wrobelkass 04.06.05, 21:12 w zwiazku z tym, iz pediatra z naszej przychodni zaczyna mnie coraz barzdiej zawodzic, zastanawiam sie nad prywatnymi wizytami; moze ktoras z was moglaby mi kogos polecic kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena771 Re: pediatra w rybniku!!! 08.06.05, 12:50 Jezeli chcesz prywatnego lekarza dla dziecka moge Ci polecić dr Michała Hajduka. Mieszka w Żorach ale wiem, ze ma pacjentów nawet z Katowic. Ma również dyżury w Rybniku (Orzepowicach) w szpitalu. Natomiast jezeli chodzi o przychodnie to przyjmuje w Orzeszu- Jaśkowicach. Ostatnio dowiedziałam się, że szczepi dzieci w domu. Jest to bardzo wygodne. Ja teraz z tego skorzystam i nie będę musiała jechać do Jaśkowic. Jeżeli chodzi o cenę wizyty to nie jest on "tani" około 60 zł kasuje. Dodatkowo nie faszeruje dziecka antybiotykami bez potrzeby i najczęściej przepisuje leki homeopatyczne. Jeszcze ważne jest to, ze jeżeli dziecko zachoruje ci w Niedziele to też bez problemu przyjedzie o ile nie ma dyzuru. Nr tel. 601668527. Odpowiedz Link Zgłoś