marycler1 Re: DOBRY ZAROBEK 03.03.12, 21:56 Witam!!! Chciałam wam polecić portal na którym można zarobić klikając w reklamy w funtach. Miesięcznie można zarobić 3 funty, dziennie jest to 0,10 funta (wszystko to jest w ramach konta standard, na wyższych poziomach zarobki są znacznie większe). Wypłaty od 5 funtów na konto Paypal oraz Alterpay www.poundsbux.com/?ref=kali89 Gorąco polecam, gdyż można zarobić 4 -5 razy więcej niż na polskich stronkach. Odpowiedz Link
pracuj.przez.internet Re: DOBRY ZAROBEK 06.03.12, 12:06 A ja mimo różnych opinii na temat tej strony zdecydowałem się zaryzykować. Przecież naprawdę nic nie tracę. Wątpie czy możliwe jest zarobienie takich "kokosów" o jakich zapewnia autor strony, ale myślę, że zarobek rzędu kilkuset złotych jest możliwy. Potrzeba tylko współpracy dużej ilości internautów. Więc zapraszam - wykorzystajcie swoją szansę. dobryzarobek.pl/index.php?id=fa4b2bccaeabc9eaa4dba3a9be4f8fb1 Jeżeli się nie uda będziecie przynajmniej bogatsi w doświadczenie i więcej się nie dacie naciągnąć - przynajmniej ja to sobie tak tłumaczę:) Odpowiedz Link
max-1-958 Re: DOBRY ZAROBEK 17.03.12, 13:23 "Najtrudniejszy pierwszy krok, zanim innych zrobisz sto."- jak śpiewała Anna Jantar. Zarabiajmy wszyscy !!!! Zobacz: zarabiniemegapensja.bloog.pl/ megapensja.pl/?user=zarabianie www.i-gagnant-barre.com/?u=rom1000&lang=pl pl.20dollars2surf.com/?ref=487846 Odpowiedz Link
eq1234 Re: DOBRY ZAROBEK 18.03.12, 14:44 lepsza jest praca w domu ;p na początku może i nie ma wielkich zysków ale z czasem na prawdę się opłaca. mi się opłaciło ;p Polecam wszystkim dobryzarobek.pl/index.php?id=3f0df933e3c1d83159919c2e3d4b5995 Odpowiedz Link
adam.wlazlo Re: DOBRY ZAROBEK 05.04.12, 10:54 Witam, odnośnie Twojego wpisu na forum to znalazłem chyba coś ciekawego adv.justbeenpaid.com/?r=sLTczdVzFz na dole strony jest mój link do rejestracji "Click Here And Join for FREE Now!" jeśli się zarejestrujesz to służę wszelką pomocą :) tak w skrócie to jest to system, który przez 75 dni pozwala na zarabianie 2% od naszego kapitału czyli po tym czasie ze 100% robi nam się 150% na start dostajemy 10$ bonusu co pozwala na pierwszą inwestycję mianowicie kupujemy jedną tzw. "pozycję" za 10$ która przez 75 dni będzie nam generować 2 centy dziennie, jeśli Ci sie to spodoba możesz wpłacić własne środki m. in. przez Alertpay Jest to sprawdzony system, jestem w tym już od początku roku i w tej chwili mój dzienny przyrost to ok 8$ :) wypłaty od 20$ ale na razie ciągle dokupuję nowe pozycje Pozdrawiam Odpowiedz Link
max-1-958 Re: DOBRY ZAROBEK 05.04.12, 13:10 Witam i pozdrawiam. Jak zarabiać w sieci!!! Zobacz....Zastanów się...Oceń...Zarabiajmy razem.!!! megazarobki.blogspot.com/ megapensja.pl/?user=megapensja100 www.i-gagnant-barre.com/?u=rom1000&lang=pl pl.20dollars2surf.com/?ref=487846 Odpowiedz Link
natalus83 Re: DOBRY ZAROBEK 29.05.12, 20:48 zarabiasz bez zadnego ryzyka, nic nie sprzedajesz, nie klikasz.....fajna sprawa;) sprawdz dobryzarobek.pl/index.php?id=6ff17cc1c61c197ca217f04210eeaf62 Odpowiedz Link
jsstripler Re: DOBRY ZAROBEK 12.08.12, 06:34 Zapraszam na www.mojawolnoscfinansowa.eu Dowiesz się jak łatwo zarabiać w internecie np dodatkowe kieszonkowe. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zabinio1 Re: DOBRY ZAROBEK 08.11.12, 10:49 Osobiscie bardzo polecam Profitclicking. Jest to strona godna uwagi. Dlugo szukalem zeby sobie dorobic w internecie i znalazlem. Zarabiam 2% dziennie. Na start dostajesz 10$ by kazdy mogl zobaczyc jak to dziala. By zaliczylo Tobie dzien i otrzymac te 2% z zainwestownych 10$ trzeba kliknac 3 reklamy dziennie. Ile zarobisz zalezy tylko od Ciebie. Oto link: www.profitclicking.com/?r=kzzxm6vaa8z Odpowiedz Link
daniel2109 Re: DOBRY ZAROBEK 13.11.12, 13:00 tu zarobisz ponad 10 000 zł miesiecznie banners broker jest to najlepszy bizness w polsce ludzie zarabiają tu rodzinami. póki reklama w sieci sie rozwija to zawsze bedziemy zarabiać tutaj, jak dla mnie jest to rewelacja po prostu już nie wyobrażam sobie życia bez tej firmy bo daje mi duze pieniądze co miesiąc więcej na stronie bannersbroker.twojakasa.com.pl/ i z tej stronki własnie załóż konto w firmie Banners broker info pod gg21977067 oraz emailem dani_21@buziaczek.pl Odpowiedz Link
japoneczka09 Re: DOBRY ZAROBEK 17.05.13, 21:25 Witam jeżeli jest pan/i zainteresowana/y dorobieniem sobie przez internet zapraszam na mojego bloga gdzie zamieściłam informacje na temat stron na których zarabiam. Nie jestem przedstawicielem żadnej firmy i nie proponuje stron z których nie otrzymałam zapłaty lub trzeba czekać na zapłatę miesiącami. Mam dwie swoje sprawdzone strony na których zarabiam od pięciu miesięcy są w pełni wypłacalne i przelewy są realizowane natychmiast. Zarabia się na wyświetlaniu reklam,ankietach zadaniach i mini pracy.Strony nie wymagają żadnych wpłat i inwestycji. Rejestracja jak i uczestnictwo jest zupełnie darmowe. Potwierdzenia moich wypłat na stronie; praca-zarabiaj-online.blogspot.com/ Odpowiedz Link
kg844 Re: DOBRY ZAROBEK 06.02.17, 17:15 Witam! Tu można zarabiać 5% dziennie. Firma bardzo fajnie się rozwija, a jej strona internetowa, gdzie można inwestować niedługo będzie również w języku polskim. Jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam:) coffeewealth.net/?r=Kasia2909 Odpowiedz Link
lubkowski123 Re: DOBRY ZAROBEK 09.02.17, 11:24 www.ermail.pl/link/2JJ2N2TTCV2mclAYYJ2aemXmTeVceeJT Odpowiedz Link
pussia26 Re: DOBRY ZAROBEK 22.02.17, 01:32 Zapraszam na portale gdzie możesz zarobić parę groszy. Nie są to kokosy ale dla spędzających dużo czasu w sieci polecam te stronki : Centrum reklamy : centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=karolcia52 - polski serwis reklamowy, na start otrzymujesz 1,50 zł, odbierasz płatne maile, minimum do wypłaty to 30 zł Świat reklam : swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=karolcia52 - polski serwis reklamowy, maile reklamowe wartości od 1gr do 5gr, minimum do wypłaty to 10 zł Puls reklamy : pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=karolcia52 - polski serwis reklamowy, sekcje płatnych linków o wartości od 0.25gr do 1gr, Dla aktywnych uczestników stałe konkursy aktywności w których można wygrać wysokie nagrody pieniężne, minimum do wypłaty to 10 zł Zielony mail: zielonymail.com/pages/index.php?refid=karolcia52 - polski serwis reklamowy,za czytanie płatnych maili płacą od 1 do 5 groszy, minimum do wypłaty to 15 zł Imperium reklamy: imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=karolcia52 - polski serwis reklamowy, szczególnie polecam dlatego,że jest dużo reklam do klikania a minimum do wypłaty to 15 zł Ekasa org.: ekasa.org/pages/index.php?refid=karolcia52 - polski serwis reklamowy, minimum do wypłaty to tylko 5 zł na polskie banki, PayPal lub AlertPay, płatne maile - od 0.5gr do 5gr, płatne kliki - od 0.25gr do 1gr Zlotoweczka.com: zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=karolcia52 - polski serwis reklamowy, polecam ze wzglądu na dużą ilość reklam i płatnych maili, minimum do wypłaty dla zwykłego uczestnika to 15zł natomiast dla premiowanego 1zł,Czytanie płatnych maili - 1gr-5gr,Płatne kliki - 0.25gr-2gr Click.Mail.pl: click.mail.pl/pages/index.php?refid=karolcia52 - polski serwis reklamowy, dużo ilość reklam,Płatne E-Maile: od 0.5gr,kliki Konkursowe:od 0.08gr do 0.15gr,bonus za zapis 15 gr,minimum do wypłaty to 5zł BOGACZ.INFO: bogacz.info/pages/index.php?refid=karolcia52 - polski serwis reklamowy,płatne maile: 0.25gr, 0.50gr, 1gr, 2gr,płatne kliki: 0.05gr - 1gr, minimum do wypłaty zwykły uczestnik 6zł,premiowany 4 zł Sejfik.com: sejfik.com/pages/index.php?refid=karolcia52 to również program w którym możemy zarabiać na czytaniu maili, klikaniu na banery reklamowe (znajdują się na stronie po zalogowaniu), na wykonywaniu płatnych zadań, na płatnym ściąganiu plików, na konkursach, itd.,itd. W programie oprócz prawdziwych pieniędzy gromadzimy również punkty. Punkty można zamienić na pieniądze, reklamę lub doładowanie telefonu. Program płaci za: Klikanie w płatne linki i banery: 0.25gr - 0.50gr. Za czytanie płatnych mali: 1 grosz za mail Kliknie w linki konkursowe: 1pkt , 3pkt, 5pkt. (punkty można wymienić na gotówkę) Za konkursy aktywności itp. Za płatne promowanie strony: 1.70PLN/1000 kredytek Za płatne zadania: 1pkt, 0.50gr, 1gr, 2gr. Za płatną strona startową: 0.25PLN/na miesiąc. Za pisanie postów na forach: Za płatne pobieranie plików: 5pkt, 10pkt, 1gr, 2gr, 3gr, 4gr, 5gr za pobranie. Za polecenia programu nowym użytkownikom: 4 płatne poziomy poleconych: 16-8-4-2%. ADBIZNES.com: adbiznes.com/pages/index.php?refid=karolcia52 - polski serwis reklamowy, czytanie płatnych maili reklamowych - 1gr-5gr,klikanie w Płatne Kliki - 0.25gr-1gr,minimum do wypłaty 10 zł na konto PayPal oraz 15 zł na konta polskie WEB-ADS.COM: web-ads.pl/pages/index.php?refid=karolcia52 - polski serwis reklamowy,czytanie płatnych maili - 1gr-2gr,klikanie w płatne bannery/link - 0.25gr-1gr,minimum do wypłaty Na konto PayPal - 10 PLN a Na Konta Polskie - 15 PLN Odpowiedz Link
neli80 Re: DOBRY ZAROBEK 24.02.17, 18:27 Zarabiaj na otwieraniu reklam i wypełnianiu ankiet, link do rejestracji: www.clixsense.com/?5813875 Odpowiedz Link