1984zabkaperla
25.01.11, 22:51
Jesli korzystasz z komputera przez dłuższy czas w ciągu dnia to, jest to oferta dla Ciebie, wystarczy tylko mieć dostęp do sieci i już ZARABIASZ.
Zarejestruj się i ściągnij aplikację, która nie obciąża systemu! Aplikacja wyświetla nam banerki w rogu pulpitu, które tak samo sie wyswietlaja podczas rozmowy GG w oknie dialogowym, ale z GG kasy nie masz! Tutaj za każdy banerek codziennie dostajesz KASĘ!! klikanie w 10 banerków dziennie zajmuje 4minuty to jest banalnie proste!
Po zarejestrowaniu wyślij swój link do znajomych, zbierz od każdego 10% zysku. Jeśli Twój znajomy roześle swojego linka, Ty również dostajesz PROFITY w wysokości kolejnych 10% :D To świetny sposób na Zarabianie Kasy $$ Im większa infrastruktura znajomych tym większe koszyści!. REJESTRUJCIE SIĘ I ZARABIAJCIE RAZEM!
Odwiedź stronę przeczytaj, przekonaj sięq ja już się przekonałem i zbieram tysiące punktów. Aby się przekonać kliknij w poniższy link:
pl.20dollars2surf.com/?ref=237463
Ja też w to nie wierzyłem na początku i zawsze sceptycznie podchodze do podobnych rzeczy ale po miesiącu jak dostalem 280 zł nie mogłem uwierzyc ;) To naprawde działa i w bardzo łatwy sposób można to wytłumaczyć:
Firmy które zamieszczają reklamy w tych banerach płacą olbrzymie kwoty a my dostajemy naprawde malutką część z tego tytułu, ale zawsze coś ;)