dorianka1 16.07.09, 14:09 Czy któreś z Was drodzy rodzice korzystali z dogoterapii? Szukam na terenie Krakowa tego rodzaju zajęć dla mojego dziecka. Proszę o pomoc w wyborze. Z gory dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hugollina Re: Dogoterapia 16.07.09, 16:18 nie korzysta łam, ale widziałam w ofercie figi na lea www.figa.krakow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jolamaj15 dogoterapia w Pozytywce 16.07.09, 18:10 od wrzesnia jest w Pozytywce na Pradniku Bialym, nowe miejsce dla dzieciakow. rozmawialam z wlascicielka, ze napewno to bedzie w grafiku,ja sie wybieram z moim dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuksu22 Re: Dogoterapia 16.07.09, 22:41 Może głupie pytanie, ale po co to się robi i w jakim wieku dziecko? Mam psa i kota i odkąd Młody jest w domu to zwierzęta go akceptują. Początkowo Syn był bardziej zainteresowany kotem (gaworzył do niego), ale teraz leżacy pies jest fajniejszy. Jak śpią mają podobną długość (ok. 70cm), a poza tym pies nie ucieka jak się go ciągnie za uszy i wąsy. Zatem co się robi na takie dogoterapii, jakie są jej założenia i co dziecko zyskuje po jej zakończeniu? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mkmarek5 Re: Dogoterapia 17.07.09, 21:59 polecam Figę, mój syn Gordonem jest oczarowany! Odpowiedz Link Zgłoś