Dodaj do ulubionych

Praca przez internet - idealna dla mamy

18.10.14, 15:35
Jesteś Mamą i Szukasz Możliwości Zarobienia Bez Zostawiania Dziecka z Nianią czy Oddawania Go do Żłobka czy Przedszkola??
Wiem jak ciężko znaleźć prace młodym mamą ponieważ sama nią jestem. Pracodawcy obawiają się że ciągle będziesz na urlopie, opiekuńczym itd nie będzie Cie w pracy bo dziecko chore, bo wizyta u lekarza, bo …. No tak zawsze jest jakieś uzasadnienie.
Dlatego też znalazłam sposób aby móc zarówno ZARABIAĆ jak i poświęcić czas Swojemu Dziecku.
Zachęcam Was Drogie Mamy – Wystarczy codziennie, systematycznie popracować godzinę, dwie, trzy w zależności ile znajdziesz wolnego czasu by już wkrótce cieszyć się swoją NIEZALEŻNOŚCIĄ FINANSOWĄ.
Kliknij w link i obejrzyj DARMOWE nagranie
goo.gl/cQqy0f
Pozdrawiam ciepło i czekam na Ciebie w swojej grupie
Obserwuj wątek
    • ciasto_nkr Re: Praca przez internet - idealna dla mamy 29.10.14, 14:38
      to smutne że 99% zamieszczanych tu ogłoszeń o milionach które można zarobić za czytanie reklam to bajki. miałam do czynienia już z niejedną stroną która dawała kasę na początek a i tak zebranie kwoty minimalnej do wypłaty zajmowało ponad rok. wypełnianie ankiet? ok można zarobić, ale jak dostaje się 5 ankiet na miesiąc są to groszowe sprawy. Dla mnie najlepszym sposobem był i zawsze będzie PP. coraz więcej ludzi korzysta z internetu jest on tak powszechny że bez problemu można sobie poradzić. motomoney.pl/?r=ciastonkr . Niestety już minęły czasy gdzie Internet był hitem. PP polecam szczególnie osobom lubiącym motoryzację i ciekawe prezenty :)
      • izabela613 Re: Praca przez internet - idealna dla mamy 25.01.15, 15:44
        Nie wiem gdzie tu mowa o miliona oraz klikaniach w reklamy raczej ciasto_nkr nie zapoznal sie z wiadomoscia i wusnuwa falszywe wnioski
        Najpierw poczytaj a potem spamuj
    • dominika_2012 Re: Praca przez internet - idealna dla mamy 29.05.15, 14:52
      Ja siedzę w domu z maluchem i dla pieniędzy, ale też rozrywki :) wypełniam ankiety online na iwadi.pl. Ankiety płatne są różnie, zdarzyła się ankieta za 12 zł, na waciki starczy :) Wypłata jest na konto PayPal.
    • isub Re: Praca przez internet - idealna dla mamy 03.06.15, 14:07
      Polecam adf.ly/1IFcWM
    • futurenet.slask Re: Praca przez internet - idealna dla mamy 18.06.15, 17:09
      Sprawdź futureslask.infosystem.me/
    • maras19704 Re: Praca przez internet - idealna dla mamy 19.06.15, 01:13
      Działają na rynku od siedmiu lat.
      W razie problemów językowych można użyć przeglądarki Google chrome (tłumaczy całe strony).
      Zarabia się na wyświetlaniu reklam które trwają od 3 do 15 sekund w zależności od wartości reklamy.
      Ale to nie koniec możliwości,zarabia się również na wypełnianiu ankiet ,ofert, mini pracy we wszystkich możliwych językach.
      Są to strony gdzie nie ma żadnych opłat,rejestracja jak i udział są całkowicie darmowe.
      Istnieje również możliwość wynajmowania poleconych ,rozszerzanie członkostwa i wiele innych.
      Loterie oraz gry dają nam możliwość wygrania pieniędzy jak i złote członkostwo,nagród jest wiele i wygrywa się codziennie o czym świadczą wpisy na forum wielojęzycznym które tez posiadają te strony.
      Minimalna suma do wypłaty to tylko 2$,kwotę tę można osiągnąć w jeden dzień.
      Przelewy realizowane są natychmiast,od razu po zleceniu mamy na koncie paypal,payza i innych(założenie i prowadzenie konta paypal jest całkowicie darmowe)Z tych kont pieniążki wędrują prosto na nasze konta w Polsce.
      Moje potwierdzenia wypłat oraz wygrane znajdują się na stronie:
      • maras19704 Re: Praca przez internet - idealna dla mamy 19.06.15, 01:14
        SUPER OFERTA DLA CHCĄCYCH ZAROBIĆ !
        Masz problemy finansowe ? A może brakuje na ratę kredytu ?
        Mogę pomóc Ci rozwiązać problemy bez żadnej inwestycji !!! .

- Nic nie sprzedajesz
        - Nie musisz mieć doświadczenia
        - Nie musisz wychodzić z domu
        - Zarabiasz ile chcesz
        DARMOWA rejestracja : bit.ly/1CccFRp
        Stronę POLECAM bez wahania , nie ma oszustwa, kasa jest wypłacana, rejestracja jest ZUPEŁNIE DARMOWA! i nie ma prostszej formy dorabiania w domu przy komputerze poświęcając czasu ile chcesz.
        PO 3 MIESIĄCACH DZIAŁANIA W PROGRAMIE MOŻESZ ZARABIAĆ KILKADZIESIĄT DOLARÓW DZIENNIE
        zarejestruj się kliknij w ten link aktywacyjny bit.ly/1CccFRp po rejestracji odezwij się na pocztę maras19704@gazeta.pl a poprowadzę Cię za rękę byś jak najwięcej i najszybciej mógł zarabiać.
    • calivitazdrowie Re: Praca przez internet - idealna dla mamy 22.05.16, 21:55
      Aktualnie najpewniej i najlepiej na MyPayingAds .

mypayingads.com/ref/107426

Czym jest MyPayingAds?

To bardzo innowacyjny system służący do skutecznej reklamy produktów i usług na całym globie.

Jak tutaj się zarabia?
      Inwestując w paczki reklamowe otrzymujesz dzienny zysk w oparciu o sprzedaż produktów reklamowych prze MyPayingAds w wysokości ok 2% dziennie.
      Warunkiem naliczania zarobków jest to, że raz na 24 godziny musisz wyświetlić 10 reklam.

Główne parametry programu:
      Zarobek z udziałów reklamowych 120%
      Dzienny zysk zależy od ilości sprzedanych usług
      Zyski naliczane są co godzinę
      Minimum inwestycyjne: 5$
      Cena za paczkę/udział: od 5$ do 50$
      Systemy płatności: Payza | STP | PM | CoinPayments | 2Pay4you
      Wypłaty: max. 6000$ / miesiąc i 200$ / dzień
      Bonus za osoby polecone: 10%
      Brak ukrytych opłat

Skąd MyPayingAds bierze na wypłaty?
      Przede wszystkim od sprzedaży reklam w Internecie. Każdy może tutaj odpłatnie zareklamować swoją firmę lub działalność, a korzystając z paczek reklamowych dostajesz specjalne kredyty na własną reklamę, która dziennie wyświetlają ludzie z całego świata.

Jak zacząć zarabiać z programem MPA?
      Rejestracja w programie jest całkowicie darmowa i można jej dokonać z poniższego linku.

Możesz na początek klikać płatne reklamy aby zarobić, ale ja polecam wykupienie udziałów (tzw. AdPack) - do tego potrzebujesz min. 5$.
      Po zakupie AdPack do każdego z nich otrzymujesz dodatkowo 100 wyświetleń bannera o rozmiarze 468x60 (na reklamę własnego biznesu, strony itp.).
      Kupując AdPack w wyższych planach dostajesz więcej wyświetleń.

Reasumując:
      Zarabiasz na paczkach (AdPack).
      Przy okazji masz 100 lub więcej wyświetleń wybranej przez Ciebie strony.
      Ile można zarabiać?
      Zależy ile chcesz zarabiać i ile jesteś w stanie zainwestować.

Plan paczek/udziałow (AdPack), w które możesz zainwestować:
      Plan 1: cena 1 paczki to 5$ wygasa przy 6$
      Plan 2: cena 1 paczki to 10$ wygasa przy 12$
      Plan 3: cena 1 paczki to 25$ wygasa przy 30$
      Plan 4: cena 1 paczki to 50$ wygasa przy 60$
      Na koniec (po ok 60 dniach) masz 120% zainwestowanej kwoty.

Sprawdź, zobacz, spróbuj i zdecyduj!!!
    • pietia8479 Re: Praca przez internet - idealna dla mamy 19.06.16, 20:19
      Witam.
      Mam na imię Piotr. Od kilku miesięcy inwestuje i zarabiam w programie TrafficMonsoon. Firma ta zajmuje się promocją oraz reklamą internetową. Zyski firmy dzielone są między wszystkimi pracownikami. W bardzo prosty sposób i przy niewielkim wkładzie własnym można uzyskać bardzo fajne dochody. Służę pomocą i radą. Wszelkie pytania proszę wysyłać na e-mail poniżej. Poniżej również znajduje się link do darmowej rejestracji.
      mustang7984@gmail.com
      trafficmonsoon.com/?ref=pietia8479

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka