu - a komunikacją miejską zupełnie było mi "nie po drodze". Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Figa czy Kreatywka? 08.02.09, 22:11 ja mialam zapisac Ole do kreatywki ale uwazam ze 30zl za 45 minut to lekka przesada dzieci wszystko robia wolno wiec 45 minut to stanowczo za krotko jak na takie zajecia Ola chodzi do kangura 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny Ola nie chce wychodzic z sali - bardzo podobaja sie jej zajecia a ja widze jak coraz ladniej rysyuje,lepi i wycina moim zdaniem zajecia sa na wysokim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
amy77 Re: Figa czy Kreatywka? 08.02.09, 23:23 30 zł? A wydawało mi się że gdzieś słyszałam o 22... Dzięki dziewczyny za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: Figa czy Kreatywka? 09.02.09, 18:26 Byliśmy raz synkiem na Kreatywce w dworku bialoprądnickim. Jeżeli nie odstrasza Cię cena / chyba cos koło 25 zł za 45 minut/ to polecam - fajne zajęcia ruchowe, dobra zabawa dla dziecka i rodzica Odpowiedz Link Zgłoś
e-zeberka Re: Figa czy Kreatywka? 10.02.09, 09:50 Figa jest swietna-dobra energia i pasja tworczyn daja sie odczuc chyba wszystkim.Miejsce dla mam,tatusiow i dzieci.Polecam bardzo bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
anials Re: Figa czy Kreatywka? 11.02.09, 11:40 Lubię Figę , gdy mam tam czasami po drodze. Nawet jak nie ma żadnych zajęć wystarczy, że przyjdzie druga mama z pociechą i juz dzieciaki gonia i bawią się same - zupełnie bezpiecznie, ciepło, różne zabawki. A ja w tym czasie spokojnie przy kawce przegladam najnowszą ... literaturę dziecięcą! Uwielbiam tak! Odpowiedz Link Zgłoś