anulkas86 05.01.07, 15:43 chciałabym zabrać moją dzidzie na basen tylko nie wiem czy jest w rzreszowie taki dla niemowląt? i czy sa organizowane jakies zajęcia grupowe gdzies czy można sobie tak samemu pójść z dzidzią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoriamaria Re: basen dla niemowląt 05.01.07, 16:04 słyszałam ze basen MUSZELKA ma zajęcia dla maluchów w soboty podobno jest super Odpowiedz Link Zgłoś
3anek Re: basen dla niemowląt 11.01.07, 22:01 Dokładnie tam - w Muszelce na baranówce. Też mam zamiar na wiosnę zapisać synka. Podobno zajęcia są w soboty rano, prowadzi trener - zajęcia w grupie. Można przyjść i popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: basen dla niemowląt 12.01.07, 19:01 A nie wiecie jaka jest cena takich zajęć? Płaci się za miesiąc czy za każde zajęcia osobno? Pozdrawiam ciepło. Anulkas86 Odpowiedz Link Zgłoś
3anek Re: basen dla niemowląt 13.01.07, 09:51 Zadzwoniłam jakiś czas temu do gościa, który to prowadzi (to było jakieś 5 mis. temu więc dokładnie nie pamiętam) ale z tego co kojarzę, zajęcia trwają 3 mies, i to za te 3 mies. się płaci - to był chyba koszt 100-200 zł. Zaraz poszukam gdzieś namiarów, to napiszę coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: basen dla niemowląt 13.01.07, 17:42 Bardzo proszę o jakieśnamiary, jakbyśtylko znalazła coś- tzn. najlepiej jakiś numer telefonu. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaczekk1 Re: basen dla niemowląt 14.01.07, 20:03 to ja tez poprosze o namiary moj synek ma 7 miesięcy , rehabilitujemy go i chcialabym chodzic z nim tez na basen Odpowiedz Link Zgłoś
3anek namiary 14.01.07, 20:16 w końcu znalazłam tą kartkę z namiarami:) tel. 509 751 441 12x30 minut - 250 zł za 3 mies. zajęcia od 8 do 10 w soboty. Napiszcie w jakim wieku są Wasze dzieciaczki - mój synek ma 8 mies. - na basen chcę go zapisać na wiosnę, teraz pogoda za bardzo zdradliwa, poza tym przy jego miłości do ubierania kombineznonu wybranie się zajęłoby wieki...... Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: namiary 16.01.07, 11:33 Dzięki za namiary. Mój synek ma 8,5 miesiąca i chętnie poszłabym z nim na basen. Poza tym jest rehabilitowany i myśle że dobrze by mu to zrobiło. Zresztą słyszałam że dzieci uwielbiają basen i wodę. Koleżanka brała swoją dzidzie sama na basen (tzn. nie na zajęcie grupowe) do Nowej Wsi. Tam podobno jest taki basen dla dzieci i jest w nim cieplutka woda. Narazie jeszcze wstrzymuje się z basenem bo mały nie dawno był chory i nie chce powtórki:-) A poza tym tyle teraz mówią o tych epidemiach chorób że strach z domu wychodzić:-) Pozdrawiam wszystkie mamusie i proszę o opinie jeżeli któraś już była z dzidziąna basenie. Chciałąbym wiedzieć na co się przygotować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
karawana123 Re: namiary 23.02.07, 22:02 Bardzo fajnie, chętnie zapiszę się z malutką Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: namiary 26.03.07, 22:48 To mój synek był wyjątkiem, pływanie mu nie podobało się. Ani na Baranówce, ani w Nowej Wsi;/ a jak tam Wasze dzeiciaczki ? Zadowolone z pluskania ? Odpowiedz Link Zgłoś
ankawojcik Re: basen dla niemowląt 27.03.07, 10:02 Witam Ja chodze do Muszelki za zajęcia maluszków od grudnia - wtedy mój Wiktorek miał 7,5 miesiąca a były dzieci nawet 4 miesięczne. Przedszkole pływackie jest suuper polecam. Zjęcia są w soboty o 8.00 - bo: 1) w piątek wieczorem oczyszczana jest woda 2) w sobote rano nagrzewają wode do o. 32-33 stopnie W wodzie jest jeden instruktor a na brzegu drugi. Panowie są fajni a dzieciaki uwielbiają zabawe w wodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: basen dla niemowląt 27.03.07, 12:41 Hmm....j a nie wiem czy woda aż tak ciepła wtedy była. Dzieciak trząsł się z zimna i siny był z zimna. Mam nawet uwiecznione na foto kolor zmarznietych łapek Raz woda była całkiem OK, wtedy był zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś