02.10.12, 14:39
Zapraszam do współpracy z firmą Familio.
Kupujemy produkty tylko i wyłącznie na własne potrzeby
-artykuly spożywcze
-chemia gospodarcza i wiele innych
Są to produkty znanych marek takich jak Pudliszki,Knor,itp.
Wszystkie produkty tańsze nawet do 30% od supermarketów.

Rejestracja jest darmowa, możliwa tylko poprzez link polecający.

www.familo.com/r/maryo1974
Obserwuj wątek
    • ciszewski88 Re: familo 10.10.12, 15:11
      FAMILO

To naprawdę niebywała okazja. Generalnie chodzi o MLM, ale oparte o zupełnie nowy pomysł.
      Dla mnie to co odrzuca w MLM jakie do tej pory znałem to:

- konieczność „wciskania” ludziom jakiegoś towaru
      - niekonkurencyjna cena towarów
      - mała codzienna przydatność towarów

W FAMILIO ma być zupełnie inaczej.
      - oferta produktów NAJLEPSZYCH MAREK
      - głównie produkty spożywcze (czyli takie, które i tak kupujemy)
      - ceny do 20% taniej niż w sklepie
      - darmowa przesyłka (przy zakupie od 150zł/mies.)

Oferta jest więc niewiarygodnie atrakcyjna!

Ale najważniejsze, że biznes dopiero jest budowany, dlatego masz szansę być WYSOKO W DRABINCE POLECAJĄCYCH zapisując się ZUPEŁNIE ZA DARMO już dziś.
      Oto mój link:
      www.familo.com/r/ciszewski88
      www.familo.com/r/malwinaigla
      • origo77 Re: familo 13.11.12, 11:01
        Zainteresowało mnie to i chyba wstąpię, (poczytam tylko regulamin).Buduję grupę w Oriflame i tak myślę, może ktoś działający w Familo chciałby dodatkowo zarabiać z Oriflame-proszę o info na forum lub na arobo@o2.pl.Wpiszę się pod osobę, która wpisze się pode mnie w Oriflame :).To nie tylko kosmetyki (choć wszyscy potrzebujemy chociażby szampon,mydło i pastę do zębów), mają również rewelacyjne suplementy i koktajle odchudzające!
        Poczekam do 15.11.12.Zapraszam do współpracy.W załączeniu link rejestracyjny

pl.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=1645914
        pozdrawiam Małgorzata O.
    • daniel2109 Re: familo 13.11.12, 13:09
      zarabiaj ponad 10 000 zł miesięcznie!!! to bardzo proste .sposób na dochód pasywny tutaj nie trzeba mieć strony www poleconych itd banners broker jest to najlepszy bizness w polsce ludzie zarabiają tu rodzinami. póki reklama w sieci sie rozwija to zawsze bedziemy zarabiać tutaj, jak dla mnie jest to rewelacja po prostu już nie wyobrażam sobie życia bez tej firmy bo daje mi duze pieniądze co miesiąc więcej na stronie bannersbroker.twojakasa.com.pl/ i z tej stronki własnie załóż konto w firmie Banners broker info pod gg21977067 oraz emailem dani_21@buziaczek.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka